bugün
- evrim teorisine göre ilk canlı hemen türedi mi8
- selam sizinle tanışmış mıydık4
- yakışıklı erkek gören türk kızının tepkisi10
- sözlükte yazmanın faydaları3
- saraca finch house6
- bir şeyler söyle8
- tc'nin geleceği cumhuriyeti kuran chp ile olacak4
- arkadaşlar bakar mısınız15
- true'nin akp'ye oy vermesi6
- şirinler köyüne yeni şirin13
- uzun boylu beyaz gömlekli kot şortlu beyaz dişli3
- evlilik vs bekarlik3
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak8
- chp'nin hali ne olacak57
- nataşalara para yedirmek9
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek6
- izmir de giyimiyle başkaldıran erkek9
- trendyol4
- sözlük yazarlarının ruh hali2
- dersimli kemal2
- şanzıman ustalarının aylık 200k para kazanması4
- ap'nin bakan gürlek'e yaptırım çağrısı2
- en iyi antidepresan16
- instagram3
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi16
- kemal kılıçdaroğlu13
- ikramda bulunurken ısrar etme saçmalığı3
- erkeğin evlenince eşine it gibi davranması4
- sürekli yorgun olan yeni gelin3
- kötülük yapan kişiye verilecek en güzel cevap7
- otomatik el freninin testosteronu düşürmesi3
- kale3112 nickli sözlük yazarı7
- 13 haziran 2026 fenerbahçe beko beşiktaş rain maçı2
- kedi10
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn13
- gazze de can kaybı 72 bin 993'e yükseldi9
- panik atak3
- hoşlanılan kızı havuza itmek3
- anın görüntüsü21
- kötü biri olduğunu bilmek8
- milli takımı destekleme zorunluğu7
- naber lan it diye mesaj atan sevgili9
- true denen arkadaş6
- müfredatın felsefeyi boğması üzerine3
- ne alakası var2
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek16
- bir yazılımcının linkedin de takipçi kasma çabası2
- tc'nin en büyük yalanı 128 milyar dolar kampanyası2
- true denilen yazar17
- neden yalnızsın6
paralı olacağına dair kutu kutu gezen mesajların komiklik yarışına girdiğine inandığım internet şeyisi. adamlar zaten kaldıracağı parayı kaldırdı ve kaldırmakta halihazırda. facebook'un marka değerini de yazsınlar forward edenler o zaman görelim sazanlık kaç ytl imiş.
milyonlarca kullanıcının kişisel bilgilerini tutan bir sitenin o kişilerin online olup olmadığını bilemeyeceğini sanan malların gönderdiği mesajlarla dolu site. işte mesaj:
Tüm Facebook kullanıcılarının dikkatine:
Facebook son zamanlarda aşırı derecede kalabalıklaştı. Birçok kullanıcı Facebook'un yavaşlamasından şikayetçi. Kayıtların gösterdiğine göre bunun sebebi çok fazla aktif olmayan kullanıcı olması. Öte yandan çok fazla yeni Facebook kullanıcısı var. Biz bu mesajı, kullanıcıların aktif olup olmadığını bulmak için çevrenize gönderiyoruz. Eğer aktif kullanıcı iseniz lütfen 15 kişiye bu mesajı kopyala+yapıştır yapın.
Bu mesajı 2 hafta içinde göndermeyenler, yeterli boş alan açılabilmesi için tereddütsüz silinecektir.
Eğer Facebook hâlâ çok kalabalık olursa kibarca bir parça bağış isteyeceğiz. Fakat bu mesajı tüm arkadaşlarınıza gönderdiğinizde bize kimlerin aktif kullanıcı olduğunu gösterecek ve üyeliğiniz silinmeyecektir
mark zuckerberg
not:abi mark zuckerberg kopyala yapıştır demiş. ahahaaha koptum lan.
Tüm Facebook kullanıcılarının dikkatine:
Facebook son zamanlarda aşırı derecede kalabalıklaştı. Birçok kullanıcı Facebook'un yavaşlamasından şikayetçi. Kayıtların gösterdiğine göre bunun sebebi çok fazla aktif olmayan kullanıcı olması. Öte yandan çok fazla yeni Facebook kullanıcısı var. Biz bu mesajı, kullanıcıların aktif olup olmadığını bulmak için çevrenize gönderiyoruz. Eğer aktif kullanıcı iseniz lütfen 15 kişiye bu mesajı kopyala+yapıştır yapın.
Bu mesajı 2 hafta içinde göndermeyenler, yeterli boş alan açılabilmesi için tereddütsüz silinecektir.
Eğer Facebook hâlâ çok kalabalık olursa kibarca bir parça bağış isteyeceğiz. Fakat bu mesajı tüm arkadaşlarınıza gönderdiğinizde bize kimlerin aktif kullanıcı olduğunu gösterecek ve üyeliğiniz silinmeyecektir
mark zuckerberg
not:abi mark zuckerberg kopyala yapıştır demiş. ahahaaha koptum lan.
butun populer kultur urunleri gibi surekli eleştirilen ve fakat vazgeçilmeyen yerdir. bu yüzden de ne kadar sövülse de hep varolacak hep yeni üye alımı olacaktır.
--spoiler--
telipcan çete savaşlarında bir silah satın aldı.
yarmagül ile izbandut ilişkilerine son verdi.
--spoiler--
bu ne lan. başlarım lan böyle sosyalliğe. manyak mısınız oğlum? kendinize gelin lan. dönün dünyaya. git okey mi oynayacaksın ne yapacaksın; yapma annem bunu.
yapmacık yapmacık şeyler. ya bırak allasen ya. gel 4. arıyoz oğlum.
telipcan çete savaşlarında bir silah satın aldı.
yarmagül ile izbandut ilişkilerine son verdi.
--spoiler--
bu ne lan. başlarım lan böyle sosyalliğe. manyak mısınız oğlum? kendinize gelin lan. dönün dünyaya. git okey mi oynayacaksın ne yapacaksın; yapma annem bunu.
yapmacık yapmacık şeyler. ya bırak allasen ya. gel 4. arıyoz oğlum.
(bkz: facebook un bookunun çıkması)
çete savaşları yüzünden gına gelen şey.
uygulamaları engelleyip uyarı ve request almanızı önlemeye olanak veren sosyal site şeysi.
request geliyor ya, orda dikkatli bakarsanız "block this application" var. ona tıklayın, rahat edin.
request geliyor ya, orda dikkatli bakarsanız "block this application" var. ona tıklayın, rahat edin.
üye olma konusunda zeka gerektirmeyen arkadaşlık sitesi.
bir sürü amele, abazan, orospu çocuğu vb. özelliğe sahip insanlar kasten seçilmiş gibi doluşurlar buraya.
sonra elin kızına sulanırlar.
anneleri sıçarken mi doğurmuştur bunları, merak edilesidir.
(bkz: iğrençsiniz ibneler)
ek: bir de türkçeleştirdiler bu siteyi, kırolar da doluşuyor artık.
bir sürü amele, abazan, orospu çocuğu vb. özelliğe sahip insanlar kasten seçilmiş gibi doluşurlar buraya.
sonra elin kızına sulanırlar.
anneleri sıçarken mi doğurmuştur bunları, merak edilesidir.
(bkz: iğrençsiniz ibneler)
ek: bir de türkçeleştirdiler bu siteyi, kırolar da doluşuyor artık.
oldukça yararlı hizmetlerine rağmen, üyesi olduğu insanları çileden çıkabilecek seviyeye de taşıyabilen bir iletişim aracı.
1-iyi güzel x tane arkadaşım var. bu arkadaşlar hakkında beni bilgilendirmeni de az çok anlıyorum ama burnunu karıştıranları da bildirmek zorunda değilsin facebook. yok x poker de şu kadar puan yaptı. yok k çete savaşlarında balon satın aldı. yok z götünü kaşıdı. bu ne lan. bunları bilmek istiyormuyum bi bana sor.
2-çok şükür 5-10 tane fotoğraflarım var facebook sitende. ancak fotoğraflarda benimle beraber tanımadığım bir z den doğma x in kızı da olabilir. ve onun hakkında yorumlar da yazılabilir o fotoğrafa. bunun olabileceğini biliyorsan bana neden habire mail atıyorsun. her msnimi açtığımda aha lan 10 tane mail gelmiş diye sevinirken, bir abazanın tanımadığım z den doğma x in kızına sarkma mesajlarını görmek istemiyorum facebook.
3-bu sitemim sana olmasada, mutlaka işin içinde senin bir bok yemen vardır. bana neden herkesten ''haydi, gülizar seni x e davet ediyor'' diye mesaj geliyor onu da anlamadım be feysbuk.
kısacası çok skindirik birşey olmaya başladın be feysbuk.
1-iyi güzel x tane arkadaşım var. bu arkadaşlar hakkında beni bilgilendirmeni de az çok anlıyorum ama burnunu karıştıranları da bildirmek zorunda değilsin facebook. yok x poker de şu kadar puan yaptı. yok k çete savaşlarında balon satın aldı. yok z götünü kaşıdı. bu ne lan. bunları bilmek istiyormuyum bi bana sor.
2-çok şükür 5-10 tane fotoğraflarım var facebook sitende. ancak fotoğraflarda benimle beraber tanımadığım bir z den doğma x in kızı da olabilir. ve onun hakkında yorumlar da yazılabilir o fotoğrafa. bunun olabileceğini biliyorsan bana neden habire mail atıyorsun. her msnimi açtığımda aha lan 10 tane mail gelmiş diye sevinirken, bir abazanın tanımadığım z den doğma x in kızına sarkma mesajlarını görmek istemiyorum facebook.
3-bu sitemim sana olmasada, mutlaka işin içinde senin bir bok yemen vardır. bana neden herkesten ''haydi, gülizar seni x e davet ediyor'' diye mesaj geliyor onu da anlamadım be feysbuk.
kısacası çok skindirik birşey olmaya başladın be feysbuk.
dışarıda size farklı görünen kişilerin asıl karakterlerinin nasıl olduğunu görebileceğiniz ve bu yönü ile benim yerime prosesi halletmiş sitedir. öperim kendisini.
görmek isteyipte göremediğini, görmek istemeyipte gördüğün kişilerin bulunduğu mekan.
yeni tasarımını zorla kullanman için, eski tasarımı kullanmaman için türlü ibnelikler yapan site. ayrıca yeni tasarımı gerçekten rezalet.
öylesine gezinirken bile hiç bir ortak tarafınızın olamayacağını düşündüğünüz tipli resimlere sahip insanların nicklerinin altında "1 mutual friend,2 mutual friends" yazılarını gördüğünüzde dumura uğradığınız;ulan acaba george bushla da ortak arkadaşım var mıdır diye sizi düşündüren arkadaş bulma sitesi.
firefox' da arıza çıkararak insanın sinirini bozan site. sote.
osman tanburacı'nın arkadaş listesinden fatih terim'i silmesiyle dengeleri bozulan, şu anda yarım yamalak çalışan vakit öldürücü güzel site.
eski arkadaşların listelerine ekleyip dışarıda gördüklerinde selam bile vermediklerini görmemizi sağlayan arkadaşlık sitesi.*
eski arkadaş bulma sitesidir.fakat okul zamanı sürekli yanyana olduğunuz yakın arkadaşınız aktif bir kullanıcı iken,okul bittikten sonra sessiz sedasız hesabını aniden kapatıp,beraber olan resimlerde acaip bir boşluk hissettmenize neden olabilir.
Tanım : Eski arkadaşlarınızı bulup şeyedebileceğiniz pardon görebileceğiniz arkadaşlık sitesi.
ve an itibariyle kızılmaske olarak şereflendirdiğim internet şeysi.
Can sıkıntısından ne poh yiyeceğimizi bilemiyürüz.
ve an itibariyle kızılmaske olarak şereflendirdiğim internet şeysi.
Can sıkıntısından ne poh yiyeceğimizi bilemiyürüz.
the new facebook adı altındaki yeni arayüzünü dün itibari ile bana zorla kullandırmaya başlamış sitedir. fena değil aslında, zamanla sevileceğine eminim. ancak az önce bir arkadaşımın hesabından girdim baktım, eski arayüz kullanılmaya devam ediyor. "nasıl oluyor bu sayın facebook, bizim ayrıcalığımız nedir?" diye sormaktan kendimi alamıyorum..
yeni arayüzü bende ikinci bir "windows xp start menüsü sendromu" yaratmıştır. nasıl windows xp'de klasik stil başlat menüsü kullanıyorsam, facebook'ta da eski stilde devam edeceğim.
düzelti: ama devam edemiyorum... niye? çünkü adamlar eski stile döndürme linkini kaldırmışlar. bir kere "try new facebook!"a tıkladınız mı, geri dönüşü yok.
düzelti: ama devam edemiyorum... niye? çünkü adamlar eski stile döndürme linkini kaldırmışlar. bir kere "try new facebook!"a tıkladınız mı, geri dönüşü yok.
yeni arayüzü ilk başta garipsense de zamanla alışılacaktır. ilk başta ne nerede lan diye düşünüyorsunuz fakat kullanım bakımından bazı kolaylıklar gelmiştiri. mesela uygulamalar kısmı aşağıya konulmuş ve en sık kullandığınız 6 uygulamayı da küçük simgeler şeklinde görebiliyorsunuz.
bu site öyle bi sitedir ki ilkokul arkadaşınızı bulmak için girersiniz sevgili yapıp çıkarsınız. bu oluşum öyle bi oluşumdur ki ilkokul öğrertmenleri, doçentler, profesörler bile bu oluşumun bir parçası olmaktan çekinmez.
bir zaman gelir hırs bürüyüverir gözünüzü. listenizi genişletme tutkusuyla bir kere selam verdiğiniz, selamınızı alıp almadığını bile bilmediğiniz insanları dahi eklersiniz listenize. ve listemdeki arkadaş sayısının 2 aydır 128 ile sınırlı kalması, kotayı aşamamam ,beni böyle hüzünbaz ve sinirli yapıyor.
bir zaman gelir hırs bürüyüverir gözünüzü. listenizi genişletme tutkusuyla bir kere selam verdiğiniz, selamınızı alıp almadığını bile bilmediğiniz insanları dahi eklersiniz listenize. ve listemdeki arkadaş sayısının 2 aydır 128 ile sınırlı kalması, kotayı aşamamam ,beni böyle hüzünbaz ve sinirli yapıyor.
şeriatçi kesimin 'feyizbook' diye bir misilleme yapmasını beklediğim site.
bahse girerim 1.000.000 kişi bu site yi beğenmediğini saçma olduğunu savunup üye hesabını kapamıyordur. şeklinde içinde gruplar kurulmuş bir sitedir. amacı bağlantıyı kaybettiğin arkadaşlarını ara burdan tekrar bağlantı kurdur. fakat pek amacına hizmet etmiyor bu site.
Gündemdeki Haberler