bugün

/790
müzesinde yayla kupası bulunan ilk ve tek takım. *
ezeli rakibi galatasaray'ın sadece sutopu dalında gerisindedir.
tarihinde şampiyonlar ligindeki çeyrek final dışında avrupanın ''a'' sı olmayan kulüp

büyüklermiş yerim sizi..
öyle büyük bir kulüptür ki anlatılamaz. zira taraftarı bile anlatamıyor. (#17276918)

bir de kompleksiz takımmış 6-0'ı 100. yıl marşının videolarına koymazmış.

https://www.youtube.com/watch?v=oZGcsE5uDGg&t=1m9s

neyse çok eğlendim gençler ara sıra kapak takmaya gelirim.
ezeli rakibi ve hanımı için.
(bkz: galatasaray)
galatasarayın oynadığı maç sonunda hakkında 20 entry girilmiş takım. vay babasının amk. cluj başlığına kaç entry girdiniz lan? yazık la size. valla yazık.
ezeli hanımı dediği nasıl oluyorsa 2 ayda 2 kez düdüklemiş, 2 kupa almıştır ellerinden!
ne kazandığı kupalar ne de kazandığı şampiyonluklar....

benim için en önemli şey fenerbahçedir.

ne yapayım kupayı ve başarıları fenerbahçem olmazsa.

sevgimin hergün artarak büyüdüğü takımım.
sarı-kırmızılılar kadar seviyesizleşmeyi beceremeyen taraftara sahiptir.
mahkemeden şike yaptığı gerekçesiyle ceza alan ilk ve tek takımdır.
koydu mu koyan bir takımdır. öyle 1-1 e koyduk mu demez.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/21772126.asp habere göre kıbrıs rumlarına türk bayrağı açmayacağız diye imza vermiş yönetime sahip kulüp.

edit: ulan bird family members. belge gösteriyoruz imzalı daha ne sataşması? zorunuza mı gitti vatan millet sakarya edebiyatı yapıp türk taraftarlarıyla karşılıklı bayrak getirmeyin imzası atan bir zihniyetin vatanı milleti olmaz. gidin oynayın kendinizle.
eziklerin kuyruk acisini hafifletmek icin satastigi canim takimimdir.
başkaları cincona koydukça fenerbahçe ye hırslanan dangalak bir kesimin saldırısına uğramış türkiye nin en büyüğüdür.

sizi her siken fener olacak diye bir kaide yok aslancıklar. bi bakın kimin altındasınız diye ondan sonra saldırın yahu.
bazıları orospu evladı olmak uzere, bircok kisiye dert olmus takimdir. fenerbahce kaybederse rakipler daha cok konusur, ama fenerbahce kazanirsa da rakipler daha cok konusur. niye kendi takiminizin dertlerine uzulup, mutluluklariyla sevinmek varken fenerbahceyle ugrasirsiniz ki? sonra da utanmadan millete ezik diyorsunuz lan. kerizligin bu kadari...
yarınki maçla ilgili bayrak meselesinde sıkıntıya düşen kulüp.

galatasaraylı olduğumu burada herkes bilir, hele ki bu malum kulübün taraftarı daha iyi bilir. *

neyse, konu farklı... şimdi ben bu bayrak meselesinde fenerbahçe'de bir sıkıntı görmüyorum, neticesinde uefa'nın yaptırımı bu şekilde, sıkıntılı ülkelerin takımlarının maçlarında bazı önlemler alıyorlar ve kulüplerde bu önlemlere riayet etmek durumundalar, kimse bunun altında bir şey aramasın yani.

bakın olm olaya sizin lehinizden yaklaşıyorum, objektifliğimi sorgulayanlara öpücük yolluyorum... yani şu benim yaptığım açıklamayı neden herhangi biriniz yapmadı gerçekten merak ediyorum.

ama yine de resmi siteden "bizim bilgimiz yok konuyla ilgili" diye resmi açıklama yapıp, kulüp yetkilileri tarafından imzalı evrakların çıkmış olması da vukuat yani... ulan bu tip şeyler niye hep sizi buluyor anlamıyorum. *
türkiyenin avrupadaki gururu.
uefa kupası gruplarından önümüzde ki 3 maçta alacağı 4 puan ile çıkmaması için bir sebep göremediğim takımdır. hayırlı olur inşaallah.
türkiye'nin avrupadaki gururuymuş(!). gençler sakin olun daha bir şey görmedik.
avrupa kupalarında 100 senede hepi topu 100 golü olan takım

haahahahahaaa

sonra da büyüklük geyiği ile kafa sikerler amk

galatasaray'ın attığı 335 golden bir kaç tane vereydik de daha çabuk 100 e ulaşsaydınız keşke..
bir sene boyunca "şikeci" damgası vurduğunuz takıma gün gelip devran döndüğünde "gururumuz fenerbahçe" manşeti atan gazetemsi editörlerine şimdiden sesleniyorum: şerefsizsiniz...
geçen yıl türlü "lobiler" ile cl biletini elimizden alanlara fiştekçilik yapan siz değilmişsiniz gibi hareket etmeniz tek kelime ile zavallılık.
sözde avrupa fatihinizin cl standartlarında el takımlarıyla yarıştığı grupta 3 maçta 1 golle aldığı 1 puan mı, yoksa fenerbahçenin 3 maçta 7 golle aldığı 7 puan mı?
---
-uefa europa league group c-
1. torba > marsilya (geçen sene cl çeyrek finalinde finalist münihe yenildi.)
3. torba > gladbach (cl ön elemelerinden geldi.)
4. torba > limassol (cl ön elemelerinden geldi.)
---
kimse bana orası cl burası el geyiği açmasın, ülke puanı açısından bakacak olursak her iki kulvarda da galibiyete 2 "ülke puanı" veriliyor.
yarışılan takımlar bazından bakalım derseniz de aha yukarıda o "küçümsediğiniz" takımlar.

---spoiler---
limassol maçına gelecek olursak:
fenerbahçe basit oynadı ve istediğini aldı, 3 maçta topladığı 7 puan ile favorisi olduğu grupta liderlik adına çok önemli bir adım attı, önemli olan kazanmaktı ve kazandık.
---spoiler---

getirdiğimiz 4 "ülke puanı" da başımızın gözümüzün sadakası olsun. *
bak sözlük itiraf ediyorum. şuan taraftarın gönlündeki lugano ruhundan yoksun bir takımdır fenerbahçe.

daha bizi tatmin eden bir futbol da oynamamıştır. hadi geçen sene başımıza devlet çökmüştü bu sene ne bahanemiz var?

bir güney kıbrıs takımını zor bela yendik diye davul zurna çalacak halimiz yok.

bizim taraftar olarak beklentimiz fenerbahçe büyüklüğüne yakışır bir futbol oynamamız oynayabilmemizdir.

her şeye rağmen halen bekliyoruz kocaman umutlarımızla ...
taraftarı olduğum kulüp. şikecilerin asıl olması gerektiği yerde yani metriste, ikamet ettiği sıralarda hapishane önlerinde sabahlayan, oyuncuları ilahlaştıran bir kesim taraftarı vardır güzide kulübümün. özellikle galatasaray'lılarda çokça belirgin olan hazımsızlık huyu fenerbahçe'de de mevcuttur. ezeli rakibimiz galatasaray ile, ebedi ticari dostluk anlaşması vardır yıllardır. ne zaman forma satış rakamları düşse, takımdaşlık ruhunu kullanmak amacıyla bu iki kulüp anlaşır ve başlarlar karşılıklı basın açıklamalarına. bu açıklamaların ardından, forma satışları, kombine rakamları artar nedense. danışıklı dövüş var yani.

yıllardır kanat oyuncuları ve bek oyuncuları arasındaki iletişimin zayıflığı iyi oyunun en büyük engeli gibi gelir bana. cristian, topal, meireles fena oyuncular değil hani. defans olarak lugano'dan sonra doldurulamıyor stoperin sağındaki isim. çok belli yani orada birinin eksikliği. yobo, gökhan olabileceklerin en iyisi. fenerbahçe'de olup da eleştirilmeyen forvet yoktur. başarılı olmuş forvet de yoktur. anelka, kezman, güiza, semih, sow.. hiçbiri kalitesiz değildi ancak kanat probleminin çözülememesi bu oyuncuları en iyi ihtimalle vasat yaptı. kanatın yapması gereken işin, yapılamadığı görüp bu pozisyona soyunabilen niang bunların dışında sayılabir tabi.
Fenerbahçe'nin AEL Limassol galibiyeti Türkiye'nin 2014-15 Sezonuna Kadar Şampiyonlar Ligine direkt katılmasını sağladı.

(bkz: FENERBAHçE TüRKiYEDiR TÜRKiYE FENERBAHçE)
başka söze gerek yok :

http://fanatik.com.tr/Sam...on_3_Detail_34_281184.htm
© copyright 2005 - 2026