bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar6
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- uysaljakoben20
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- başımın tatlı tatlı dönmesi2
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- reha muhtar25
- minyon kadın siniri4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- pazarda su satmak2
- gecenin şarkısı4
- ses yakışıklılığı2
- gazlamak2
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- gençler iş beğenmiyor3
- sevgiliyle kavga etmek2
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- kemal kılıçdaroğlu35
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- semum3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- elit olmak için gerekenler13
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- düşkün2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- şato3
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- eski yazarların emekli yapılması5
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- nur suresi 35 ayet2
- müslümanlara kızıp islam dan soğumak4
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- sözlük yazarlarına tavsiye4
- tinder eşleşmesinde ilk mesaj sorunu5
- hayatı akışına bırakmak5
entry'ler (33)
her hafta 90dk lık dizi çeken oyuncu tayfasına kızan, kazandığı paraları harcayacak, aldıkları evlerde oturacak, aldıkları arabalarla gezecek, sevgilileriyle sevişecek zamanı bulamadıkları halde, hala böyle deli gibi çalıştıklarından dolayı onlara kızan bu adam; haftada üç gün programı neden yapıyor? hatta önümüzdeki sezon da bunu haftada dört geceye çıkarmayı düşünüyor. sanki kendisi az mı çalışıyor, az mı kazanıyor? üstelik bu adam tv şovunun yanında zilyon tane farklı iş de yapıyor.
bu durumda okan bayülgen, benim dediğimi yap, yaptığımı yapmacılardan biri durumuna düşüyor.
bu durumda okan bayülgen, benim dediğimi yap, yaptığımı yapmacılardan biri durumuna düşüyor.
bebek'te otururken, gittiği gece kulüplerinde çıkan amatör grupları programına çıkarırken; galata'ya taşındıktan sonra ise istiklal caddesi'nde yer alan sanatçılara yer vermeye başlamış adamdır.
programına çağırdı performans şarkıcısının, her şarkı bitiminde, ardından bravooo, bir tane daha, bir tane daha diye bağırmasını çok itici bulduğum adam. madem birkaç şarkı arka arkaya söyleteceksin, önceden kulağına fısılda şarkıcının değil mi yani?
binnur kaya'nın tek iyi seçim olduğu dizi. aslında ona şafak sezer değil de engin günaydın eşlik etseydi belki çok daha iyi olabilirdi. gerçi engin günaydın da hala burhan altıntop hallerinden sıyrılamadı.
hem televizyonda yayınlayıp dünyasının parasını kazandıkları yetmiyormuş gibi, bir de o şovu izlemek için insanlara bilet kesiyorlar, yani izleyiciler para ödeyip giriyor bu şova. sanırım türkiye'de seyircisinin izlemek için üzerinde para verdiği tek tv programı. oysa bu program tvden yayınlandığı için, orada bulunan seyircilerin, diğer tv programlarında olduğu gibi ücretsiz içeri alınmaları gerekiyor. hatta onlara şak şakçılık yaptıklarından üzerine para bile vermeliler. *
genç bir ekibin, her hafta ortaya koyduğu güzel bir çalışma ancak; yurdum insanı tiyatroyu sadece bu çocukların yaptığı şeyden ibaret sanıyor ona üzülüyorum.
ikincisi çekilirse konusu ne olacak ki? mavi adamların nasıl yaşadıklarını, nasıl ürediklerini, ne yiyip içtiklerini zaten öğrendik. eh kötü kalpli dünya insanlarını da kontrol altına aldılar. gezegenlerini kısmi de olsa kurtardılar. daha hangi konuyu işleyecekler ki? zaten görsel efekt dışında oscar da alamamıştı filmin ilki, yani konusunda bir özgünlük falan da yoktu.eh bu durumda ikincisine ne gerek var ki?
magazin d adlı programda az önce verdiği kısa bir röportajda, önümüzdeki sezon programlarını haftada 4 güne çıkarmayı düşündüğünü söylemiştir. acaba dördüncü güne ne kralı adını verecektir? 4 günü parselledikten sonra diğer 3 günü de parselleseymiş diye düşündürdü beni. bu adam neyi ispatlamanın peşinde onu anlamıyorum.
sözlük sever ünlülerden biridir. sözlükte kişiler hakkında yazılan şeyleri,o kişilerin hak ettiklerini söylemektedir.*
murat boz 'un albümünde yalnız başına söylediği ama klibini soner sarıkabadayı ile düet yaparak yorumladığı şarkı. şarkının yalnızca murat boz tarafından söylenen hali harikayken, soner sarıkabayı ile düet yaptığı hali berbattır. yani sesleri, hareketleri bu kadar uyumsuz başka bir ikili görmedim ben. hele ki klipteki halleri daha fecidir. murat boz hacı yatmaz gibi sürekli sallanmakta, soner sarıkabayı ise sopa yutmuş gibi dimdik durmaktadır.
televizyonda inandırıcı bulduğum yani samimi ve doğruları söylediğine inandığım tek insan. *
Facebook gibi sahte arkadaşlıklara gerek olmayan ortamdır. Facebook'ta 300 arkadışınız vardır ancak bunların maximum 10 tanesi ile sürekli görüşüyorsunuzdur. Gerisi teferruattır. Ancak twitter'da ise sizi gerçekten saniye saniye takip etmek isteyecek arkadaşlarınız ekler.
Not: tabii ünlülerin ne halt yediğini sürekli merak eden tiplerden değil, sadece yakın çevrenizle haberleşme amaçlı kullanıyorsanız.
Not: tabii ünlülerin ne halt yediğini sürekli merak eden tiplerden değil, sadece yakın çevrenizle haberleşme amaçlı kullanıyorsanız.
Türkiye'nin show ve eğlence camiasının başına gelebilecek en iyi şov adamı. Hem kültürlü, hem üretken hem gerçekten komik.
Bilmem kaç sezondur tvde gösterilen bir dizi olmasından dolayı, aynı dizi oyuncularını sürekli ekranda görmekten sıkıldığım dizidir.
Oynadığı her rolle kendini sevdiren ve neredeyse hiçbir rolüyle de olumsuz eleştiri almayan ender sanatçılardan.
Okan bayülgen'in programlarının yıllardır değişmez bölümü. Ancak son dönemde, programlarının haftada iki gece aynı nitelikte olması(medya kralı=disko kralı) sebebiyle kaynak sıkıntısı yaşadığını düşündüğüm, bu yüzden hep yarım yarım, sohbet aralarında gösterilen komik görüntüler olma yolunda ilerlemektedir.
Ntv de sezon başından beri yayınlanan, on kadının her hafta bol bol konuştuğu, ancak birbirlerini pek dinlemediği, gelen bay konuklarına ise çok olağan sorular sordukları programdır. Moderatör olarak bulunan çiğdem anad gerçekten zor bir işin üstesinden gelmektedir.
Önceleri yeşilçam'ın en iddialı bayan oyuncularından olan bu hanım, son iki üç senedir ise sunduğu talk-show programlarıyla sinemada olduğu kadar tvde de cesur bir isim haline gelmiştir. Yaptığı açıklamalar ve yorumlar, hülya avşar'ı ezmiş geçmiş hatta onu demode etmiştir.
Hemen her hafta programa katılan internet ünlüleri üzerinden prim yapmaya çalışan ya da o haftaki programında magazine bir malzeme veren tv programı.
Bilmem kaç senedir aynı isimle, aynı formatta bir tv programını sürdüren adam. Bu durum bir açıdan başarı kabul edilebilecekken(aynı şeyi nasıl oluyor da senelerdir insanlar izleyebiliyor), diğer yandan da üretimsizliğin, tek düzeliğin, kendini tekrar etmenin sonucudur.