bugün
- nohut yaptım nası olmuş12
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası9
- hakkımda bilmeniz gerekenler18
- yoğurt mayalayan kızı üzmek11
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- mavi götlü küçük ibneler şafağında karşılıksız aşk4
- ioçk10
- malatya4
- bey biraderler5
- nervio burak demirbilek evliliği13
- arkadaşlar5
- yorgun mermi vs nervio12
- 45 bin liraya alınabilecek en iyi araba4
- kadın biraderlere ne deniyor sorusu4
- filenin sultanları5
- arkadaşlar çabuk bakın8
- birader ne demek11
- dünyaya çocuk getirmek2
- abdülhamid kayıhan osmanoğlu4
- uludağ sözlük discord grubu10
- bond james bond2
- koala'nın bu hayatı yaşamaması5
- yazarların nickleri nereden geliyor11
- kabataş görüntülerinin bu cuma yayınlanacak olması4
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- uludağ sözlük partisi8
- tuvaletten 80 cm boyunda fare çıkması2
- süzme yoğurt3
- limonlu makarna9
- börekitas3
- muşlettin bey caddesi2
- diamond bosphorus16
- yeni parti46
- giden gider5
- ben gidiyorum4
- gammazı ispiyoncu sanmak15
- tai lung18
- peynir gemisi2
- ismet gürbüz10
- arabayı yavaş süren tipler16
- traktörü olan yazarlar7
- merfulu gitmesin kampanyası15
- kitap önerir misiniz7
- kız nick altı meriçleri12
- aykolik'in hiç yaşlanmaması4
- makarna abartılmış balon bir yemektir3
- çocuk olmanın çok güzel olması3
- nervio'nun ayaklarının ters olması6
- sıfır bir gökhan abi2
- gammazların tarafsız olması gerekliliği13
entry'ler (371)
Sezen Aksu.. yalnızlık senfonisi
Melankoli yazarın ruhunun gıdasıdır.. her ne kadar yazarsanız artık ..
almaya parası veya cesareti olmayanların, her gece yatarken, "allahım inşallah sabaha kalktığımda batmış olurlar" diye dua ettiği, sonra "ulan neden almadım, 1 ay önce 15 bin tl idi 1 aydır beddua edip, batmasını bekledim, alanlarla dalga geçtim ama 1 ayda 47 bintl oldu" diye kafasını duvarlara vurduğu sonra da batacak bitecek diye goy goya devam ettiği internetten sonra yapılmış en büyük dijital icat..
Tanrı aslında sever hepimizi.
Efendi zannedilen piç çocuğa göre çok nadir bulunur..
Bu ne lan erotik hikaye yazarı mısınız sözlük yazarı mı dedirten başlıktır.. mrs. elizabethle koca bir gençliği harcamış , avuç aşındırmış abazan adamın hayal ürünü olan olaydır..
aslan damattır!
beşiktaşı lan persie denen hayasızın hareketleriyle zor bela yenmeleriyle şampiyon olmuş gibi sevinen, bu aşağılık galibiyetle sarhoşa dönen taraftarı hemen akabinde istifa istifa diye bağırmaya başladı yine... fenerbahçede başkan da değişse hoca da hatta tüm takım da değişse sorun çözülmez.. tüm taraftarın da değişmesi bu takımın belediye tarafından yakılıp zehirlenip gömülmesi ve yeni renkler yeni taraftarlar yeni insanlarla yeniden kurulması gerekir. zira siz iflah olmasınız başka türlü...
Beşiktaş taraftarları olarak bahsi geçen kişinin Beşiktaş ile aynı cümlede anılmasından rahatsızız. kendisi tarihimizde bir kara lekedir.. bizden uzak olsun..
umutsuzluk.
fenevbahçe taraftarına basketbolu sevdiren, allı, şanlı, şerefli takımımız.. şeref yoksunları düşünsün.. düne kadar aziz yıldıvım istifa diye bağırıp, şerefsizce kazanılan bir maç sonrası şampiyonluk hayalleri kuran bu ucube fener taraftarı 2 hafta içinde tekrar azize sövmeye başlayacaklardır.. çekirdeklerimiz elimizde bekliyoruz..
parti bir kenara bırakılarak, yeni anayasa maddeleri okunup akılla, fikirle karar vermek gerekir.. demokrasi demokrasi diyoruz ya.. bir akpli bu referandumda hayır diyebilmeli, bir chpli evet diyebilmeli.. demokrasi o zaman işler.. takım gibi tuttuğun parti ne diyorsa onu demek yarınlarınızın çocuklarınızın geleceğini gasp etmektir.. kendinizi boşverin.. şimdiki nesilden ve geleceğinden umudum yok da çocuklarınız torunlarınız için, partilerinizi bir yana bırakıp okuyup araştırıp, zekanızı ve vicdanınızı yanınıza alıp öyle oy kullanın.. bu dediklerimden yoksun olanlar da güvenilir bir yakınlarından yardım alsın.. en sonunda umarım hayırlısı olur..
jack dostum, inan bana ölüme çare bulsak gelecek nesiller anamıza avradımıza söver...
başka bir kız arkadaşının başarısı güzelliği mutluluğu ile mutlu olmak.. (hepsi değilse de %95)
cem yılmazdan borç aldıkları söylenen 30 bin tl ile çekilmiş ilk filmin 10 gömlek altında bir senaryo vardı. bu filmin böyle olduğunu bildikleri halde en kaliteli komik yapımımız diye reklam yapmaları samimiyet dokusuna zarar verdi..filmde ikilinin oyunculuk performansı dışında iyi birşey yok.. senaryo aşırı özensiz.. doğaçlama oynanmış gibi.. bizim afişimiz yeter, yine izlenir kafasıyla yapıldığı belli.. kısacası.. fiyasko
ascendens latince "çıkan" anlamındadır.. aorta ascendens kalpten yukarı doğru çıkan ve vücuda kan taşıyacak olan ana büyük atardamarın adıdır.. yani ilk çıkan ve yükselen bölümüdür.. bu çıkan aorta ascendens biraz yükselip u dönüşü yapar ve aşağı doğru kan götürür ..bu inan kısma ise aorta descendens denir.. fotoda görülüyor.. işte bu soba borusu dirseği gibi bölüm bizim yaşamımızı sağlıyor.. başlangıçtaki açıklık kalbe oturuyor..oradan kalp kanı gönderiyor.. u dönüşü yapmadan önce yukarı doğru küçük dallar veriyor. o dallar beyne ve kollara kan götürür.u dönüşü yaptıktan sonra ise gövdeye iç organlara ve bacaklara gidecek kanı dağıtmak için yol alır aortumuz..
görsel
görsel
fernerbahçe 3-4 bjk maçıdır..
geçen seneki liverpool dortmund 2. maçı da en iyiler arasına girmiştir..
geçen seneki liverpool dortmund 2. maçı da en iyiler arasına girmiştir..
bilimde sanatta ekonomide ilerleyemememizin esas nedenlerinden biri olan zihniyet..
allahın böyle bir yöntemi yok ama gerizekalı insanoğlu, daha doğrusu gerizekalı ortadoğu toplumları bunu anlamadan yaşam son bulacak..
sanıyorlar ki, otur, dua et, namaz kıl , allah de.. başka birşey yapma .. herşey süper olur... hassktrin ordan..
kolaycı,avantacı,rezil herifler..
allaha yaranmak istiyorsanız gidin bişeyler üretin, kalitenizi gösterin, öyle beğenisini kazanın...
düşünsene sen 2 robot yaptın.. biri neler yapıyo neler, yeni şeyler üretiyo, evi temizliyor, akşama kadar çalışıyor,üretken vs...
öbürü sadece senin adını tekrarlayıp duruyo.. ancak sana yalakalık yapıp dua ediyo.. başka yaptığı bir halt yok.. hangisini daha çok seversiniz... ?
ulan kıçımızdaki dona kadar ''cehennemlik gavur'' diye sövdüğünüz adamlar üretiyor be..
uyanın artık..! sistem sandığınız gibi işlemiyor..!
allahın böyle bir yöntemi yok ama gerizekalı insanoğlu, daha doğrusu gerizekalı ortadoğu toplumları bunu anlamadan yaşam son bulacak..
sanıyorlar ki, otur, dua et, namaz kıl , allah de.. başka birşey yapma .. herşey süper olur... hassktrin ordan..
kolaycı,avantacı,rezil herifler..
allaha yaranmak istiyorsanız gidin bişeyler üretin, kalitenizi gösterin, öyle beğenisini kazanın...
düşünsene sen 2 robot yaptın.. biri neler yapıyo neler, yeni şeyler üretiyo, evi temizliyor, akşama kadar çalışıyor,üretken vs...
öbürü sadece senin adını tekrarlayıp duruyo.. ancak sana yalakalık yapıp dua ediyo.. başka yaptığı bir halt yok.. hangisini daha çok seversiniz... ?
ulan kıçımızdaki dona kadar ''cehennemlik gavur'' diye sövdüğünüz adamlar üretiyor be..
uyanın artık..! sistem sandığınız gibi işlemiyor..!
çok ilginç hissediyorum bu gece..
garip bi sıkıntı var içimde.
çok yalnız hissediyorum ama daha da yalnız kalmak istiyorum,
yalnızlıktan ölmek..
şu an yalnızlığımı bozmasını isteyebileceğim tek şey,
gitarım..
galiba rakım geldi..
garip bi sıkıntı var içimde.
çok yalnız hissediyorum ama daha da yalnız kalmak istiyorum,
yalnızlıktan ölmek..
şu an yalnızlığımı bozmasını isteyebileceğim tek şey,
gitarım..