bugün
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz16
- and the oscar goes to5
- kızları en güzel olan şehir13
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi13
- affetmenin gücü6
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- akrostişli şiir6
- silver ile evlenecek erkek52
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- sırrı süreyya önder28
- en sevdiğiniz sayı3
- mauro icardi12
- de niro vs pacino3
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- ilişki yapmaya üşenmek6
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- 30 yaşına girmek4
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- hristiyanlık7
- cinlerin özünde iyi insanlar olması4
- sarapci koala58
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- sözlük açsanız ismi ne olurdu4
- kadın nefreti4
- sözler köşkü6
- dün gece ne oldu13
- sözlükteki satranç taşları4
- arabaları yan yana park edip öpüşmek3
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- açtığı parantezi kapatmayan insan2
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- erkekler zıçar kızlar kakaloş yapar4
- euro 20162
- burcu akrep olan birini akrep sokması4
- her cümlesinin sonuna açıkçası koyan insan2
- 50 bin liraya sabah 10'a kadar uyumadan durmak3
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- arabada son ses dinlenecek şarkılar3
- sözlüğü annesi gibi gören insan3
- şikeci amedspor5
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- nazilerin haklı olan yanı2
- sıpsıkıcı olmanız4
- tutmayan başlık açma rehberi7
elenmemize sepep italya milli takımıdır. fatih focamızın şanlı imparatoremizin kesinlikle sorumluluğu yoktur.
he o sinyorlar yüzünden...
akm sinyor'u...
ipne sinyor...
he o sinyorlar yüzünden...
akm sinyor'u...
ipne sinyor...
Türk milletine trip atamayacak ya en çok ona sevindim. Sen trt ye konuşma hatta hiç konuşma.
Galatasaraya hayirli olsun.
Bu sefer balı tutmadı.
amk. sinyor'u yüzünden elenmiştir takımı...
göt sinyor...
paragöz sinyor...
kulisçi sinyor...
kankacı sinyor...
göt sinyor...
paragöz sinyor...
kulisçi sinyor...
kankacı sinyor...
yemedi, tutmadı. o kadar şans olsaydı viyana'dan boş dönmezdik.
Beyler Kral çıplak.
Beyler Kral çıplak.
Rezil etti takımı.
Teknik, taktik, hakimiyet, oyun okuma olarak ba-şa-rı-sız. adam almış arkasına mevcut iktidarın gençlik ve spor bakanlarını imparatorluk taslıyor. bu oyun anlayışıyla anca dandik süper ligde galatasaray'ı şampiyon yapar.
Şimdi basın açıklamasında kendisine edilen hakaretleri bahane ederek gündem çarpıtacak ve hesap vermekten kaçacak. yazıklar olsun.
Şimdi basın açıklamasında kendisine edilen hakaretleri bahane ederek gündem çarpıtacak ve hesap vermekten kaçacak. yazıklar olsun.
insallah galatasaraya geri döner.
ilk iki maçta yaptığı oyuncu hataları ve oyuna yaptığı geç müdahaleler doğrultusunda elendiğimiz turnuvadır.
Emre mor 3 maçta da ilk 11' de olmalıydı. Ben yaptığı hatalardan birini söylemek istedim sadece.
Artık fatih terim' in de kendini sorgulaması gerekiyor.
Galatasaray' ı yönetmiyorsun hocam farklı kulvardasın.
Not: galatasaraylıyım.
Emre mor 3 maçta da ilk 11' de olmalıydı. Ben yaptığı hatalardan birini söylemek istedim sadece.
Artık fatih terim' in de kendini sorgulaması gerekiyor.
Galatasaray' ı yönetmiyorsun hocam farklı kulvardasın.
Not: galatasaraylıyım.
mustafa denizli gibi acilen emekli olması gereken teknik direktördür.
Türk'ün türk'ten başka dostu yoktur, derler ya inanmayın.
Türk'ün türk'ten başka düşmanı yoktur.
FatihTerim'e düşman olanlara bakın, anlarsınız.
Türk'ün türk'ten başka düşmanı yoktur.
FatihTerim'e düşman olanlara bakın, anlarsınız.
" buna kim imparator demişse çıksın ortaya " dedirtendir.
sıçmıştır.
kaleye volkan babacan tam bir felakettir
defansta ömer toprak ki adam bundesliganin en iyi takımlarından birinin stoperi varken mehmet topaldan stoper yaratmak ne alaka.
yine ersan adem gülüm , yalçın ayhan hatta semih kaya varken.
defansin yaş ortalaması 30-32 iken genç dinamik hirvatlara ispanyollara nasıl kafa tutcan hoca.
orta sahaya kendi takımında bile oynamayan arda ozan ne alaka.ki ardanin kendine faydasi yok..
forvette burak tamam evvelahta sinan gümüş niye alınmadı. balon cenk tosundan nesi eksik bu çocuğun.
yani hoca kendi etti kendi buldu.
kimse ıtalyanlara falan küfür etmesin yok efenim bizi sattilar intikam aldılar vs vs. adamlar zaten 2 maçta işi bitirdi tabiki son 16 da rotasyon olacak.ama aynısını biz yapsak helal sana fatih hoca. deriz akıllı hoca deriz.ama conte yapınca hain conte.
artık türk futbolunun fatih terim, mustafa denizlili, yılmaz vural, hikmet karaman vs eski kafali adamlardan kurtulmasi lazim.
senelerdir bir jurgen klopp yetistiremedik şu amk un memleketinde...
defansta ömer toprak ki adam bundesliganin en iyi takımlarından birinin stoperi varken mehmet topaldan stoper yaratmak ne alaka.
yine ersan adem gülüm , yalçın ayhan hatta semih kaya varken.
defansin yaş ortalaması 30-32 iken genç dinamik hirvatlara ispanyollara nasıl kafa tutcan hoca.
orta sahaya kendi takımında bile oynamayan arda ozan ne alaka.ki ardanin kendine faydasi yok..
forvette burak tamam evvelahta sinan gümüş niye alınmadı. balon cenk tosundan nesi eksik bu çocuğun.
yani hoca kendi etti kendi buldu.
kimse ıtalyanlara falan küfür etmesin yok efenim bizi sattilar intikam aldılar vs vs. adamlar zaten 2 maçta işi bitirdi tabiki son 16 da rotasyon olacak.ama aynısını biz yapsak helal sana fatih hoca. deriz akıllı hoca deriz.ama conte yapınca hain conte.
artık türk futbolunun fatih terim, mustafa denizlili, yılmaz vural, hikmet karaman vs eski kafali adamlardan kurtulmasi lazim.
senelerdir bir jurgen klopp yetistiremedik şu amk un memleketinde...
ispanyol ve hırvatlardan totalde rahat 10 yiyebilecekken, haspelkader 4 yemiş kadroyu kurgulayan beyin fukarası.
Ulan be sayın imparatoner sen nasıl; oğuZhan, hakan, arda, selçuk gibi basmayan 4 orta sahayla bu iki maça çıkarsın. 4 yane koyarlar böyle afedersin.
En bilinen taktiği: çıkın oynayındır. he bide bi egolar tavan, ablan star havaları.
Ulan be sayın imparatoner sen nasıl; oğuZhan, hakan, arda, selçuk gibi basmayan 4 orta sahayla bu iki maça çıkarsın. 4 yane koyarlar böyle afedersin.
En bilinen taktiği: çıkın oynayındır. he bide bi egolar tavan, ablan star havaları.
fatih terim'in balı da artık bitti demiştir.
Sevgili dostum, öncelikle fatih terim bir insan olarak son derece vasat biridir.
Futbol bilgisine gelirsek, modern futboldaki dikine, hızlı, derin paslaşmalar ve alan savunması gibi terimleri bilmediği çok açık. hiçbir maçta fatih terimin farklı bir oyun oynattığını göremiyoruz, hiçbir kısa hızlı pas sistemine uygun oynattığını gözleyemiyoruz, fatih terimin maç içinde teknik terimler kullandığını bugüne kadar duyan olmadı. büyük antrenörlerin arkadaşlığını yapan, büyük kulüplerde az da olsa çalışan, türkiyenin en büyük futbol adamı olarak görülen birisinin bu kadar yetersiz olmasını ülkem adına utanç kaynağı görüyorum. sevgili dostum, burdan şu sonuç çıkıyor, fatih terim son derece kibirli, futbol bilgisi zayıf ve pirlonun da dediği gibi, bağırarak, gazla başarıyı hedefleyen, onlar da işlemeyince yenilen ve yenilgiyi her seferinde yükleyecek bir şey bulup r. dilmen gibi okşayıcılarının gazlarıyla kendini en iyi sanan son derece vasat hatta vasatın altında bir futbol kombisidir. mektubumu tamamlarken fatih terime şohbenin gazını açık bırakmamasını ve ardayı duşa kapatmasını öğütler, sana onlara katlanma gücü dilerim.
sevgilerimle, futbolu seven türk.
Futbol bilgisine gelirsek, modern futboldaki dikine, hızlı, derin paslaşmalar ve alan savunması gibi terimleri bilmediği çok açık. hiçbir maçta fatih terimin farklı bir oyun oynattığını göremiyoruz, hiçbir kısa hızlı pas sistemine uygun oynattığını gözleyemiyoruz, fatih terimin maç içinde teknik terimler kullandığını bugüne kadar duyan olmadı. büyük antrenörlerin arkadaşlığını yapan, büyük kulüplerde az da olsa çalışan, türkiyenin en büyük futbol adamı olarak görülen birisinin bu kadar yetersiz olmasını ülkem adına utanç kaynağı görüyorum. sevgili dostum, burdan şu sonuç çıkıyor, fatih terim son derece kibirli, futbol bilgisi zayıf ve pirlonun da dediği gibi, bağırarak, gazla başarıyı hedefleyen, onlar da işlemeyince yenilen ve yenilgiyi her seferinde yükleyecek bir şey bulup r. dilmen gibi okşayıcılarının gazlarıyla kendini en iyi sanan son derece vasat hatta vasatın altında bir futbol kombisidir. mektubumu tamamlarken fatih terime şohbenin gazını açık bırakmamasını ve ardayı duşa kapatmasını öğütler, sana onlara katlanma gücü dilerim.
sevgilerimle, futbolu seven türk.
beşiktaş'a gelmesinde nereye gidersen gitsin.
galatasaray'a geldi diyorlar. eğer doğruysa cinnet geçiricem amk! şu heriften bi kurtulamadık arkadaş!!!
yanlız bu yeniçerileri de adam edip sesini kısacak da fatih terim'dir. yoksa bu ibneler kim gelirse gelsin başını yer.
yanlız bu yeniçerileri de adam edip sesini kısacak da fatih terim'dir. yoksa bu ibneler kim gelirse gelsin başını yer.
türk futbolunun el freni, nasıl mı şimdi hep beraber açalım konuyu
soyunma odası görüntülerinde ve basın açıklamasından anladığımız verebildiği en büyük taktik kendin gibi oyna olan bir yönetici futbolcunun oyun tarzını sorgulayamamıştır, olması gereken futbolcunun hatalarını inceleyerek bu hatalardan arındırılması için çalışmalar yapmak iyi yaptığı yönleri ise daha fazla ön plana çıkartması için nasıl oynaması gerektiğini tam olarak oyuncuya tanımlamalı.
bu tarz oyuncuyu gaza getirerek oynatma ile saman alevi tarzı günlük başarılar gelebilir kupalar hatta dünya kupası da gelebilir ancak bir sonraki turnuvaya katılamayabilirsiniz bile. ne zaman ki bizi gaza getirerek hırslandırarak oynatma peşinde değilde rakibe göre kadro seçiminden tutun oyuncunun günlük training istatistiklerini dahi takip altına alan altyapıdaki oyuncuların sadece futbol topu peşinde koşup dripling ve depar üzerine değil pozisyon bilgisi taktik bilgisi de dahil iyi bir ortaöğretim proğramıda geliştirebilrsen başarı belki bugünden yarına gelmez ama yarınların için sağlam temeller üzerine inşa edilir.
soyunma odası görüntülerinde ve basın açıklamasından anladığımız verebildiği en büyük taktik kendin gibi oyna olan bir yönetici futbolcunun oyun tarzını sorgulayamamıştır, olması gereken futbolcunun hatalarını inceleyerek bu hatalardan arındırılması için çalışmalar yapmak iyi yaptığı yönleri ise daha fazla ön plana çıkartması için nasıl oynaması gerektiğini tam olarak oyuncuya tanımlamalı.
bu tarz oyuncuyu gaza getirerek oynatma ile saman alevi tarzı günlük başarılar gelebilir kupalar hatta dünya kupası da gelebilir ancak bir sonraki turnuvaya katılamayabilirsiniz bile. ne zaman ki bizi gaza getirerek hırslandırarak oynatma peşinde değilde rakibe göre kadro seçiminden tutun oyuncunun günlük training istatistiklerini dahi takip altına alan altyapıdaki oyuncuların sadece futbol topu peşinde koşup dripling ve depar üzerine değil pozisyon bilgisi taktik bilgisi de dahil iyi bir ortaöğretim proğramıda geliştirebilrsen başarı belki bugünden yarına gelmez ama yarınların için sağlam temeller üzerine inşa edilir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar