bugün

/790
Kendi kendini rezil etmiş futbol kulübüdür.
fanatiği çekilmez kulüp. dinlemeyi sevmez, konuşmayı pek sever.
kazandıkları uefa kupalarının hayırlı olmasını dilediğimiz güzide takım..

https://pbs.twimg.com/med...BKVq3ukCQAEaMSn.jpg:large
türkiyenin en itici kulüp ve taraftar ımajına sahip olması dolayısıyla kimse tarafından sevilmeyen, ama bu durumu ekstra başarılarından (!) ötürü kimsenin kendilerini çekememesi olarak yorumlayan taraftarlarının olduğu güzide spor kulübü..
her sene yeni bir hezimet, yeni bir kötü sıfatı edinmeyi hobi edinmiş olan kulüp. bu sene de ırkçı oldular haspalarım. ırkçılığı örtmek için verdikleri gayret de apayrı bir rezillik.
son yaşanan olaylarda da görüldüğü gibi bu yönetime sahipken galatasaray ile başa çıkabilmesi mümkün olmayan kulüptür.
türkiye'nin en iyi takımlarından birisidir - hakkıyla maçları kazanmaktadır.
aziz yıldırım gibi bir adam bu koca camiayı mahvediyor ya ona yanıyorum.

bir iki kendini bilmez çıkıp galatasrayın siyahi oyuncularına ırkçılık yapıyor. öncelikle o ırkçılık dğeil ırkçılık olsa bizim siyahi oyuncularımıza da yapar diyen mallara sesleneyim; italya' da bir sürü siyahi oyuncu var ama sadece Balotelli' ye yapılıyor. Evet kızdırmak için yapılıyor doğru ama ne üzerinden kızdırmak için? o fenerbahçeli taraftar eboue sinirlensin, drogba sinirlensin diye yapıyor doğru. peki drogba' nın muza neden sinirleneceğini bilmiyor mu? o zaman bunun adı ırkçılıktır işte.

bugün basında bir sürü yeni fotoğraf yer aldı.

http://www.fanatik.com.tr...uk_3_Detail_34_312581.htm

bu fotoğrafların hepsi maç günü çekildi ama verilmedi basına. aziz yıldırım, federasyon izin vermedi bu fotoğraflara ve utanmadan drogba suçlandı yalancılıkla. kendi suçunu kapatmak için başkasına iftira atmak kadar aşağlık bir şey yok bence. şans eseri tribünde çekim yapan bir taraftarın görüntüleriyle bugün herkes basın toplantısında fenerbahçe yönetiminin göz göre göre yalan söylediğini, o fotoğrafın çekildiği saatin değiştirildiğini artık biliyor.

ve koskoca kulüp 2 tane kendini bilmezi korumak adına adını bir kez daha lekeletti. bunların hepsi aziz yıldırım yüzünden oldu. adam 15 yılda öyle bir hakimiyet kurmuş ki kimse onun sözünden dışarı çıkamıyor. onun isteklerini yerine getirmek uğruna insanlar karakterlerinden ödün veriyor. sırf galatasrayın şampiyonluğu gölgelensin, kendi koltuğu sağlam kalsın diye ortamı gerdi ve gerdirdi.

çok şey söylenebilir ama hiçbir şey söylemiyorum ben. bu saatten sonra tek bir ricam var galatasraydan. fenerbahçe' nin başında aziz yıldırım olduğu sürece artık hiçbir şekilde muhatap kabul etmeyelim fenerbahçeyi. o taraftarı mahkemeye verip vermemek drogba ve eboue' nin kararıdır ama kulüp bazında fenerbahçe ile tüm ilşkileri keselim. söylenecek çok şey var ama ben susuyorum. değmez çünkü.

eserini gör aziz yıldırım; sözlükte sıradan bir yazar bile koskoca bir kulübü muhatap almıyor artık sayende. ben gerçek fenerbahçe taraftarı bir şey yazsın istiyorum ve bekliyorum. bu adam bir kulübü daha fazla alçaltamaz çünkü, fenerbahçeyi yükseltmek sizin elinizde. o taraftarı dışlarsınız, yönetimin söylediği yalan ve attığı iftiralar için özürdilersiniz ve kapanır konu. ya da aziz yıldırımın sizi soktuğu pisliğin içinde takılmaya devam edersiniz.

nede olsa en büyük sizsiniz ve sırf siz büyüksünüz diye sizden nefret ediyor herkes. hala bu yalana inanacakmısınız?
bereket sosyal medya denilen oluşum gelişti ki bu tür yalancıların yalanlarını kısa sürede tespit edebilme şansına sahibiz.
büyüklüğüne, hacmine paralel kıt zekalılar tarafından yönetilen ve bunu her seferinde daha da fazlaca ıspatlayıp "biz kıt zekalıyız" diyenlerin varlığını göstermiş camia.
kulübüm, sevdam, oğlumun da sevdası. hem de ilk maçına gittiğim 1983 yılından beri. yani elinden geldiği kadar (ki zaman zaman olmadığımı da iyi biliyorum, herkes gibi) objektif olmaya çalışan ben bile artık aklımı mı yitiriyorum diyerek kendi kendime sormaya başladım.
öncelikle inatla ve ısrarla olaylar aksidir, öyle değildir dediğim için kusura bakmayın futbolsever arkadaşlar.
ama artık yeni bir devir/dönem başlamalı, bu iş olmuyor, olmayacak.
nokta.
son olarak; aptallık değil bunun adı, amcıkağızlı olup, 2 yavşağın yaptığının aksini iddia edip, göt olmak, göt gibi kalmak ve de gerçek taraftarını da yerin dibine sokmak, rezil etmektir.
hani neresinden tutmaya çalışsam elinde kalıyor olayı var ya, işte orası, burası oldu 2 gündür.
selamlar.

not: galatasaray veya başka takım taraftarları ne deseler haklılar, ağzını açıp bir şey söyleyen götoğlanının önde gidenidir kendi payıma!
beni yerin dibine sokan insanların yönettiği kulüp. adamlar resmen ırkçılık yapmış birinin avukatı olmuşlar, yazıklar olsun.
daha drogba ya attıkları iftira yeni bertaraf edildi, oynanmış görüntülerle ırkçılık yapan taraftarları haklı çıkarma çalışması başka görüntülerin yayınlanması ile hüsrana uğradı, henüz bu olayın külleri soğumadan bir başka utanmazlığa daha imza atmaları ise net görmek isteyen gözler için uygun bir ortam hazırlıyor aslında, bu defa ki açıklama ise gene (bkz: raul meireles)aha bu da haberi.
http://www.takvim.com.tr/...ururken-bu-hareketi-yapar

aklı başında fenerbahçe taraftarı bu olanlara seyirci kalmasın yazık, çok yazık yüz yıllık camia ile oyuncak gibi oynuyorlar, rezillikten rezilliğe yelken açılıyor.

yanlış anlaşılmasın takım sevgisinin ne olduğunu, ona bağlılığın ne olduğunu biz de biliyoruz, aynı hisleri biz de yaşıyoruz, takımlarını daha çok sevsinler, daha çok sahip çıksınlar, ürünlerini daha çok alsınlar, ama doğrunun yanında olsunlar, fenerbahçe camiası tarihi boyunca yaşamadığı utancı son 3-4 yılda yaşıyor.
(bkz: fenerbahçedeki mantık hatası)
GSTV'nin yaptığı görüntülü açıklamaya karşı shop olduğunun belli olmasına rağmen biz takımımızın arkasındayız diye açıklama yapabilen yüzsüz takım. Ayıp.
aziz yıldırım'ın, beceriksiz ve yüksek egolu yönetimi yüzünden, biz taraftarlarını çileden çıkaran kulüp. fakat her şeye rağmen sevilen, vazgeçilmeyendir. aziz ve şürekası da bir gün gidecektir elbet, her şeyin sonunda fenerbahçe kalacaktır yine.

bunların dışında, fenerbahçeyi ve fenerbahçe taraftarını ırkçılıkla itham eden muhteremlere seslenmek istiyorum; nasıl ki, derbi sonrası öldürülen fenerbahçeli taraftar söz konusu olduğunda, bir kişinin yaptığı bu çirkin olay tüm galatsaraylılara mal edilemiyorsa, aynen bu muz ve negro muhabbeti de tüm fenerbahçelilere mal edilemez. -kaldı ki muz olayının ırkçılıkla uzaktan yakından alakası yok. görüntüler ortada. negro olayına bir şey diyemem. iki cahil, ergen kızın zokora olayında yediği bir bok.-

yani nasıl, fenerbahçeli burak'ın, bir galatasaraylı tarafından öldürülmesi tüm galatasaraylıları katil yapmıyorsa, bize; 'katil galatasaray/galatasaraylılar' deme hakkı vermiyorsa, aynı şekilde bu saçma sapan olaylar da tüm fenerbahçelilere mal edilemez. adamın asabını bozmayın. türkiye'den bahsediyoruz amk, ne ırkçılığı? fenerbahçe ırkçı bir takımsa, fenerbahçe taraftarı ırkçı bir topluluksa, fenerbahçe'deki siyahi futbolcular ne o zaman? amcık amcık konuşup adamı dellendirmeyin.

zaten ortalık karışık amk. kimse sakinleşmeye/sakinleştirmeye çalışmıyor ki. herkes birbirine giydiriyor, herkes haklı, herkes sütten çıkmış ak kaşık.

bizim gibi gerzek bir millete, bizim gibi sığır bir millete futbol bile fazla demek ki amk. allah tez zamanda topumuzun belasını versin. daha da bu ülkede futbol oynanmasın amk. depemize meteor düşsün inşallah.
dünya tarihinde ırkçılık gibi büyük bir insanlık suçunu kurumsal olarak savunan tek takım.. allah belanızı versin.. bu nasıl yönetimdir.. insan artık tiksiniyor..
şikeci + ırkçı kulüp.

yüklenin amk.

yalnız bu yönetim mide bulandırıyor artık bu kadar acizlik olmaz 2 delinin peşine düşüp basın toplantısı yapıyorlar.

başkan kürsüye çıkıp sözlerine yine inşaatdan başlıyor galataray'la bitiriyor.

çıkıp birşeyler söyle transfere dair gelecek sezona dair.

eski yönetici nihat özdemir milyar dolarlık ihaleye giriyor kazanıyor

halen taraftardan beklenti içersindesiniz bu taraftar daha ne yapsın ayıp artık
bayağı komik bir şey. her tribünde ırkçılık yapan kanı bozuk taraftarlar olabilir ama koskoca kulüp çıkıp bunları savunamaz. Ha savunursa ve ortadaki pisliği kapatmak için saçma sapan açıklamalar yapar ise, o zaman kulübü "ırkçı" diye tanımlamak yanlış olmaz. Halbuki çıkıp deselerdi, "böyle taraftarları istemiyoruz. gereken cezayı her şeyden önce biz vereceğiz." o zaman kimse fenerbahçe'ye b*k atmazdı. işin kötüsü boyle dallama taraftarları savunarak ne kazandıklarını da anlamak güç. bundan sonraki durumlara davetiye çıkarmaktan başka olayı ne? yarın öbürgün bir taraftar yine aynı şeyi yapar ve aklından da " ne de olsa bizi savunur kulüp" der. Ceza vermek yerine bu ırkçılık yapan dallamayı savunarak ödüllendirmek ırkçılık yapmaktan daha da kötü bir durum.
yaptıkları her türlü pisliği 'ülke menfaatlerine zarar gelmesin' başlığı altında kapatmaya çalışan camia.

ırkçılık, şike ve ahlaksızlık. bunların üstü kapatılarak ülke futbolu kurtulacaksa batsın amk

nasıl bir ali cengiz oyunudur arkadaş bu. adamlarda zerre utanma yok lan. yapılan her boku, her pisliği, her türlü ahlaksızlığı savunup arsızca üste çıkmaya çalışıyorlar..
tdk daki anlamı bok çukuru olduğuna dair rivayetler olan kelime.
saka maka galatasaray'in entry rekoruna goz diken takimdir.
bir şeyi beğendirtemeyen büyük camia. yok arkadaş! ne bekliyorlar anlamıyorum. açıklama yapılıyor ona rağmen hala bok atmalar falan. rahmetli kardeşimiz burak yıldırım'a bile suç bulabilen bir kitleden bahsediyoruz gerçi. ne beklenebilir ki bu insanlardan.
şikeci ve ırkçı olduğu belgelerle ispatlanan takım.

(video artık mevcut değil)C5IoSmCJ4MA&feature=youtu.be
1907 yılında kurulan Türkiye' nin güzide kulüplerinden biridir. Bu kulüp adına kurulduğu semtten alır . Çok güzel bir müzesi de vardır.
Sike yapan yonetim kurulunun degismemesi sonucu irkcilik yapan taraftarlarin turemesine on ayak olan kluptur. Desteklemeye devam, ben siradaki ahlaksizlik olarak pedofiliyi dusunuyorum, kaliteli bir ahlaksizlik cesidi kendisi. Dante'nin de bu konuda irdelenebilecek fikirleri var.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026