bugün

/319
dünya üçüncüsü milli takımın teknik direktörü şenol güneş şampiyon olamadıkları için türkiye'den özür dilemişti.

avrupa kupası'ndan 0 çekerek dönmek üzere olan fatih terim "utanması gereken kişi ben değilim" dedi.

ama o karizmatik!!!

ünal aysal kovunca galatasaray'ın altını dinamitleyip yavrusu hamzaoğlu hamza göreve getirilene kadar futbolcuların oynamamalarına neden olmuştu. velhasılı kelâm, türk futbolundaki üç kanserden biridir. diğerleri aziz yıldırım ve yalnızca futbolumuzun değil ülkemizin, ulusumuzun ve devletimizin kanseri olan boyu uzun aklı kısadır.

dikkât ettiniz mi; egomanyaklıkta birbirleriyle yarışır bunlar.
uluslararası bir organizasyonun basın toplantısında oynanacak maç haricinde her şeyden bahseden teknik direktörümsü.

"özel hayatımı işime karıştırmadım, karıştırmam" deyip ardından yok mahkemelerden bahsetmek yok utanacak kişi ben değilim demek. kendinden başka herkes suçlu ıq.

kazanınca "ben kazandım" kaybedince "oyuncular suçlu ben utanmam" . tez zamanda istifa etmesini umuyorum. boş tenekeden çok ses çıkarmış.
şu anda tff'nin başında çek maçı biter bitmez, sonuç ne olursa olsun çat diye görevden alan Ünal Aysal gibi bir adamın olmasını çok isterdim. dünkü basın toplantısı tam bir rezalettir. hep aynı tafralar. işe gelirken reformlar yapıcam diye başlar, teknik direktörler toplantılarında ego şov yapar, 3 puanı şehitlere armağan ediyorum gibi kan donduran artistlikler yapar, sonra işler yolunda gitmeyince sorumluluğu sağa sola atıp, istifayı erteler, emsalsiz maaşı kesilmesin diye pişkinliğe kadar düşer.
Eğer söylenenler doğru ise gerçekten Burak gökhan ve Arda trip atıp oynamadıysa bu akşam oynanacak çek cumhuriyeti maçında büyün sorumluluğu üstüne alıp 3 ünüde kadroya almazsa odama fotoğrafını çerçeveletip asacağım şahsiyet.
Yapamamıştır efendim. Tüm bu olan bitene vesile olanları kesememiştir. çok severim kendisini ama maçın 5. Dakikasında hata yaptığı anladığında iş işten geçmiş olacak yazık etti kendine.
Tek kelime ile şovmenlik bu. Benim demek! Herşeyin üstündeyim demek! Bugün arda ve burağı ilk onbirde Çıkarmak egoda nirvana! Hakan ve oğuzhanı kulübeye Çekerek kendi ipinide Çekmiştir. Bu maÇ son maÇı olacaktır, zerre kadar şerefi varsa eğer.
euro 2016 rezilliğinden sonra bile suç bende değil, bu hale getirenlerdir diyerek insanları şaşırtan teknik traktör.
milli takımın yıldıray'lı,ilhan'lı,nihat'lı, hasan şaş'lı,hakan şükür'lü,tugay'lı,emre'li, okan'lı,davala'lı,alpay'lı, sergen'li,abdullah'lı,emre aşık'lı,tayfur'lu,ergün'lü, tayfun'lu hakan ünsal'lı, bülent'li ,mustafa izzet'li, fatih akyel'li,rüştü'lü,arif'li enfes kadrosuna genç yeteneklerin eklendiği bir kadroyu letonya gibi bir dünya devine (!) karşı galibiyet alamayarak
millilerimizi euro 2004'e götüremeyen şenol güneş bu kadar eleştirilmemişti. eleştirirken bu kadar acımasız olmayın.
Pirlo haklı zaten biliyordum ama pirlo da deyince belki anlaşılır ulan boş adamsın harbiden hal ve hareketlere bak beyin yoksunu anca bağır. Boşsun teneke boş. Boş adamı fransa da olsada tanırım.
Birazdan coşar amk.
bu kadar ballı bir adam hayatımda görmedim. vay amk ya. bir de galler gelirse bu balla siker atar galleri.
şaka maka yine üst tura çıkarıyor bizi.
trt için neden öyle dedi?
merak ettim.
Ahmet şimşirgil yüzünden trtye küsmüş

http://alkislarlayasiyoru...m-ve-fatih-terime-tepkisi
Seneye de 3,5 milyon yüroyu lüplemeyi garantilemiş teknik traktör.
Aslında sevdiğim ama bugünkü iki değişiklikleri ile çıldırtmış, futboldan anlamadığını göstermiştir.

60 dan sonra, belli ki çekler risk alacak. Sen de hızlı adamlarınla kontra yapacaksın bu o kadar basit.

Değişiklik bir: volkan şen- oğuzhan.
Sahanın belki de en hızlı kontraya en müsait adamını çıkar, cılız plase topçusunu al.

Değişiklik iki: emre mor-olcay. Mor bağırıyor ben alan buldum mu affetmem diye ama sinyör bunu göremiyorsa diyecek laf yok. Yorgunluk falan değil ölüsü olcaydan iyi top taşırdı ileriye.

Hadi illa değişiklik yapacaksın şener ile gönül ü arka arkaya oynat yine kontradan bir gol bulabilirdi bence belki 3:0 belki 4:0 olsa şu an irlanda yı geçmiştik.
oyundan emre moru cikarim olcay sahani alinca, bir boktan anlamadigini bir kere daha anladim. hala imparator diyenler var.
trt'ye tavır almasının nedeni aşağıdaki durum olsa gerektir:

http://www.hurriyet.com.t...e-istifa-cagrisi-40119130

bu arada fatih terim'in balı bitti demeden bitmez.*
türk halkının klasik problemi olan işler iyi gidince aşırı yüceltme kötü gidince yerin dibine sokmasıyla karşı karşıya kalmış teknik direktör. şimdi gelmişler aldığı parayı tartışıyorlar kardeşim sen o adamın aldığı parayı tartışacaksan bunun zamanı turnuvanın ilk iki maçını kaybettikten sonra değildir. ya turnuva başlamadan konuşursun ya da turnuva bittikten sonra tartışırsın. elinizi vicdanınıza koyup söyleyin hırvatistan ve ispanya maçları kazanılsa bu adamın kazandığı para tartışılacak mıydı? tabi ki de hayır! imparator olacaktı yeniden... aynı örnek arda da karşımıza çıkıyor. barcelonaya transfer olduğu zaman bu adam hangi mevki oynayacak diye düşünüldüğünde sokarım rakitice! iniesta ardanın yanında kim muhabbetlerini biliyoruz. gel gelelim adam hırvatistan ve ispanya maçlarında takımla beraber yokları oynuyor bakın takımla beraber diyorum öyle bir algı yaratıldı ki sanki herkes muazzam oynuyor da arda onlara köstek oluyor. evet arda takımımız için öncü futbolcu ama olaya bir de şu yandan bakalım turnavada ki takımların sıradan oyuncuları bizim arda ya denk düşüyor ki turnuvada ronaldo gibi ibrahimoviç gibi griezman gibi oyuncular bile varlık gösteremiyor. bu kadar güçlü takımlar var yani turnuvada ve onların gücüne erişemeyen takımlarda akıl almaz katı savunmaya sahip. dolayısıyla yıldız oyuncular bile kendini gösterme şansına erişemiyor. sende gelmişsin arda 2 maç yokları oynadı diye yuhalamalar... biraz beyinle düşünmek sorunları halledecektir bence.
görsel
Galatasaray'a bi cisim yaklaşıyor.

Kendisini transfer etmeden ilk transferini yaptı amk. Insallah kendi transferi groskroyts un transferine benzer amin.
Türkiye'de bu adamın yaptıklarının yarısını yapan başka biri yokken, bu kadar eleştiri alması tartışılması kadar yersiz bir şey olamaz. Tamam ukala, narsist vb. Fakat Mourinho ondan bin beter kimse onu bu kadar yerden yere vurmuyor.

Yok taktik yönü zayıfmış, yok gaz veriyormuş. Taktik nedir kardeşim. Herkes 4-4-2'nin varyosyonlarını uyguluyor. Kanatlara in , olmadı uzaktan şut at , duran topları dene. Çok sıkıştın doldur boşalta geç. Ayrıca elinde ki oyuncunun yeteneklerini bilirsen duruma göre kimi sokup kimi çıkaracağını o seviyede ki herkes az çok bilir.

Aslında oyun sırasında teknik direktörün oyuna etkisi maksimum %15'dir. Bununda %80'i motivasyondur . Terim'de bu 80'lik kısımda üstüne düşeni en iyi şekilde yapıyor. Bu bağlamda yerli yersiz eleştiri yapmaya gerek yoktur.
mimikleri ile öldüren adam. Ata demirerin de çok iyi taklit ettiği adamdır.

https://youtu.be/Mn2d9xQB-Kw

https://youtu.be/2EIW6rxKkbM
Başarılı olsa da başarısız olsa da başarılı olmuş gibi bir algı yaratan kıro amca.

3-5 densiz sosyal medyada kendisine/kızına hakaret etti diye sanki tüm Türkiye aynı şeyi yapıyormuş gibi bir algı yaratarak eleştirileri savurdu. ispanya 3-0 yenmiş diyoruz adam kızıma hakaret etmişler biz bunu hak etmedik diyo. Biz de gruptan çıkabilmek için diğer takımların maçlarını beklemeyi hak etmedik!

"Bırakın da ispanya'ya yenilelim" diyen bi kafa asla başarılı olamaz.
Tam bir ego abidesi. Kritik oyuncuları almadı, alsa Türkiye çok rahat finali görürdü.
© copyright 2005 - 2026