bugün

/262
milli eğitim bakanlığından sonra emniyet teşkilatı tarafından da girilmesi yasaklanacak olandır.
http://www.haber7.com/hab...olise-facebook-yasagi.php
kişi listesinin sürekli kendi kendine eksilip arttığı oluşum. hayır madem kapatacaksınız hesabınızı veya sileceksiniz beni, niye ekleyince kabul edersiniz ki??
insanı hayattan soğutacak, hatta tiksindirecek insanların da olduğunu farkettiren site. insanı yolculukta ve askerde tanırmıssın ama yok bence ne mal olduğunu facebooktan taniyacaz artık. şu commente bak arkadaş ;''cnm yha iLk kez sana yorum edjem ama coq dadLu jıkmışsın dijek bişi yoq xD =)))) '' benim de dicek bişeyim yok sana a.q mun salağı , senin gibi geri zekalı kızlar yüzünden sexten de soğicam yakında.
günümüzün ihtiyaçları arasında hızla yerini almakta olan website. o değilde giriş yaparken korkutuyor arada şöyle ki;

--spoiler--
Hesap kullanım dışı
Bakım nedeniyle hesabın geçici olarak ulaşılamaz durumda. Birkaç saat içinde tekrar etkin hale gelecektir. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
--spoiler--

bu saatte bakım olur arkadaş, git sabaha karşı yap işini. tee allam!
500 binden fazla üyeyle, en fazla katılımın olduğu grup;
"ÇANAKKALE SAVAŞINI UNUTMAYAN BiZ GENÇLER 18 MART'A KADAR 1 MiLYON OLALIM!"
http://www.facebook.com/group.php?gid=39721781069
3 gündür açılmayan site.
keşke 3 gün açılmasa. kafa dinleriz anasını satayım.

edit; (bkz: bi üstteki entryle anlamlı olan entryler)
kafayı yiyen site.
(bkz: noluyor mark)
açılmayan site. ama "hede de hödö'nün fotoğrafına yorum yaptı" mailleri geliyor.
(bkz: mark elin ayağın rahat dursun)
bilinmeyen bir sebepten ötürü hala açılmayan site.
sakarya ve izmir den girilemeyen site.

(bkz: allah allah)
bi girilen bi girilemeyen ne yaptığı belirsiz site.
an itibariyle girilip sadece fotoğrafımın yarısını ve online kişilerin de 1 tanesini gösteren site.

(bkz: mark kalk çabuk yatağından)
feysbuk bizler için var. insanlık için. bu yönüyle değerlendirilsin isterim.
agri il'inden catir cutur yardira yardira girilen site.
+ abi sen feysbohha üyemisin?
- değilim ama iyi bir şey ise olabilirim.
insanların "bakın, ben ne kadar çok sevilen 1 insanım, şu şu kadar arkadaşım var" diye övünmek için en sevmedikleri insanları bile arkadaşı olarak ekleyip arkadaş listelerini kabarrtıkları site.
fazlaca samimiyetsiz gelen ortam. senin ilkokulda sevdiğin o çocuk büyüdü. sen aynı kalmadın ki o aynı kalsın. bi nevi anıları değiştirmek bu.
milletimizin suyunu çıkardığı internet sitelerinden sadece biri.
üyelerinin hayatalarini desifre ettigi * * sosyal bir internet sitesi..
akıl sağlığımı korumak için hesabımı dondurmak zorunda kaldığım internet sitesi. elbette herkes için geçerli değil, bana böyle denk geldi.

herkesin bir geçmişi var ve geçmiş yaşamdır bir yerde. ortaokul yıllarından hatırladığım şişman ve gözlüklü kızın bir afet-i devran haline gelmesi, neşesiyle bizi de canlandıran ve yaşam sevinci aşılayan bir arkadaşımın resmen soluk suratlı bir gudubete dönüşmesi gibi olaylar benim geçmişimi zedeliyor. dolayısıyla şu anki yaşamım da bundan etkileniyor. iyisi mi dedim, dondur hesabını, en azından aklında kalan diğer hatıralar olduğu gibi kalsın. el değmesin.
özel hayatların alenen ortalığa serildiği gereksiz site. hiçbir doyurucu ve tatmin edici yönü bulunmamakla birlikte insanların ancak çok yakın hissettiği kişilere gösterebileceği fotoğraflarını tüm dünyaya teşhir ettikleri dejenere ortam.
artık nüfus cüzdanı gibi algılanan site.
kişilerin sürekli ilişki durumlarını değiştirdiği yer.
türk örf ve adetlerinde ters uygulamaları olan bir sitedir. şimdi açıyorum facebook u, bi bakıyorum bildirim var; 'ahmet sizi dürttü', 'mehmet size sürttü' vb. bir de yaşadığın ilişkiyi millete teşhir etme olayı var. yok ali nin ayşe'yle ilişkisi var, yok rüstem in eşek ile ilişkisi var. yalnız, bu eşek olayını 'eşek' adıyla fake bir hesap açıp yapmayı düşünüyorum.*
© copyright 2005 - 2026