bugün

/789
başkanı şike yapmış ve suç örgütü lideri olan takım.
sahadaki sportif başarıyla değil, şike yaparak aldığı şampiyonluk kupasıyla gurur duyan takım.
akıllara şikeyi getiren takım.
yönetimine suç örgütü lederlerinin ve suç örgütü üyelerinin çöreklendiği takım.
arsenal tarafından kevgire dönecek takım.

ahahahahhaahhahaha.
Arsenal tarafından tecavüze uğrayacak olan Şikeci takım.
gerçek şikecilerin takımlarını bırakıp, başlığı altına entry girdiği takım.

(bkz: fenerbahçe kompleksi)
papazın çayırında başlayan ezeli rekabette 142 defa kazanmıştır. galatasarayı dünyada en fazla mağlup eden kulüptür. insan azıcık saygı Duyar la.
bu arada 143 oluyor akşama. çalsın davullar, oynasın kızlar.
yazık la kimin takımıysa...
ben bu takımın taraftarını anlamıyorum. Suçu sabit bir takım. Şike yaptığı kanıtlanmış. Başkanı 6 yıl 3 ay ceza almış. Adam başkanını siktir etmek yerine "ama siz de 90larda şike yaptınız. Biz şikeli şampiyon olduk da trabzonspor sanki çok mu temiz?" diyo. Yahu kardeşim elinde delil var mı? Yok. Ne diye diğer takımlara suç atıyosun? Işkembeden sallıyosun resmen. Gerçi bunların başkanları da böyle. "şike yapan tek takım biz değiliz" minvalinde savunmalar yapan adamlar bunlar. Utanmasalar "yaptım. Ama sor bi niye yaptım?" diyecekler. Galatasaray şike yaptıysa ispatla kardeşim. O zaman biz de diyelim ki "helal olsun adamlara, haklı çıktılar. Allah belanı versin galatasaray." yeter ki biraz mantıklı düşünün. Şu azizden de kurtulun.
galatasaray'ın şu sıralar top yapıp oynnadığı takım.
taraftarı olmakla gurur duyduğum futbol takımıdır.
süper kupa'da yarım saatten fazla galatasaray'a 10 kişi oynayıp yenilmesi bahane olamaz. biz zamanında anelka, alex, appiah, nobre, roberto carlos'lu fenerbahçe'yi izledik. galatasaray'ın kadrosu o yıllarda da çok iyiydi. takımı bu hale getiren aykut kocaman sağolsun, giderken de dandik transferlerle fenerbahçe'nin düz bir takım olmasını sağladı.

içinde bulunduğumuz bu yıllar resmen galatasaray'a bir armağan gibi. takımı şu düz futbolculara emanet edenlere yazıklar olsun. mehmet topal, mehmet topuz, kuyt, caner, bekir, baroni... kim bunlar ya? fenerbahçe'nin futbolcusu olabilir mi bunlar? nerede anelka, kezman, carlos, appiah, rebrov, hooijdonk, alex? nerede bu adamlar?

allah belanızı versin. özellikle bir kişinin. o da herkesin aklına gelen kişi. bedenci.
bu sene çok gol yer bu kafayla.
Her sezon oldugu gibi futbol takimi transferde gec kalmis, yaptigi transferlerle de takim kalitesini arttiramamis spor kulubu. Eger ligde galatasaray'i gecmek istiyorsa cok ustun bir performans sergilemeli veya galatasaray'in dusus yasamasini beklemek zorunda. Fenerbahceliler sunu kabul etmeli ki, galatasaray'in kadrosu da takim kimyasi da fenerbahce'nin onunde.
Fenerbahçe futbol takımına teşekkür ederiz. Her sene kupa törenimize eksiksiz tam kadro katıldığı için.
-------------------------volkan-------------------

--gökhan------kadlec---------b.alves-------hasan ali--

------------alper-------emre------meireles------

----------------------salih--------------------

------------------sow---------emenike-----------

herkesin hayalinde bir kadro vardır benimde hayalimdeki kadro budur.
sağlam kadrosu var. ya ikinci ya birinci olacak gene. üçüncü olmaz.
kötü takım diyenler beşiktaş a baksın.
yanlış üstüne yanlışla yönetilen kulüptür.

ben kendimce görüşlerimi yazıyorum yanlış varsa düzelt sözlük.

1. volkan: iyi fenerbahçelidir ama kendisi tam bir saatli bomba ne zaman ne yapacağı belli olmuyor kendi siniri yüzünden defalarca hem milli takımı hem fenerbahçeyi yaktı. forma önceliği artık mert de ve serkan da olmalı.

2. yobo : takımda tutulması hata artık motoru bitik araba gibi gitmiyor işte bu çok belli yabancı kontenjanı da
boş yere doldurmamalı.

3. bekir : uzaydan da bir adam getirip sorsan kalite olarak bu takımın oyuncusu değil der.

4. m.topuz : zorunlu olarak yanlış yerde oynatılıyor. bu adam orta sahada alternatif oyuncu olarak oynatılır ancak.

5. emre : salih ve alper i kesecekse varlığı zarar. en fazla 6 maç sonra sakatlanır 6 maç oynamaz tekrar form tutana kadar sezon sonu gelir. artık ilk onbirde düşünülmemeli.

6. c.baroni : aga tamam avrupa standartlarında vasat üstü bir oyuncu ama yıldız desen değil hep adamın keyfi olur da
oynar diye bekliyoruz. yani bu adam 10 numara değil en fazla 8 numara eğer 10 numara da düşünülüyor ise artık o da ilk onbirde düşünülmesin.

7. kadlec ve m.ali : bu iki adam da sol kanatta sadece idare ediyor belki biraz da sistem kurbanılar ama
bu mevki de fenerbahçe daha kaliteli ayakları tercih etmeliydi.

8. sow : bu adam gelirken dendi ki niang'ın iyisi tamam ondan daha dinamik bir oyuncu ama ondan daha iyi bir oyuncu değil
pozisyon alma ve tekniği o kadar zayıf ki harcadığı goller attıklarında kat kat kolay bu adamı satıp ayağına daha
hakim bir golcü alınmalıydı.

9. ersun yanal : fenerbahçe ye sıf vitrin amaçlı geldiğini düşünüyorum eğer gerçekten kalıcı birşeyler yapmak isteseydi
1 yıllık sözleşmeyi kabul etmezdi yine de burada kendisinin daha az suçu var yönetime nazaran

10. 10 numara : Eksik kardeşim bu takımda 10 numara eksik top dağıtırken korner atarken firikik kullanırken bu takımda
koca bir 10 numara boşluğu var. yani biz izlerken artık firikik olunca felan heyecanlanmıyoruz
baroni 5 firikik den birini kullanıp iyi vuracak da o işte olasılık o.
madem alex gibi adamı ağlata ağlata yolladınız emenikeden önce emenikeye top atacak adanı alsaydınız bu takıma eyyy yönetim.
galatasaraydan herzaman bi tokat yiyen takım. sadece tokat yese gene iyi. dün drogba abi kobrayı çıkarttı verdi eline.
felipe melo nun s*kiyle attığı gol mu daha tatlı, yoksa kara kobra drogba nın kafasıyla attığı gol mü daha tatlı geldiğini sormak istediğim tarihinde bir mazi yatan takım.
galatasaray karşısında matruşkaya dönmüş güzide takımımız. yenildikçe içinden kupa çıkıyorda o bakımdan.
--spoiler--
Fenerbahçe 1989'daki Başbakanlık Kupası finalinden bu yana 24 yıldır Galatasaray ile oynanan, ucunda kupa olan hiç bir finali kazanamamıştır .
--spoiler--
acilen avrupa standartlarında bir sol bek ve bir oyun kurucu transfer etmesi gereken kulüp. ashley cole ve keisuki honda cüzi bedelle kadroya katılabilir. bu takviyeler yapılırsa kontenjan nedeniyle takımdaki en zayıf halkalar kadlec, kuyt ve baroni'nin sözleşmeleri fesh edilmeli.
aksi takdirde şampiyonlar ligi şampiyonluğu hedefi yalan olur. en fazla çeyrek final oynarız biz bu kadroyla aminüm.
anlaşılan bu sene de ikinciliğin en büyük adayı. sen milyonlar harca takım kur sonra da ikinciliğe oyna. peh!
köy takımı teknik direktöründen bile kötü bir teknik direktöre sahip takımdır.
aziz yıldırım'ın diktatörlüğünden kurtulması gereken spor kulübü.
ne acınacak takımdır ne de hocası köy takımı teknik direktörüdür. gerçi bu cümlede doğru türkçe kullandığım için yazdığımdan yanlış anlam çıkarabilecek tipler söylüyor ya bunları. ben de umursuyorum salak gibi.
fenerbahçe lan bu. amına koduklarım.
© copyright 2005 - 2026