/319
ne zaman adını duysam zengin bir pezevenk resmi geliyor gözümün önüne. ahh hocam ah.
işini iyi ve tam yapmaya çalışan bu yüzden bazen saf dışı bırakılmaya çalışılan ama doğru bildiğini uygulamaktan kolay dönmeyen türk futbolunun imparatoru.
türkiye'nin en iyi teknik direktörü. sevin sevmeyin gerçek bu. bunu diyen de boer 2 ayda interden siktiri yedi. niye? çok öğrenmiş futbolu belli. evet.
turkiye de para eden şeyin yani gösterişin antrenörlük adıyla vücut bulmuş halidir. (bkz: besyo neden var)
Konumunu hakedip etmediği tartışmaya açık olan adanalı teknik direktör.
frank de boer fena gömmüş.ne mal olduğunu herkes biliyor.umarım 6assarayın başına gecer.
yeni anayasa ile cumhurbaşkanı dışarıdan iş adamı sanatçı gibi isimleri bakan yapabileceğinden muhtemelen spor bakanı olacak olan teknik adam. yakışır doğrusu fatih terime. yani galatasaray ihtimalleri filan çok uzak bence.
hoca gel artık hoca. amına koydular koca kulübün..

gel şu hollanda köylüsünün götüne tekmeyi vur, koltuğuna otur artık.
biz riekerink beyi değil sinyor terimi istiyoruz. (kızgın surat)
http://www.hurriyet.com.t...tor-geri-donuyor-40346788
2017-2018 sezonu başında galatasaray futbol takımı'nın başına geçip, yardımcısı igor tudor olacakmış. fatih terim'in tekrar başarılı olabileceğini düşünmüyorum fakat igor tudor futbolcuların fiziki güç ve kondüsyonlarını yükeltebilir.
Tüpçünün kader ortağı.
" galatasaray'a gelse de 6 tane atsak " denilendir.
para ve hayvan gibi transfer bütçesi olmadan gelmez. unutun onu.
galatasarayın tek ilacıdır. iki kere iki dört olayı. şuanda bizi sattı gittikten sonra neden gittiğini anlatmadı diyenler galatasaraya imza atsa yeniden terimci olacaklardır.
hani sadece oynattığı futboldan değil inanılmaz bir medya gücü geliyor galatasaraya terim varken. yönetim ister istemez güvenli oluyor. adam zaten kendi ağzıyla dedi hocası olan galatasaraydan teklif gelmesi çok normal ben oranın efsanesiyim gücüyüm gibisinden laflar söylemişti. demem o ki terimle artık olmaz falan filanları yalan. yani olmaz değil derken gelir mi gelmez mi orasını bilmem ama gelirse ki o önde basan terimin galatasarayını oynatır her şey unutulur eskisi gibi oluruz yine.
galatasaray, real madrid'den 6 yiyince kaçmıştır.
(bkz: Çakma imparator)

görsel
Umarım beş parasız ve rezil bir şekilde can verir. Yürüyen ego. Egosu ve yalakalığı dışında hiçbir boku olmayan....
"Umarım Avrupa Ligi'ni Roma kazanır" demeciyle akıllara durgunluk verdirmiştir.
olm nedir bu italyan merakı anlamadım?

türkiye'de en az iki statta ismi var, milli takımın başında ve bildiğimiz kadarıyla milliyetçi bir karaktere sahip.
kendi ülkesinin takımı büyük ihtimalle çeyrek finale kalacak, ve o takımın içinde milli takıma hizmet eden futbolcular var.
insan biraz utanır bunu söylerken be. kimin içinden ne geçer, kimlere sempatisi var umurumda değil ama biraz saygı göstermek gerek.
yaptığı açıklamada Beşiktaş'ın mücadele ettiği UEFA kupasında kupayı roma nın almasını istemiş türk milli takımları teknik direktörüdür.

ergen yıllarımda yönettiği takımın kupalara doymayan, zamanının belki de en iyi futbol takımı olmasında payı olduğunu düşündürerek kahramanlaştırdığım bir figürdü. o imaja dokundurmamak adına her türlü haksız kazancını, başarısızlıklarını hatta derin devlet bağlantılarını göz ardı ederdim. ama yıllar yılı şüphe ettiğim Beşiktaş düşmanlığını su yüzüne doğrudan çıkartması bardağı taşırdı. içimdekileri dökmemde bir sakınca görmüyorum.

pirlo'nun yazdığı kitapta kendinden bahsetme şekli yaptıkları ile o kadar tutarlı ki. bunun hiç ülkede gündem oluşturmadan bu adamın dünya para alması, üzerine onca narsistlik, üzerine onca başarısızlık. UEFA kupasını aldığı yıl hagi'nin oyuncu-teknik direktör olarak takımı sırtlayıp bunun poz kesmiş olduğuna kesin kanaat getirdim. ve basın, ne kadar aldatıcı. sanmıştım ki Berlusconi terim karizması ile baş edemedi ve gönderdi. ama pirlo nun kurumsal yapıya ayak uyduramayan narsist hikayesi, yönettiği takımların taktiksel anlamda ortaya koyduğu net bir strateji-formasyon olmaması gibi faktörler bence tabloyu netleştirdi. bugün kendisini gördüğümde, bulunduğu mevkiyi hak etmeyen insanları gördüğümde gelen mide bulantısını yaşıyorum. Beşiktaşlı olarak takımımın özellikle tosiç içeriği ile kupa almaya 2000 GS'ı kadar şanslı görmüyordum, hala görmüyorum. ama şununla birlikte herşeyden çok istiyorum.
Bodrum'daki evini 32 trilyona satıyormuş.

http://www.posta.com.tr/f...ya-satiyor-haberi-1277581
Türk futboluna kazandırdığı tek şey nasılsa hep yeniliyoruz öyleyse hücum oynayıp yenilelim mantalitesidir. Bakınız oyun taktiği demiyorum, sadece mantalite değişimi.
yabancı sınırlaması hakkında fikirlerinin aksini hemen 3 gün sonra söyleyen federasyon başkanına bağlı olmayı sürdürebilen teknik direktör. futbol direktörü ibaresi sadece bir unvandan mı ibaret yani. aslolan neydi hakikaten sahi ?.
Katar , çin veya ne bileyim şöyle japonya dan Özbekistan dan falan bol sıfırlı bol milyon dolarlı bir teklif falan alsa da milli takımı bıraksa. Hem onun için hem milli takım için en güzeli.
egosu yüksek olan zat.

galatasaraylıdır.
Arda turan meselesi yüzünden reise küsmüş diyorlar.
© copyright 2005 - 2026