bugün

/790
gene akşam akşam sümüklüleri krize sokmuş kulübüm. bu yüzden seviyorum bu takıma ya.
türk milli takımının en büyük eksikliği olan sabırlı futbolu öğrenmi$ takımım. çok emin top çeviriyorlar. tabi selçuk $ahin yok, hamit altıntop yok. kafa rahat.
2002-13 uefa avrupa ligi gruplarından çıktığını hem de lider çıktığını sanan ama malesef elenecek olan takımdır..

zira marsilya ve borissia nın alacağı 6'şar, fenerbahçe'nin 0 puanı var..

1- bmg 11
2- om 11
----------
3- fb 10
4-ael 1.
grubun ilk maçı olan marsilya maçında aykut, bienvenu tercihini yapmamış olsaydı şimdiden 2.turu garantilemiş olan takımdı. şimdi kalan 2 maçtan 1 puan bile alsa gruptan çıkacak. ben takıma güveniyorum. umarım bu iki maçta saçmalamaz da, bazı fransız soylarının yüzünü güldürmez. destekleyen rakip taraftarları tenzih ederim.
Sisli bir gece yarısında
Issız bir sokak ortasında
Kırık bir lambanın altında
Dalmışım sevdalara

Neler geçti kalbimden bilsen
Yaşlar damladı gözlerimden
Anladım ki ölene kadar
Fenerbahçe düşmeyecek dilimden

Yaşama bağlanma sebebim bu beste. Gururdur Fenerbahçe onurdur, namustur.
istenilen seviyeye bu sene çok fazla geç gelmiş, gelecek takım. bu niye böyle oldu sorgulamak lazım. haa diğer taraftan da sakatlar ve cezalar vs.vs.vs. ve hatta iyi alternatiflerin bile sakat olması işimizi bozdu. umarım bundan sonra başka sakatlık olmaz da en azından formda 14-15 kişi ile ilk yarı sonuna kadar tam gaz gider ve avrupa liginde gruptan çıkarız. bütün takımın moussa sow ile eşdeğer performansa gelmesi lazım veya çok yakınına diyelim. ama ordu gibi çok diri bir takıma karşı takım bence iyi oynadı dün.
(#17487820)
densiz taraftarı, şikeci başkanı, suratsız teknik direktörü, yük karalıklarıyla dolu tarihi olan türk klübü.
türkiyenin yüz karası takımıdır.
-eğer ki benim yaşadığım hayat "hayat" değil diyorsanız, fenerbahçe'li olunuz..
Şüphesiz ki O; hayattır..
sow ve kuyt ve ve stoch'un olduğu takım. bu 3 oyuncunun olduğu takımın sikemeyeceği takım var mı?
https://www.youtube.com/watch?v=WQROu0E1cqI
türkiye kupasında ezeli rakibi pendiksporla eşleşen takım.
pendikspor'dan yıllar sonra intikamını alma şansı yakalamış takımdır.
artık 10 mu atar 11 mi bakalım.
tüm traftarları ,türk futbol tarihinde kendilerine üstünlük kurabilmiş tek takım olan pendikspor la eşleşmekten ötürü şanslarına isyan etmektedir.öyle ya galatasaray beşiktaş trabzonspor gibi eze eze ezdikleri takımlar çıkabilecekken çıka çıka pendikspor çıkmıştır..
türk futbolunun dibe doğru vurması adına ant içmiş kulüp. 3 temmuz sürecinden sonra yabancı taraftar forumlarında türkiye hakkında kötü konuşuyorlarsa bunun ana sebebi bu kulübün şike, şaibe gibi işleri yıllarca adet haline getirmesi ve en sonunda patlaması yüzündendir. bu pis işlere, şaibeyle kazanılan şampiyonluklara harcanılan zamanın onda biri türk futbolu adına harcansaydı, ülke futbolu şu an çok başka yerlerde olabilirdi.

geçmişte galatasaray'la sağlanan o güzel imaj umarım yeniden sağlanır. tabi bunun için galatasaray haricindeki kulüplerin - bilhassa fenerbahçe'nin - temiz işlerle uğraşması da elzemdir.
bu takıma olan sevdamı anlatmaya kelimeler yetmez.

ne zaman üzüntülü olsam fenerbahçe ile sevindim ben.

ne zaman yalnız olsam fenerbahçe ile yalnız olmadığımı hissettim.

ne zaman çok sevinsem fenerbahçe ile birlikte üzüldüm.

sevdaların en büyüğüsün fenerbahçe

ve bu kalp attıkça hep seninle birlikte olacak.
fenerbahçe ilk başta renkleriyle asaleti temsil eder. futbolcularıyla alakalı pek bir bilgiye sahip olmasamda benim için aşk'tır fenerbahçe.
fener in maçı var...

görsel
sorunları hep üst üste yaşayan yıkılmaz kaledir.son problem ahanda budur.

(bkz: kardemir karabük fenerbahçe çatışması)
--spoiler--
ne sinema ne tiyatro ne de felekten bir gece
bu alemde tek eğlence fenerbahçe
--spoiler--
böyle bir takım olamaz arkada$. göz göre göre hata yaptırtan bir güç var.

stoch iyi değil miydi? caner ne kadar iyi olursa olsun stoch'a güvenmek, her zaman 11'de ba$latmak takımın daha ileriye gitmesine sebep olmaz mı?
hasan ali kaldırım kim amk. kim ya. kim amk. sinirden kendimi sikicem.
görsel
türkiye'nin en önemli takımlarından dır fenerbahçe her yerde konuşulur.
başkanı elbet bir gün değişecek spor kulübü. (#17593010)
çok pis koyar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026