bugün

/319
O kadar müthiş hoca ki. Baktı emre mor fena değil belki bir iki iş yapacak, hemen 1.30 luk çocuğu hayvan gibi stoperlerin arasına attı. imparator bee!
galatasaray bunu yine alır ve yine şampiyon olur. çünkü bu adamı şu an milli takımın başında tutan dostları, o günler gelince de tabi ki çalıştırdığı kulübe güzellikler yapacaklardır.
Bu nasıl bi takımdır amk ya ...
Adamın elinde federasyon yöneticilerinin erkek erkeğe grup sex yaparken çekilmiş gizli kamera kaydı olmalı.
Bu kadar futbolla alakası olmayan bir adama federasyonun bu kadar kredi vermesinin başka açıklaması olamaz. .
Fetöcü olduğu konusunda şüphe uyandıran adam. Sanki bilerek milli takımı isimlerle kurup, taktiksiz oynatıyor. Araştırılsın en ufak bağlantı varsa ihraç edilip ödenmiş maaşlar geri talep edilsin!
Beni haksız çıkarmayan çakma imparator bozuntusu.
Zaten paraya boğulmuşsun, azıcık şerefin varsa (hani hep şereften bahsediyorsun ya) tazminat dahi almadan adam gibi git.
1.68'lik emre mor'u ortalama 1.90 olan izlanda stoperlerinin arasında forvet oynatan teknik deha.
görsel

Bakalım kimi suçlayacak terimson. Evet.
bu takım dunya kupasina falan gidemez, bunu fatih terimde biliyor, rolunu gayet iyi oynuyor.
beyler boşuna kendinizi istifa falan diye yormayın bu adam ne yapacak ne edecek o meşhur balıyla dünya kupasına kalacak. kaç yıllık fenerliyim alıştım artık, bu adam her türlü işin içinden çıkıyor.
Kendisi ayrı, milli formayı giyen bu jenerasyon ayrı suçludur. arda turan'da Fatih terim'de suçludur. bu formaya veya ülkeye hiç bir faydaları yok. ülkenin boku çoktan çıkmış, futbolunda pek tabi farklı olması beklenemez ama hayal ediyor işte insan.
Her türlü iddiaya varım bu adam götüm götüm saç ekiyor. Baksana önler gittikçe doluyor. Neyse konumuza dönelim. Hoca zıbıttın mı sen ya? O 11 le izlandayı yenebileceğinimi sandın sen?
Koyunun olmadığı ülkede yaşayan keçi.
2013 yılında değişim için getirilen ve asıl hedefin rusyadaki dünya şampiyonası olduğu bilinen bir gerçek iken bu adamdan hala yapılanma beklemek hayalciliktir.
yine son maçlara kadar kovalıyacağız, basacağız falan filan sallıyor. basından kimse de kendisini eleştiremediği için adam rahat. bir galatasarylı olarak milli takımda aykut kocaman gibi yeni nesil hocaları görmek daha iyi olurdu. atık yeter terim.
işte sen o çocukların öldüğü ülkede bi insanın hayaline sığmayan paralar alıyorsun ve hakkını vermiyorsun sığır..
Fatih Terim: ''Onlar havaya kaldırdıkça, biz yere indirmeye çalıştık.''
Arkası korkunç derecede sağlam olduğu için hiçkimse hoca noluyor bu takıma? diyemiyor. Daha geçende mehmet demirkol' un fatih terim' e soru sorduğu için nasıl linç edildiğini unutmadık.

Ayrıca kovulmasını bekleyen daha çok bekler. imparatorun sözleşme fesih bedeli 7.7 milyon tl.
Gazetecilerin izlanda maçı sonrası basın toplantısında soru sormaktan korktuğu futbol direktörü.
Taktik kullanmak yerine tabiri caizse takımı gazlayarak bir yerlere varmaya çalışan teknik adam. Fazla abartılmış olduğunu düşünüyorum ki italya macerasından sonra pirlonun fatih terim hakkındaki açıklamaları da bunu kanıtlar nitelikte.
Fatih Hocam için şanssız bi akşam oldu ama eminim toparlayacaktır.izlandayı evimizde yeneriz bu akşam takım kötüydü sistemlik bi durum odlgunu düsünmüyorum
Türkiye'de gazeteciliğin de bittiğini gösteren teknik direktör.

3 Maç oynanmış 2 puan alınmış ite kaka. Grupta 4.yüz, grup lideri ve 2.si 7 puanda. Bir gazeteci soramadı istifayı düşünüyor musunuz diye. Başka teknik direktörlere çatır çatır soruyorlar ama terim'e o soruyu soracak babayiğit yok.
Ya allah aşkına şu takımın başına kayyum geçsin.
Böyle başa böyle tarak.

Bu memlekette hocanın kredisi yüksek

Çünkü yerine gelenler onu aratıyor.

Biz böyle kör topal gideriz son üç dört maçta bi prim açıklaması federayondan...

Hooop yürüyün aslanlarım...
Yediği küfürleri hak eden ender insanlardandır.
Dün sahadaki berbat kadro seçimi ve oyundan sonra hala medyayı eleştirmeye devam etmiştir. Hakikaten hayretle izliyorum ''sorumluluk bende bahanelere sığınmadan mağlup olduk. düşündüklerimizi uygulayamadık.'' demek ne kadar zor olabilir?

1.68-1.69'luk emre'yi santrafor olarak oynarken gördü tüm türkiye. Almanya 2. liginden oyuncu bizim milli takımımızda as oynuyor. daha söylenecek çok şey var ama nafile.

Federasyon bu işe el atmazsa artık onlardan daha kahpesi yok. 2002 dünya kupasından sonraki nesil dünya kupası görmedi lan senin egon yüzünden.
© copyright 2005 - 2026