bugün

/790
klasik bir galatasaray maçı sonrası kraldan çok kralcıkların ortaya çıktığı ortamda, zararın büyüğünü yiyen büyük takım. kaçan şampiyonluğu örtbas etmek isteyenlerin gereksiz yere bu galibiyeti büyütmeleri başka türlü açıklanamaz.

iki yıldır kendi evinde şampiyonluğu ezeli rakibine kaptırıyor ve bunu kimse sorgulamıyor. sorgulanmadan göz boyamalara maruz kalıyor. bazı kralcıkların takımda kalmak adına, fener taraftarı gözünde kral görünmek adına yaptıklarını görmek üzüntü verici.

harika kaleci volkanın bir sezon boyunca kötü performansını örtbas etmek için yaptıkları, top oynamayı bilmeyen selçuk şahin in attığı tweetler ile fener taraftarına yalakalık yapması, emre denen oyuncunun takımını haftalardır yalnız bırakması ve bu maçta taraftara hoş görünmek adına yaptığı terbiyesizlikler her zaman fenerin aleyhine olmuştur. yazık.

ayrıca şu oyunun yarısını diğer maçlarda oynasalardı, uzak ara şampiyon olurlardı. en azından benfica maçında oynsalardı şimdi tüm türkiye olarak uefa finalini bekliyor olurduk.
(bkz: 21 inci yüzyıl klasiği)
aldık bayrakları, giydik formaları, boyandık sarı ile laciverte gittik izlemeye.
bugün aldığım keyifi bu sezon hiçbir maçta almamıştım, sağolun çocuklar...
volkan'a olsun, salih'e olsun yapılan terbiyesizliklerin ve saldırıların haddi hesabu yokken ve 5 dk kala volkan kırmızı kart gördüğü halde hiçbir pozisyon vermeden maçı ağlata ağlata aldınız! fenerbahçeli olmaktan bir kez daha gurur duydum, bu sene olmasa da seneye şampiyonuz!
ikinci olan takımdır kutlamak lazım...

beşiktaş'ın fener yerine şampiyonlar ligine katılma ihtimalinin doğması ülke açısından muhtemelen faydasız olurdu.

ayrıca böyle büyük kulüplere volkan, caner gibi futbolcular ve aziz yıldırım gibi bir başkan yakışmıyor. bazı oyuncuların saldırganlığının tek sebebi başkandır kanaatimce.

edit: ayrıca kutlama yapsınlar pek tabii ama galatasaray'a kutlama yaptı diye laf etmesinler. zira arada yüksek bir puan farkı var.

ali dürüst'ün bu konuda dediklerini hatırlatırım:

--spoiler--
"Galibiyete 3 puan veriyorlar 10 değil."
--spoiler--
2009-2010 da Bursaspor yerine

2010-2011 de Trabzonspor yerine

2012-2013 de ise GALATASARAY yerine şampiyonluk kutlaması yapan müthiş komik camia...

(bkz: kadıköyden gol haberi mi var)
http://galeri.uludagsozlu...ay-ma%C3%A7%C4%B1-446132/

gülmek için.
taraftarı bu akşam ""hükümet istifa"" demiş büyük camia. o reyhanlı'da ölenlerin vebalinde boğulun inşallah!
vizyonu, misyonu, tek derdi galatasaray'ı yenmektir. bütün sezon gitsin ama galatasaray'ı yenelim der taraftarlarının %90'ı. öyle bir psikoloji içindeler.
(bkz: görme engelli oğlunu maça götüren anne/#19675221)
dünkü galibiyet adına tişört bastıran camia.

ezikliğin takım bulmuş hali. galibiyet adına tişört bastırmak nedir lan? şampiyon olmadın kupa almadın, bu eziklik niye?
dünyanın en rezil takımı. hayattaki tek hedefi galatasarayı yenmek olan, tarihi boyunca kayda değer, kendini dünya arenasında gösterecek hiç bir başarıya imza atamamış ezikler diyarı. taraftarının yediği bokları anlatmaya zaten kelimeler yetmez. takımı desen, galatasaray şampiyon oluyor galatasarayı yendiğine seviniyor ve baya baya kutlama yapıyor. neyin kafasını yaşadıklarını bilmediğim kulüp.
Dün ezilen galatasaraylıların kinle saldırdıkları takım. istersek jartiyer çıkartır, bi de sütyen ekleriz size ne amk, ne boş beleş taraftarsınız, eleştirecek şey bulacağız diye dokuz doğurdunuz iki gündür.*

Fener'in bir galibiyeti ruhlarınızda travmanın alasını yaratmaya yetti, şampiyon olsak veya uefa'yı kazansak ne yapacaksınız acaba.
emenike şikesi de kanıtlanmıştır.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25442176#storyContinued
heaa kanıtlansa ne olur amınakoyum, adam 2006dan beri şike yapıyoruz dedi kendi ağzıyla. aynen devam.
eskiden antipatik bulurdum bu takımı ama artık fikrim değişti bu takımı antipatik kılan taraftarı değilmiş aziz yıldırım ve başı çeken iki yada üç futbolcu. eminim ki bunlar değiştiği zaman anti fenerbahçeciler de değişecektir. taraftarlar oyuncuları bireysel olarak gaza getirmeleri zor ama oyuncuların taraftarları gaza getirmesi çok daha kolay. bu zor süreci aşıp bugün kafaya oynamaları ve başlarında olan diktatöre rağmen ayakta alkışlarım.
bir kendini bilmez stada muz getirdi diye fenerbahçeye ırkçı yaftası yapıştırmaya çalışan acizler var bu gezegende...
aynı düz mantık(sızlık) ile bakacak olursak 2 sene önce kendi stadında adam bıçaklayanlar, 3 gün önce burak yıldırımı öldürenler, = gassaray denebilir.
ayrıca, kadıköye maç yapmaya değil seyircileri tahrik etmeye gelen şeref özürlüler önce aynaya baksın, sonra başkalarına dil uzatsın...
http://www.youtube.com/wa...u2z4&feature=youtu.be
şikeden sonra adını dünyaya ırkçılıkla duyurmuş güzide futbol takımı.

dünyanın en başarılı futbol takımı ama başarısı ne kupa başarısıdır ne de şampiyonluk başarısı.. işte öyle bir başarıdır *
1 katilin bir genci öldürmesi sebebiyle bunu tüm galatasray taraftarına mal eden ancak kill for you isimli bir taraftar oluşumu kurmakta hiç sakınca görmeyen enteresan bir taraftar grubuna sahip takım.
türk furbolunun yüz karası.

(bkz: emre belözoğlu)
(bkz: volkan demirel)
aşktır lan o aşk.

görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
asla galatasaray'a rakip olamayacak kulüptür. tarihte bir deportivo var real madrid gibi bir büyük takımı hep yendik diye övünen , bir de bu fenerbahçe vardır galatasaray gibi şampiyon takımı yendik diye. sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar.
ne ırkçılık ne de meireles olayı ile ilgili bir açıklama göremedim hala.
gider şimdi drogba da şöyle yaptı derse şaşırmam.
yazık bu kulübe. yazık aziz kuklalarına.
50 milyondan fazla taraftarla türkiye'nin açık ara en büyük klübüdür.
285 milyondan fazla taraftarı ile dünyanın açık ara en büyük kulübü.
başımız sağ olsun pankartını bile taşımayan herkese atarlı giderli bir acayip kulüp. cev kadınlar şampiyonlar ligini kazanmalarına rağmen orada bile kurallara uymadıkları için bu sene düzenlenen organizasyondan atıldılar.
sabahın kör vakti gs ergen tayfasının uğrak yeri. lan sizin gibi ezeli dosta, eğer dostsa tabi, harbiden aziz gibi başkan hakmış! bize değil haa iyi anlayın develer!
not: aynen aziz yıldırım'ın hafta sonu maç öncesi söylediği gibi, "ben onların ne mal olduğunu iyi biliyorum bana anlatmayın, onlar önce elini uzatır sonra da her haltı yer" demişti. aziz yıldırım'ın bir çok söyleminin/şeyinin doğru olmadığını bilen biri olarak harbiden hak veriyorum kendisine.
not: başkanı fırsat bilip drogba üzerinden şimdi prim yapıyor, topçusu maçtan bir gün sonu kameralara sallıyor, diğer topçusu da sanki kendi seyirciyi tahrik etmek için saha göbeğinde sevinmemiş gibi "reyhanlı" diyor! başka istediğiniz var mı?
biz tertemiziz demiyorum kesinlikle ama gerçekler de bunlar! yani ne bok olduğunuzu biliyoruz...bize tıraş yapmayın boş yere!
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026