bugün

/790
yüzyılın derbisini alnının akıyla kazanan takım. bundan böyle pendikspor'un korkulu rüyası...
türkiyenin köklü kulüplerinden bir tanesidir, bir diğeri için. (bkz: galatasaray)
bir ay kadar önce galatasaraylı basketbolcu göksenin köksal'ın sakatlanıp 1 ay sahalardan uzak kalmasıyla ilgili olarak resmi web sayfasından geçmiş olsun mesajı yayınlamışlardı, şimdi ise henry domercant'ın ön çapraz bağları koptu ve sahalardan uzun süre uzak kalacak, yine bir mesaj yayınlayacaklar mı diye merak ettiren kulüp.
tek aşkımız, sarı kanaryamız.
fatih terim "konu uzamasın" "medya aracılığıyla bu tip şeyler olmaz" gibi gibi şeyler söyledikçe aykut kocaman ısrarla tartışmaya devam eder,

kulüp web sayfasından hakem hatasına ilişkin tepki yazısı yazar, araya fatih terim'i sıkıştırır,

internette koyun çobanı 12numara org isimli site her gün istisnasız galatasaray ve fatih terim aleyhine yazılar yazar, hashtag'ler hazırlar.

bugün de fenerbahçe tv'den yine fatih terim'i hedef alan ahlaksız programlar yapılır.

esasen biraz da klasik taktikler... yaklaşan derbi ve ortamın bir şekilde değişmesi gerekir ve yine fatih terim'in itibarsızlaştırılma çabası... aykut kocaman'ın başarısızlığını, alex'in gönderilmesini, şikeyi, anonsçu başkanı falan unutturma çabası...

klasik fenerbahçeli taktiği yani; çirkefe yat, belden aşağı vur.

oyunlar... oyunlar... yazık diyeceğim de, yazık, yazık olalı çok oldu. ben de yazıyorum amına koyim, daha ne kadar yazarım bilmiyorum. bazen "siktir et amına koyim" diyorum kendi kendime ama böyle şeyler oluyor, bir yerde bir yavşaklık oluyor yine yazıyoruz işte.
şikenin türkiye'deki karşılığı olan takımdır. aziz içerdeyken nasıl can çekiiştiğini gördük fb'nin. aldığımız kupayı vermemek için stat ışıklarını kapatıp çimleri suladılar.
acısı o kadar koymuş ki "kadıköy hatırası"nın hala karalama peşinde.
ben asıl takımın taraftarlarına acıyorum.
bak yine birilerinin canını yakmıs gelmişler burda zırlıyorlar.

beyler tt arena'da en cok galibiyet kimdeyse o konussun.

fatih terim itibarsızlasıyormus bak seeeen...

(bkz: onu çekme bunu çek)
kupa aldiklari gun, aldiklari kupanin degil baska seylerin derdinde olan gerizekali surusunun haddine degildir fenerbahce'yi elestirmek. koymus zirtmis diye birlayan uc bes ergenin 'kadikoy hatirasi' tanimlamasindan neyi, ne kadar ciddiye aldigi, haliyle de kimin kime ne yaptigi yillardir ortadadir. sen kimsin de bana aciyorsun? otur kendi derdine yan, oturabiliyorsan tabii.
kendi oyuncusuna ana avrat küfür eden fatih terim'in itibasızlaştırıldığını düşünen angusların eleştirdiği kulubüm.
kim ne derse desin türkiye'nin en büyük kulübü. bunu diğer büyük diye tabir edilen takım taraftarlarının nefretinden anlayabilirsiniz. örnek vermek gerekirse ben bir beşiktaşlının trabzonsporludan nefret ettiğini görmedim keza beşiktaş galatasaray veya trabzon galatasaray. yani bu üç bacıların kendi arasında pek bir sorunu yoktur. varsa yoksa fenerbahçedir onlar için. bir fenerbahçeliden çok takip ederler feneri. o nedenle nefret aslında bir tür aşktır. fenerbahçe olmasa çok büyük boşluğa düşeceklerine eminim.
şikeyi türkiyeye ilk getiren takım olan 6S nin kocasıdır.yapmadığı pislik kalmayan 6S, devlet tarafından sürekli korunurken fb veya bjk gibi takımlar kendi başlarına mücadele ederler.
4 yıllık ulusoy dönemini bu ergen 6s liler bilmez ama biz iyi biliriz.
ayrıca terim denen Piskopos sikini gösterirken ceza almadıysa sikerim öyle adaletin kitaplarını... 6s yi bir yere kadar koruyabilirsiniz, allah bir yerden sonra öyle bir belanızı verirki dahada iflah olamazsınız.
ağlama duvarına dönmüş takımın başlığı. ulan bir kere de boş bırakın diyeceğim de bırakmıyorsunuz ki peşini. biz de nasıl bu kadar büyük olduğunu sızlanmalarınızdan anlıyoruz fenerbahçe'nin.
jay jay okocha döneminden sonra "durarak futbol oynayalım" felsefesini ülkemize ve tüm dünyaya getirmiş futbol takımıdır. oyuncuları nisbeten teknik olduğu için pres koşma vb gibi efor sarfettiren işleri pek sevmediklerinden kaynaklanmaktadır bu.
Elit taraftar gurubuna sahip türkiye cumhuyeti fenerbahçe spor kulübünün futbol takımı.
en büyük olduklarını takımlarından nefret edilmesine bağlayan über zeki taraftarlara sahip kulüp. sen her türlü pisliği yap sonra gel yeaa bak sevmiyorlar bizi bak en büyüğüz diyecek kadar aciz ol...
tanım: türkiye'nin en yobaz taraftar kitlesine sahip kulübü. (bkz: aziz yıldırım)
son 20 yılda kadrosunda okocha,kenneth anderson,rapaic,revivo,ortega,van hooijdonk,alex,anelka,roberto carlos,kezman,sow,meireles gibi dünya yıldızlarını barındıran lefter gibi bir efsaneye sahip olan futbol kulübüdür.
3 temmuz sürecinden bu yana tamamiyle adı şikeyle anılan türkiyenin yüz karası takımıdır. fenerbahçe dalga konusu olmuştur.
görsel
sezon sonu kendi stadını yakar ve bunu gelenek haline getirir. sonra 5 maç ceza alır. sesi çıkmaz. 5 maç ne arkadaş.
en ufak hakem hatasında da başlar 3 temmuz diye.
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
en fazla kollanan takımdır fenerbahçe.
şu sıralar çok da keyifli olmayan taraftara sahip kulüptür.

şimdi duruma bir pozitif bakalım bi de negatif :

+ takım liderin 1 puan gerisinde
+ zor deplasmanları bitti bitecek
+ avrupa'da bir üst tur kesinleşti
+ takım yenilmemeyi alışkanlık edindi 83 de gol yese 90 a kadar bir tane atıyor.

- bu sezon kritik hiç bir maçı kazanamadı.
- ligdeki her takım bu takıma kök söktürebiliyor.
- her maç başında kesin yeneriz demek hayal
- hoca alex'i gönderdi halen aynı sistem devam ediyor.
- ortada bir krasiç faciası var kimse olayı üzerine almıyor.
UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi'ndeki toplam 80 takımdan, gruptaki dış saha maçlarının hepsini kazanan tek takım bulunuyor: Fenerbahçe
candır.
ailedir o, anlatılmaz.
(bkz: 8 aralık 2012 temiz futbol izmir zirvesi)
Aşk'ın vücut Bulmuş Hali.
© copyright 2005 - 2026