bugün
- atatürk'ün diktatör ve eşcinsel olarak anılması13
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması26
- koltukta uyumak8
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- uludağ sözlük zirvesi27
- aykolik'in gönüllerin yetkilisi olması9
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- muhalifler neye muhalifler21
- müge anlı mı esra erol mu9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri26
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması13
- tas kafa saç modeli9
- faiz yemenin wow haram olması12
- ekrem imamoğlu21
- kemalizm9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi9
- garanti bankası8
- anın görüntüsü8
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- eski bir anı hatırlamak16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir15
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz24
- cin görünce yapılması gerekenler18
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı21
- mühendis erkekler16
- true nun çaylak olması9
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması23
- 1 mayıs işçi bayramı25
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye15
- reis dünya lideridir10
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak18
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi10
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı8
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek9
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı28
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak13
- mahmud abbas8
- iyi giyinen kadınlar15

entry'ler (273)
dünya üzerinde yapılan ilk yayının 1929 yılında olduğunu bilmeyen embesil kardeşlerimizin atın yayında izleyelim diyerek çürütmek istediği skor.
(bkz: ay ben gülerim)
varolan skordur.
(bkz: ay ben gülerim)
varolan skordur.
david copperfield gibi bir illüzyon ustasının sanatına kesin ip var amk diyerek yorum yapanların anlayamayacağı ve fikirlerini anlatamayacağı sözlüktür. zira bu tarz kişiler birşeyi yorumluyorsa 15 kelimenin ortalama 5 tanesi küfürdür. o yüzden küfrün anatemasını çözememiş insanların varolmadığı tertemiz sözlüktür.
insanı insana, insanla ve insanca anlatan sözlüktür. insan olmayanlar bilmez.
insanı insana, insanla ve insanca anlatan sözlüktür. insan olmayanlar bilmez.
aydın, muğla ve izmir dir.
çocuğunu hergün tuvalete döken kronik abazanların,
ulu orta sevişip hamile kaldığı zaman kürtaj yöntemi ile cinayet işleyen kevaşelerin,
ben özgürüm diyerek başkalarının özgürlük haklarını ihlale kadar giden ve özgürlük algısından bîhaber olanların,
kendi görüşüne uymayan her görüşü yerin dibine sokup sokup çıkarmasını bildiği halde, kendi görüşü hakkında bir eleştiri yapıldığı zaman sesi kısılmış enik gibi bağıran dış fikirlere at gözlüğünden daha kapalı bünyelerin,
her geldiğinde kendisin ekmek çıkmadığını gördüğü zaman siktir olup gittiği yerdir. çünkü kendileri toplumun her kesimine hitap eden bir habitata alışkın değillerdir. iş bu popülasyona uzaktan selamun aleyküm bile diyemezler, çünkü bunların tek amacı ailesinin, akrabasının ve toplumun bilumum bu kalıba uyan alanlarında içinde ki nalet pisliği dışa vurabilecekleri bir alandır ve ne mutludur ki bu sözlük cogito sözlük değildir. nerde nasıl davranacaklarını bilemeyen bu abazan insanlar edebi kimliklerini de yitirmişlerdir. aslında yitirmemişlerdir de diyebiliriz zira edebi kimliklerini bunlara kazandıran aydın sandıkları insanlarda edepsizdir. *
nedense bu sözlükte cogito sözlüğü eleştiren kişilerin entelektüel kimliklerinin cogito sözlük kadar olamaması da hayret vericidir. ben buna biraz tahammülsüzlük olarak bakıyorum. zira dünya üzerinden %100 onay görmüş olan hiç bir fikir yok iken, birilerinin çıkıpta etnik çeşitliliği, fikir ayrımcılığı, örf adet gibi detayların bu denli yüksek olduğu bir ülkede sadece benim görüşüm en iyisidir mantığında yaşaması kusura bakmayın ama sınıflandırmadır. her kesime hitap edemediğini düşündüğüm bir sözlüğün cogito sözlük gibi bir oluşuma giydirmesi hakikaten mizah anlayışına da ışık yakıyor gerçekten.
ulu orta sevişip hamile kaldığı zaman kürtaj yöntemi ile cinayet işleyen kevaşelerin,
ben özgürüm diyerek başkalarının özgürlük haklarını ihlale kadar giden ve özgürlük algısından bîhaber olanların,
kendi görüşüne uymayan her görüşü yerin dibine sokup sokup çıkarmasını bildiği halde, kendi görüşü hakkında bir eleştiri yapıldığı zaman sesi kısılmış enik gibi bağıran dış fikirlere at gözlüğünden daha kapalı bünyelerin,
her geldiğinde kendisin ekmek çıkmadığını gördüğü zaman siktir olup gittiği yerdir. çünkü kendileri toplumun her kesimine hitap eden bir habitata alışkın değillerdir. iş bu popülasyona uzaktan selamun aleyküm bile diyemezler, çünkü bunların tek amacı ailesinin, akrabasının ve toplumun bilumum bu kalıba uyan alanlarında içinde ki nalet pisliği dışa vurabilecekleri bir alandır ve ne mutludur ki bu sözlük cogito sözlük değildir. nerde nasıl davranacaklarını bilemeyen bu abazan insanlar edebi kimliklerini de yitirmişlerdir. aslında yitirmemişlerdir de diyebiliriz zira edebi kimliklerini bunlara kazandıran aydın sandıkları insanlarda edepsizdir. *
nedense bu sözlükte cogito sözlüğü eleştiren kişilerin entelektüel kimliklerinin cogito sözlük kadar olamaması da hayret vericidir. ben buna biraz tahammülsüzlük olarak bakıyorum. zira dünya üzerinden %100 onay görmüş olan hiç bir fikir yok iken, birilerinin çıkıpta etnik çeşitliliği, fikir ayrımcılığı, örf adet gibi detayların bu denli yüksek olduğu bir ülkede sadece benim görüşüm en iyisidir mantığında yaşaması kusura bakmayın ama sınıflandırmadır. her kesime hitap edemediğini düşündüğüm bir sözlüğün cogito sözlük gibi bir oluşuma giydirmesi hakikaten mizah anlayışına da ışık yakıyor gerçekten.
sorsan troll olunmaz troll doğulur diyeceklerdir.
demişmidir dediyse yanlış yapmıştır.
son yolculuğumda beni eritmiş bitirmiştir. beni benden alırsan seni sana bırakmam diyecektim bir ara. ama bıraktım gitti. zira benden bir sonraki şehirde iniyormuş. ulan cepte para da var yardır antalyaya birlikte diyemedim içimdeki pezevengede.
ha bide bu iş için site yapmışlar mk.
http://www.otobusaski.com/
ha bide bu iş için site yapmışlar mk.
http://www.otobusaski.com/
son zamanlarda şarkılarında bir detone havası sezilen murat boz için arkadaşımın telaffuzu.
atarlı üniversite olacağı kesindir.
çok babalı seni.
dudak kısmını joker gibi yapın.
oda bişey mi 1000 lerde dansöz var.
çirkin kadın yoktur, varsa da dünya ahiret bacımızdır.
toprak kokardı aşk,
gözyaşı yağmurunda ıslanarak.
ya ben ölmüşümdür, ya da aşk.
muhtemelen ben ölmüşümdür.
zira, toprak kokardı aşk.
gözyaşı yağmurunda ıslanarak.
ya ben ölmüşümdür, ya da aşk.
muhtemelen ben ölmüşümdür.
zira, toprak kokardı aşk.
alfabenin gadfadırı.
(bkz: noname)
her şarkısı ile ap ayrı bir tarzı olan insan. söylese o ben söyleyemem övülmeyi hakediyor
kül hece, filler ve çimen, son zamanlarda da zor değil bayağı meşhur olan şarkıları lakin. öteki adlı şarkısı bambaşkadır. diğerlerinden çok daha farklı çok daha ağır ve anlamlı.
http://www.youtube.com/watch?v=mAaw7FNKG4w
kül hece, filler ve çimen, son zamanlarda da zor değil bayağı meşhur olan şarkıları lakin. öteki adlı şarkısı bambaşkadır. diğerlerinden çok daha farklı çok daha ağır ve anlamlı.
http://www.youtube.com/watch?v=mAaw7FNKG4w
yüzyıllardır süre gelen kısır döngünün çağa ayak uydurma biçimidir. ilk üçlü evrimleşerek yeni formül olan ikinci üçü bir aradayı getirmiştir.
son yüzyıl içerisinde gördüğüm en manidar atasözü.