bugün

fatih terim

"umarım okuyordur ismine yazılanları" diye düşündüğüm şahıs..

sayın terim.. şaka bi yana.. o küfredenler falan da bi yana.. zaten onları desteklemiyoruz..onları saymayın ülkede herkes herkese sövüyor... yahu bu egoyla yaptığınız işlerden vicdanınız rahat mı? bakın ispanyaya yenilmek hırvatistana yenilmek değil olay.. tonla para alın, ülkenin tüm futbolcuları elinizin altında olsun..siz ben bilirim benim egom zihniyetinizle yaptıgınız hatayı farketseniz de geri dönmeyin..olacak iş mi.. şimdi ilk maç ortaya çıktı sistem kuramadığınız..ikinci maç ya değiştirirsem de takım güzel oynarsa, o zaman benim suçum oldugu ortaya çıkar , düzelecekse aynı şekilde düzelmeli mi dediniz?? evet öyle dedniz.. ya ülkede stoper yok mu bi ön libero bi sol bekten stoper yaptınız allah aşkına.. siz dünya para alıp 1 kuruşunun hakkını vermediniz.. buraya katılmak aslolan, bu seviyeler falan filan.. geç o palavraları.. reklamda niye öyle demiyodun.. hani formanın kutsallığı? biz şampiyon olun demiyoruz.. sahada adam gibi durun diyopruz...

senin kurdugun kadro türkiye liginde ilk 4 e giremez.. çok ciddi iddia ediyorum...

şu kadro seninkinden daha iyi iş yapmaz mıydı allah aşkına ???

onur gk
ismail köybaşı(dl)
semih kaya dc
ömer toprak dc
g.gönül dr
m.topal dmc
oğuzhan mc
caner aml
v.şen amr
arda amc/fc
cenktosun sc
© copyright 2005 - 2026