bugün

/789
metin oktay'ın formasını giyip köpek taklidi yapan futbolcuları olan adamlar, armayı öpen futbolcuya dil uzatılmayacagını bilmelidir.

(bkz: kan alırlar kamil kan)
3 Temmuz'da başlayıp uydurulan ne kadar şey varsa Caner'e yapılan da Meireles'e yapılan da kurmaca düzenin bir parçasıdır. Güçlüleri ben de sevmem hele ki gözü kararmış güçlüleri hiç. Ama ortada Türk sporuna hizmet eden bir güç varsa(bak futbol demedim spor(!)) onun yanındayım her zaman. Tekerlekli sandalye takımıyla başarıdan başarıya koşan Galatasaray'ın da, Avrupa da söz sahibi olmaya başlayan Türk Kadın basketbol takımlarının da ve tabiki tuttuğum takım Fenerbahçe'nin tüm branşlarının da. Ne yazık ki, biz, biz Türkler(siyahından beyazına kadar) çekemiyoruz birbirimizi. 'Elin gavuru...' diye başlıyoruz cümlelere de aynanın karşısına geçip iki çift laf etmiyoruz kendimizle. O yüzden de sporundan siyasetine sanatına insan haklarına kadar hiçbir alanda kaydadeğer gelişmeler, başarılar kazanamıyoruz. Hep bir başkasının kuyusunu kazmakta buluyoruz kendimizi. Ne için? Birçok yanıtı vardır eminim ama adını koyamıyorum. Şimdi Avrupa'da herkes R. Meireles'in sahada tükürecek seviyede bir insan olmadığını, ona verilen cezanın ne denli 'adaletsiz' ve 'aşırı' olduğunu konuşuyor. Çünkü onlar, vatandaşlarına sahip çıkmasını biliyor. Çünkü onlar, ne oluyorsa, ne yaşanıyorsa ona göre 'adalet' uyguluyor. Ha, bu yazıyı çok fazla insan okumayacak belki ama okuyup da 'amaan ne zırvalamış' diyecek bir sürü de insan tanıyorum. Facebook'ta sayfa açsam 1 milyonu geçer sayıları. Olsun, biz not düşelim de izi kalsın bi yerlerde. Kendisini çok sevmememe rağmen(ha emeklerini asla göz ardı etmiyorum.) Aziz Yıldırım'ın 3-5 ay önce söylediği bir cümleyle bitireyim: "Bırakın Fenerbahçe'yi memleket elden gidiyor." (Tüm bu yazı; sadece Fenerbahçe'yi ilgilendirmemekte aksine toplumuzun neleri kanıksadığını, nelerden vazgeçtiğini (desteksiz, kanıtsız ve sadece öznel(taraflı) bakış açısıyla yazılmıştır.)

yalapsalapsozlukcu
çok acayip bir kanala sahip spor kulübü. hangi saatte açarsanız açın yüzde doksandokuz galatasaray'ı konuşan adamlar görürsünüz.
abdullah kiğılı'nın yaptığı açıklamaya göre 2-3 tane transfer yapacaktır.
bir türlü yüzümü güldürememiştir.Hayır yarın öbür gün çoluk çocuğuma ne anlatacam amk.
Acıların takımı. takımım.
https://www.youtube.com/watch?v=eqSICwxYkCw
artık gözümde bitmiş ruhsuz takımımdır.

lefter'in 70 yaşında sahip olduğu bu ruha (#17961569) yılda 3-5 milyon euro alan adamların hiçbiri sahip değil.

teknik direktör de dahil buna.

o ruha sahip bir insan vardı; onu da bacak bacak üstüne attığı için kovduk.

şu saatten sonra kaka'yı sneijder'i, ebesinin şeyini getirsen kaç yazar?

lefter alex'in gönderilişine üzülür müydü? bence üzülürdü, ama aykut bu takımı toparlar derdi.

sonra oynanılan topa bakardı birkaç hafta, işte orada üzüntüden kahrolurdu.

tıpkı bizim saç dökülmesine karşı etkili şampuan kullanmaya başlamamız gibi..

**

karabükspor maçı. zorlu maç. bu yüzden selçuk-cristian önünde sezer'i izleyecek sevgili renkdaşlarım. ben lefter'i de düşünerek bırakıyorum izlemeyi artık - ta ki düzgün bir şeyler çıkana kadar, iyi kanserler hepinize.
--spoiler--
Taraftarın bu sene nedense yasta,
Şike yaptın demek ki her maçta,
Unutma ki hala dosyan yargıtayda,
Ne de güzel koydu Lomana Lualua?
--spoiler--

Yozgat yöresinden anonim...
aziz in yardakçılarını da alıp artık gitmesi gereken, aykutun sportif direktörülüğe geri getirilip adam akıllı bi td getirmesi gereken, aşırı derecede farklılığa ihtiyaç duyan " kulüp " tür.

bir de her maç alt yapıdan 3 tane geleceği parlak futbolcu oynatılmalı her maç. belki kazanma ruhunu onlar getirebilir.
güzel günler görecek takımımdır.
futbolcularının armalarını öptüğü ardından 2 hafta üst üste önce galatasaray sonra karabük'ün sahada öptüğü takımdır.
fenerbahçe eski fenerbahçe değildir.yeni can lazım,yeni kan lazım takıma.
Türkiye'nin en büyük spor klubüdür. Fenerbahçeli olmak bir sevdadır.
2 yıldır futbol şubesinde , futbol hariç herşey konuşulmakta ve gündem yaratmakta .

teşekkürler aykut kocaman teşekkürler aziz yıldırım.
başta galatasaray olmak üzere diğer tüm takım taraftarlarına dert olan güzide takımımız.
sahip çıkmakla ünlü camia

şike yapan başkanına sahip çıkar, omuzlara alır

ırkçılık yapan futbolcusuna sahip çıkar, adını stadlarda haykırır

hakeme tüküren ve ona gay işareti yaparak hakaret eden oyuncusuna sahip çıkar hatta abartıp onu mazlum ilan edip hakaret ettiği hakemin üstüne saldırır

ama esasında bilmezler ki bu sahip çıkmaların sonucunda yapılan bu pislikler kişilerin şahsına özel iken tüm camiaya kara bir leke olarak yapışıp kalır ve hiç çıkmaz

yazık ediyorlar kendilerine sadece..
aykut kocaman gibi bir adam yüzünden birbirine giren taraftara sahip takım.

http://www.haberedikkat.c...di-saracoglu-karisti.html
(bkz: verenbahce). . . . .
eğer ki aykut kocaman yarın istifasını geri çekerse kendisi gidene kadar taraftarlığımı askıya alacağım biricik takımım.
komedidir.
aykut kocaman istifa eder etmez onu bilmem ama ikinci devreye başlarken santos-lugano-diego ve nobre transferlerini yaparsa yine şampiyonluk adaylarından biri olur. içlerindeki en zor transfer diego ki o da alınmayacak bir adam değil...
Aykut Kocamanın istifası gerekmektedir yerine daha sağlam
ve daha oturaklı biri gelmelidir adamlığına laf yok çok efendi ve çok dürüst bir kişiliğe sahip fakat takım içerisinde sadece bunlar yetmiyor. Afedersiniz ama bu dönemde yaranan degil koparan haklı çıkıyor.
kendimi bildim bileli şampiyonu belirlemiş takımım.

2003 2004 şampiyon
2004 2005 şampiyon
2005 2006 berabere kalarak şampiyonluğu kaçırmıştır.
2006 2007 şampiyon
2007 2008 gs ye sami yende yenilerek şampiyonluğu vermiştir.
2008 2009 biz bu sene yokuz alın biraz siz oynayın sezonu
2009 2010 kaleyi tanrının koruduğu maçta şampiyonluğu kaçırmıştır.
2010 2011 şampiyon
2011 2012 yine son maçta şampiyonluğu kaçırmıştır.
bana göre türkiye'nin en büyük kulübüdür.tabi ki bu düşünce kişiden kişiye değişir.

yine her zamanki gibi zirvelere çıkacaktır ve tekrar kimin en büyük olduğunu gösterecektir.

sıkıntılı bir süreç geçiriyor ancak bunu aşacak güce sahiptir.

kazanacağı başarılar ve alacağı kupalarla tekrar bizlere sevinç gözyaşlarına boğacak.

(bkz: son sözümüz fenerbahçe)
istifaların takımıdır. önce istifa edilir, sonra birileri rica eder istifa geri çekilir.

yazıktır ya, milyonlar var bu takıma gönül veren. oynamayın insanların duygularıyla. gidecek olan siktirsin gitsin, kalanda adam gibi işini yapsın...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026