bugün

/319
kendisi euro 2016'da görev yapan teknik direktörler arasında en fazla parayı kazanan 3'üncü teknik direktördür, ki bu paraya reklam ve sponsorluklardan aldığı ücretler dahil değil.

diğer taraftan 1 dünya kupası ve 1 avrupa şampiyonası kazanmış vicente del bosque ve joachim löw bu sıralamada fatih terim'den sonra yer almaktadırlar.
Futboldan çok alıyorsa gitsin u21, u17 milli takımlarında teknik direktörlük yapsın da memlekete stoper kazandirsin, forvet kazansirsin, bek kazandirsin dediğim kader ortağı..

Ama dur o takimlarda böyle büyük primler vermiyorlar değil mi?
O takımlar büyük egolu kader ortaklarına göre değil, değil mi?
O takımlara hizmet etmek ülkeye hizmet etmek değil, değil mi?
Pardon..
hala 'bitti' demiyor.
Bir maç sonra milli takımı turnuvadan eleyecek olan teknik direktör. Artık ülkeye dönünce aldığı parayla buse terime bir mağaza daha açar.
"umarım okuyordur ismine yazılanları" diye düşündüğüm şahıs..

sayın terim.. şaka bi yana.. o küfredenler falan da bi yana.. zaten onları desteklemiyoruz..onları saymayın ülkede herkes herkese sövüyor... yahu bu egoyla yaptığınız işlerden vicdanınız rahat mı? bakın ispanyaya yenilmek hırvatistana yenilmek değil olay.. tonla para alın, ülkenin tüm futbolcuları elinizin altında olsun..siz ben bilirim benim egom zihniyetinizle yaptıgınız hatayı farketseniz de geri dönmeyin..olacak iş mi.. şimdi ilk maç ortaya çıktı sistem kuramadığınız..ikinci maç ya değiştirirsem de takım güzel oynarsa, o zaman benim suçum oldugu ortaya çıkar , düzelecekse aynı şekilde düzelmeli mi dediniz?? evet öyle dedniz.. ya ülkede stoper yok mu bi ön libero bi sol bekten stoper yaptınız allah aşkına.. siz dünya para alıp 1 kuruşunun hakkını vermediniz.. buraya katılmak aslolan, bu seviyeler falan filan.. geç o palavraları.. reklamda niye öyle demiyodun.. hani formanın kutsallığı? biz şampiyon olun demiyoruz.. sahada adam gibi durun diyopruz...

senin kurdugun kadro türkiye liginde ilk 4 e giremez.. çok ciddi iddia ediyorum...

şu kadro seninkinden daha iyi iş yapmaz mıydı allah aşkına ???

onur gk
ismail köybaşı(dl)
semih kaya dc
ömer toprak dc
g.gönül dr
m.topal dmc
oğuzhan mc
caner aml
v.şen amr
arda amc/fc
cenktosun sc
An itibarıyla trt'ye ve ahmet şimşirgil'e giydiriyor.
basın toplantısında futbol hariç her şeyi konuşan adam. Ağlama be ağlama!
Cagdisi futbol oynatan sözde teknik adam. Bu turnuvadan sonra patagonya'yı çalıştırır artık.
Böyle de aptalca bir açıklama yapmıştır. LYS mi lan bu?

görsel
bu adama küfür edenleri anlamakta zorluk çekiyorum..
adam ne yaptı size? niye küfür ediyorsunuz?

bana küfredin..
selçuğun attığı golle yıllar sonra avrupa kupasına katılacağız diye deliler gibi heyecanlandım.
bir daha küfredin,
milli takım formasını alıp, antalyada oynanan iki hazırlık maçına gidip avazım çıktığı kadar bağırıp 1 hafta sesim travesti sesi gibi çıktı.. sadece moral vermek için, o sinir bozucu mehter marşı eşliğinde.
devam edin küfretmeye,
böyle yalakalara, para hırsı bürümüş ruhsuzlara inanıp euro 2016'yı heyecanla bekledim.

yazıklar olsun lan bana harbiden adam değilmişim..
adam olsaydım, iyi hazırlanırdım zaten bu turnuvaya,
suç siz de değil hoca demeye bin şahit isteyen adam suç bizde..
sizlere inandık.

hala inanıyoruz aptalca, ingilterenin 3 gol bulmasını bekliyoruz, çekleri yenemeyeceğimizi bile bile, tadını çıkarmaya çalışıyoruz.
vallahi milliyetçiyim ancak çek maçında kesinlikle türkiye yi tutmuyorum.
Milli takımı senenlerdir çalıştırıp hala oyunculardan ve türk futbol altyapısından şikayetçi olan kişidir.Yıllık kazancı dudadk uçuklatır ama kuruşunu bile haketmez. Hiçbir zaman adam gibi başarı yaşattıramamıştır. Her zaman suçu başklarında aramakla bulmuştur.
Kendisine tepki gösterilince fedaileri korumuş, kollamıştır. ispanya-Türkiye maçında ki hezimetten sonra sesi soluğu çıkmamaktadır. Kızına ve ailesine yapılan hakaretleri net bir şekilde yanlış bulsamda kendisi sonuna kadar (hakaret olmadan) protesto ve eleştiriyi hak etmekte.

Çek cumhuriyeti maçı sonrası elenirsek eğer (%90 öyle görünüyor) suçu yine ya futbolculara ya türk futbol altyapısına atacaktır. Aha buraya yazıyorum işte...
taraftarların gözünde aninden yükselip aniden düşen teknik adam olarak nitelendirebiliriz.
0 puanla bu gece yurda dönüş yapacak takımın teknik direktörü.
Utanması gereken ben değilim demiş. Babama okudum haberi ben utanayım bari dedi.
ağa babasından farkı yok amk. kendisi dışında herkes suçlu.
Dünya üzerinde futboldan zerre kadar anlamadığı halde futboldan en fazla para kazanan kişidir, işi gücü şov yapmak olan balon teknik traktördür.

Not. Bu fikre Euro 2016 faciasından dolayı kapılmadım, en az 10 yıldır bu adam içim böyle düşünüyorum, imparatormuş, şeyimin imparatoru, ukala küstah herif.
Sinyor Terim, "ülkece de bu turnuvaya hazırlanamadık" demiş

Valla bana 4.000 TL/AY maaş verseler seninkinden daha sağlam bir kadro kurardım. Verdim gazı al gazı dönemi bittiğinden oyunculara en uygun sistemi kurar yoluma bakardım.

Kusura bakmayın ama sayın terim biz değil sen pek hazırlanmamışsın, göt büyütmüşsün maşallah... Kısa don giymekle olmuyor bu işler...

"Bu hoca bize extra light" manşetini kim atacak diye de bekliyorum ayrıca amk medyası Şenol Hoca'yı yediği gibi seni de yiyebilecek mi merak ediyorum!
gassaray denen takımın yeni hocası. iyi oldu, az biraz fenerle çekişip şampiyon olur kartalım amk.
Kesin bilgidir. Galatasaraya tekrar geri dönecektir.
söylediklerinde, benim açımdan haklılık payı olan adam.

ben turnuvaya çok hazırlanamadım. yazın gelmesiyle içimde uçuşan kelebeklere yenik düştüm. pompaya biraz fazla meylettim. ee tabi aşırı sıcaklar, ramazan rehaveti falan da eklenince bağzı şeyleri ihmal ettim.

yüzleşmek zorunda olduğum bir başka şey ise ispanya maçını canlı izlemememdir. maç saatinde arkadaşlarımla rakı içiyordum. ama herkes hata yapar, bununla yaşamayı öğrenebilirim. sonuçta önümüzde 2018 dünya kupası var, o da olmazsa 2020'ye çok iyi hazırlanıcam.
görsel
sonu devlet bahçeli gibi görünendir. başarmazsan gideceksin beyim.
imparator diye diye şişirilen kendini gerçekten dünyanın en iyi hocalarından birisi sanan taktik özürlü teknik adam. belli bir futbol anlayışı taktik varyasyonu nedir bilen var mı? gazla, tff ve karanlık bağlantılarla şampiyon yapmasıyla meşhurdur ayrıca.
bu adamda inanılmaz bir bal var bugün çekleri yener gruptan çıkar öyle ballı kendisi.
(bkz: aymazlık)

Arkadaşlar hep beraber utanarak yardımcı oluyoruz dedeye. dedeye sahip çıkalım hadi.

Rezil rüsva ve ruhsuz haldeki milli takımı gözümüzün içine soka soka utanması gereken ben değilim diyen egoist.
© copyright 2005 - 2026