bugün
- seninle böyle olabilirdik6
- dün gece sözlükte yaşanan akıl almaz olay16
- true adamlığı7
- burcunu açıklamayan insan18
- akın gürlek'in market fiyatları operasyonu6
- hamas18
- gokyuzunun silinen rengi16
- mazotun litresi 96 lira10
- kürdü sevmek ruha iyi gelir11
- bu saatte hamburger yenir mi9
- g i l d e d l i l y7
- nervio11
- gammazların hepsinin yetkisi alınmalı8
- sözlüğün yine 46 olması5
- yeni parti tüzüğünü baştan sona okumak8
- arkadaşlar kavga etmeyin5
- naruto dayı ile 1 hafta vs 50 bin dolar2
- central parka wooow millet bahçesine ıyy diyen tip2
- gocu37
- 14 eylül 2026 gaziantepspor fenerbahçe maçı28
- mazot 100 tl olacak5
- napolyon un misir seferi2
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz22
- alsana ulenn3
- sokak köpekleri5
- asma yaprağı2
- kavga eden yazarların öpüşüp barışması2
- özelden yürünen kızın sıranı bekle demesi17
- bir bela geliyor19
- ekşide yazar olamayıp mecburen uludağda yazmak3
- deniz mevsimi bitti istanbul da3
- canım acıyo sözlük2
- 14 09 2026 denize girmiş olmam3
- ai moderatörün düzgün çalışmaması2
- hayatımda aldığım en iyi karar4
- arkadaşlar5
- sözlük yazarlarının normal kombinleri2
- gammaz çeteleri3
- laf atan erkeklere tepki göstermeyen kızlar8
- silinen 13 süper entry2
- true denen ahlaksız3
- izmir5
- sözlüğün çapkın erkekleri13
- ak partililerin apoya villa yaptırması27
- film önerileri10
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı15
- sabahları sevilen şeyler3
- liberteryan öğretmen olmak4
- mahmut tuncer3
- sözlükte herkesin birine yavşıyor olması10
iki sene üstüste kendi stadında ezeli rakibinin şampiyonluk turunu görecek takımdır. gidişat öyle, demedi demeyin.
ayrıcalıktır.
olu futbolcu ulkesi. Stoch, krasic, kuyt, meyreles vs. Uefa dan cikmis, yahu onu bjk 2 kez yapti. Ama söz bjk olunca millet susuyor
hakemin kararları elbette tartışılır lakin fenerbahçe kesinlikle kazanacak kadar iyi oynamadı. sporcu olduğum için futbolculara küfredilmesine karşı bir tutum sergiliyorum ama bu maçta ben de sövdüm amk.
galatasaraydan nasibini 16 aralık 2012 tarıhınde alan 1907 yılında kurululan avrupada hiç başarı yakalayamamış 30 yılda bi türkiye kupası alan onlara göre türkiyenin en büyük kulüplerinden biri rakiplerine göre 2 sınıf kendını ayrı cumhuriyetten sanan ama türkiyenin kulüplerinden sadece biri.
oyuncularının istekten yoksun olduğu takımdır.
(bkz: balık baştan kokar)
(bkz: balık baştan kokar)
türkiyenin en büyük kulübüdür. 3 puan kaybetti diye hiçbir dandiğe meze olcak kadar değersiz değildir. *
Yenilince tüm yönetimini teknik kadrosunu kötüleyen bir grup taraftara sahip takım.
gururdur.
Sahasında kupa kaldırdıklarımızın tuttuğu takımdır. Ezeli rakibi ve ebedi dostu olarak kalmak istesek de maç sonrası GS stora yaptıkları saldırı haincedir. Bu gibi durumlar Türk futboluna yakışmamaktadır.
105 yaşında bir spor kulübü. diğer 4 büyük branşta üst üstte 3 sene şampiyon olsun ama futbolda 3 sene şampiyonluk görmesin bakalım kaç fenerli "sadece futbol değil spor kulübüyüz" diyecek? her branşta ezdiğinde arkasındaki sponsorlar çekilince görülüyor. paranın basılıp başarının geldiği sezonlarda şike yapılan erkek basketbol finalinde de bu "ezici" üstünlük görülüyordu. geçen bir kadın vcleybol maçlarını seyrettim tv'den eski başarılar olmayınca salon bomboş kalmıştı. hani hep destekti? ben burada "o takım başarı kazandıkça taraftar geldi taraftar başarı kazandırmadı" deyince burada bazıları biz şöyle taraftarız biz böyle taraftarız diye sayıklamıştı.
dün yine rezil rüsva olmuş, maçtan önce esip gürlemiş, maç sonu yok olmuş taraftara sahip takımdır. rezildir, bizi hep güldürendir. ama üzülmemelerini tavsiye ediyorum ne olsa onların 6-0'ı var. *
türkiye'nin en başarılı spor kulübüdür. (futbol kulübü değil)
(ulan harbi ne zeka özürlüler var, gene geldi olay uefa kupasına, embesiller gs 2000 yılına kadar büyük takım başarılı takım değildi o zaman kabul ediyorlar bunu yani, 2000 yılında uefa kupası geldi gs büyük takım oldu.)
(ulan harbi ne zeka özürlüler var, gene geldi olay uefa kupasına, embesiller gs 2000 yılına kadar büyük takım başarılı takım değildi o zaman kabul ediyorlar bunu yani, 2000 yılında uefa kupası geldi gs büyük takım oldu.)
nam ı diğer şikebahçedir.
bir fenerli ağlıyor gözleri yaşlı
başkanı şike yaptı kendini aştı
ağla fenerli ağla ben de ağlayayım
sana avrupalardan maçlar bağlayayım
bir fenerli ağlıyor gözleri yaşlı
başkanı şike yaptı kendini aştı
ağla fenerli ağla ben de ağlayayım
sana avrupalardan maçlar bağlayayım
en büyük olduğunu sol frame de ispatlı şekilde görebilirsiniz. başka hangi takım yenilince böyle sevinilir böyle gündemde tutulur? yenilgimiz bile büyütüyor takımı hıammına.
güçtür.
şikenin rengi ve babasıdır. zavallı fenerbahçe. utanma sıkılma olmayan insanların tuttugu bir takım.
hakemler tarafından biçilen takım zaten başka türlü domine etmesi engellenemez.
yendiğinde sevmiyorum seni yenildiğinde sevdiğim kadar...
son 2 senedir galatasaraya karşı, 2002'den beri süregelen, futboldaki psikolojik üstünlüğü sona eren takımdır.
hakemler ve diğer takım seyircileri tarafından sevilmeyen ilk ve belkide ortak olan tektakımdır.
yenilince ortalıktan kaybolan tavuklara sahiptir.
öncelikli not;fanatik fenerbahçeliyim.
1-)bu takım şampiyonluk yarışının içinde mi?
cevap:evet hemde en güçlü adaylardan biri.
2-)bu takım uefa avrupa liginde yoluna devam ediyor mu?
cevap:evet hemde grubunu lider tamamlayarak devam ediyor.
3-)peki türkiye kupasında gruplara kaldı mı takım?
cevap:evet, birde beşiktaş ve galatasaray'ın elenmesi büyük bir avantaj.
4-)peki bu takım 8 yıldır takımın gol yükünü çeken alex ile yollarına ayırdı mı?
cevap:evet ayırdı.
5-)peki bu takım sezona 5 maçlık seyirci cezası ile başladı mı?
cevap:evet başladı.
bu tüm soru ve cevapları bir araya getirip birleştirirsek fenerbahçe'nin ne kadar başarılı olduğunu daha iyi görebiliriz.yıllardır takım gol yükünü çeken alex'i gönderip yoluna 3 kupada da devam etmek kesinlikle başarıdır.hele ki şike sürecinde sonra yeni yeni toparlanmaya başlayan bir takımsa bu.
drogba'nın chelsea'den ayrılmasından sonra chelsea'nin aldığı sonuçlar ortada.bazı futbolcular takımlar için çok şey ifade eder tıpkı alex'in fenerbahçe için ifade ettiği şey gibi.aykut hocaya güvenim sonsuz benim çünkü oynattığı futbol ne kadar göze hitap etmese bile mutlaka sonuç almayı başaran bir teknik direktör.dünkü mağlubiyete neden bu kadar üzüldü taraftar anlamıyorum.sonuçta şampiyonlar liginde gruplardan çıkmış ve kendi evinde iyi oynayan bir takım galatasaray.
fenerbahçemiz inşallah daha iyi olacaktır ve daha çok kupalar armağan edecektir bize.
ve yine biz şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz hep beraber.
ggün birlik olma ve kenetlenme zamanı.
1-)bu takım şampiyonluk yarışının içinde mi?
cevap:evet hemde en güçlü adaylardan biri.
2-)bu takım uefa avrupa liginde yoluna devam ediyor mu?
cevap:evet hemde grubunu lider tamamlayarak devam ediyor.
3-)peki türkiye kupasında gruplara kaldı mı takım?
cevap:evet, birde beşiktaş ve galatasaray'ın elenmesi büyük bir avantaj.
4-)peki bu takım 8 yıldır takımın gol yükünü çeken alex ile yollarına ayırdı mı?
cevap:evet ayırdı.
5-)peki bu takım sezona 5 maçlık seyirci cezası ile başladı mı?
cevap:evet başladı.
bu tüm soru ve cevapları bir araya getirip birleştirirsek fenerbahçe'nin ne kadar başarılı olduğunu daha iyi görebiliriz.yıllardır takım gol yükünü çeken alex'i gönderip yoluna 3 kupada da devam etmek kesinlikle başarıdır.hele ki şike sürecinde sonra yeni yeni toparlanmaya başlayan bir takımsa bu.
drogba'nın chelsea'den ayrılmasından sonra chelsea'nin aldığı sonuçlar ortada.bazı futbolcular takımlar için çok şey ifade eder tıpkı alex'in fenerbahçe için ifade ettiği şey gibi.aykut hocaya güvenim sonsuz benim çünkü oynattığı futbol ne kadar göze hitap etmese bile mutlaka sonuç almayı başaran bir teknik direktör.dünkü mağlubiyete neden bu kadar üzüldü taraftar anlamıyorum.sonuçta şampiyonlar liginde gruplardan çıkmış ve kendi evinde iyi oynayan bir takım galatasaray.
fenerbahçemiz inşallah daha iyi olacaktır ve daha çok kupalar armağan edecektir bize.
ve yine biz şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz hep beraber.
ggün birlik olma ve kenetlenme zamanı.
dün galatasaraydan küsküyü almış takımdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar