/319
Dün sahadaki berbat kadro seçimi ve oyundan sonra hala medyayı eleştirmeye devam etmiştir. Hakikaten hayretle izliyorum ''sorumluluk bende bahanelere sığınmadan mağlup olduk. düşündüklerimizi uygulayamadık.'' demek ne kadar zor olabilir?

1.68-1.69'luk emre'yi santrafor olarak oynarken gördü tüm türkiye. Almanya 2. liginden oyuncu bizim milli takımımızda as oynuyor. daha söylenecek çok şey var ama nafile.

Federasyon bu işe el atmazsa artık onlardan daha kahpesi yok. 2002 dünya kupasından sonraki nesil dünya kupası görmedi lan senin egon yüzünden.
Sırf ağır tepki almamak için şehitleri kullanan mahluk.
git artık.. sadece git.

görsel

https://onedio.com/haber/...leri&utm_medium=tweet
utanacağını bilsem yüzüne tükürmek isterdim.
Bir de "imparator(!)" olacaksınız hocam. Bu kafayla gidersen bu milli takımı angola milli takımına da yendirirsiniz.
egoları yüzünden milli takımın içine etti.bu takımla ana grup sonunculuğuna oynarız.
Gelin kabul edelim. Elimizdeki en iyi yerli teknik drektorumuz terim. Yabanci da dokuya uymuyor. Kiziyorsak bosa. Malimizin ederi bu. Yani okford vardi da meselesi...
https://eksisozluk.com/entry/63406190
şiddetle okuyunuz.
(bkz: istifa et amın oğlu)
Vergi yoluyla cebimden, cebine giden maaşın her kuruşu haram Zıkkım olsun.
Şuan inanılmaz Fatih Terime yükleniliyor yanlış yapılıyor işler sanki ters gidiyormuş gibi şuan rakibimiz olan Hırvatistan ve izlanda deplasmanları bitti.Evimizde bi oyuncumuzun hatasıyla bi anda 2-0 oldu harika bi oyunla 2-2 yaptık . Hocama güvenimiz tam gruptan lider bile çıkma şansımız var
Egosuyla birlikte balonu da patlayan futbolcu eskisi.
Bir ülkenin milli takımı o ülkenin en iyi futbolcularıdır. Bu terimson fantezi yapıyor. Oynayan adamların birçoğu kendi takımlarında yedekler veya başka bölgede oynuyorlar.

Kaleci Türkiye'nin en iyi kalecisi değil, Şener kendi takımında yedek, Topal kendi takımında dmc, Emre kendi takımında 11'de değil, cenk yedek, Kaan'ı tanımıyorum Mevlüt takımında 11 bizde yedek.

Gençlere şans verecekmiş.
O zaman derler ki adama; Milli takım adam yetiştirme yeri değildir hocam. Onlar kendi takımında pişecekler.
fatih terinse ter bezlerin fazla gelişmemiş demektir.

edit: harbi kötüymüş lan eksileyin aq, ben olsam ben de eksilerdim.

edit 2: başka bir şey desem yapmazsınız aq.
Federasyon bu adamla nasıl bir sözleşme imzaladıysa şartlar küçük kaynarca anlaşması gibi herhalde kovamıyolar. .
hay ben onun varya milli takımın amına koyan kişidir kişisel durumlarını kocaman bir ülkeye ve ülke takımına yansıtan bir kişiliksiz bir ünlüdür.
kendi egosu yüzünden türk milletinin ve türk sporcularının canını yakan,hak yiyen,ayrımcılık yapan misyonunu doldurmuş şu an ki başarısızlığın en büyük mimarı durumunda olan kişi.

aynı zamanda arkasındaki kendisi kadar vasat ve kendisini düşünen bir demirören grubuda var tabi. verdiği bahanelerle komik duruma düşmesi herşeyi açıklıyor zaten. aldığı para sonuna kadar haramdır destekleyende futbol cahili ve onun kadar haindir. milli takımın başında olduğu sürece bu gidişle bir de spor darbesi yaşarız artık. allah aşkına siktir git torununla fm oyna hoca.

(bkz: imparator)
sorana saldıran adam.
milli maçlara rakip takımı destekleme sebebim. maçtan sonra çıkıp egosunu üzerimize yuvarlamasın da gerekirse fark yiyelim.
egoist ve aşırı kibirli oturduğu yerden göt büyüten teknik direktör. Laftada olsa öyle. Avrupa'da en fazla maaş alan 3. Teknik Direktör galiba.
görsel
türkiye'nin en kariyerli teknik direktörü. bu adamı eleştirenlerin hayatında futbol topuna sadece fobi olarak vurmuş olması komik. evet.
(bkz: 1953) doğumludur.
Galatasaray'ın yaşayan en büyük efsanesi.
olmuyor sensiz, geri dön.
© copyright 2005 - 2026