bugün
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor13
- yıkaması en zor mutfak aracı14
- 5 taneden fazla makyaj malzemesi sayabilen erkek5
- sözlükte kavga etmek6
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum6
- mor semsiyeli yabanci8
- karton toplayan abi7
- 35 yaş üstü erkeklerin genç erkek gibi giyinmesi16
- buddy dudeye övgü entrysi giren tipler18
- cilgincapkin219
- kabuksuz kaplumbaga7
- yaz aylarında bol bol kadın ayağı görmek10
- bisiklet marka tavsiyesi10
- memeleri füze gibi kadın13
- buddy dude21
- yazarların göbek adları3
- 2026 dünya kupası şampiyonu olacak takım4
- mermi abla4
- gecenin şiiri4
- kızıl cin4
- aylık 277 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- yaz insanları vs kış insanları3
- musallada duran kendini beğenmiş tabut3
- sözlüğün kırbacı10
- rüzgarın yönünün terse dönmesi4
- neden herkes aynı şeyi söylüyor2
- güzel götlü kız vs güzel gözlü kız7
- ilahi adaletin tecelli etmesi5
- dünyanın en güçlü nükleer olmayan bombası3
- sözlüğün eski tadının olmaması8
- artık online sayısını göremiyor olmamız4
- tanışır tanışmaz burç soran kadın4
- zaman baba11
- sigara içmeyenler üzülünce ne yapıyor sorunsalı13
- dergi hakemi olmak2
- plajda yakınlaşan çifte kızıp sitem eden kadın4
- gocu25
- değmeyecek konular için zaman harcamak3
- özet geç3
- enayimiknatisii12
- cevdet arıkan2
- ali şen2
- gelinen noktanın keyif vermesi3
- eğitimsiz cahillerin okul okumayı aşağılaması6
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek17
- chp'nin hali ne olacak46
- uysaljakoben17
- başlığa görsel eklemek3
- sözlükte hedef göstermeden yazabilmek4
- gurbetçilerden nefret etme sebepleri3
iğrenç ötesi butun gereksızlerın toplandıgı sacma sapan applicationların oldugu 1 sene oncesının en populer kendını sergıleme sıtesı. yenı yonjada denebılır.
beni "bir ilkokul fotografına nasıl olur da 666 tane hede yazılır" dedirten, abartılmadan kullanılması gerektiğine inandığım, hoş vakit geçirmenizi sağlayabilen sitedir.
an itibari ile siteye erişim sağlanamamakta nedeniyse bilinmiyor.
(bkz: Mark Zuckerberg ile konuştum haberler kötü) *
(bkz: Mark Zuckerberg ile konuştum haberler kötü) *
an itibari ile keşke siteye erişim sağlanamasa. nedeni bilinmese.
halk olarak zaten salaktık. iyice salaklaştık bu gibi bir kaç site yüzünden.
halk olarak zaten salaktık. iyice salaklaştık bu gibi bir kaç site yüzünden.
iyi ki erişim sağlanamayan sitedir, kendimizi afişe etmeye ne kadar meraklıyız ve bunlarsız duramıyoruz (diğeri de live messenger) belli oluyor.
ama ben çok seviyorum bu siteyi!
kendini silmeye kalkınca -başka bir hesabım daha var- gibi bir sebebi iplemiyor!
arkadaşlarımızı bizim yerimize seçiyor, onları çoğaltıyor, bize yeni sevgililer ayarlıyor, sıçtığımız boka kadar haber verebiliyoruzx takip ediyor ve ediliyoruz, doğum günlerimizde önemseniyor, satılık arkadaşlarda kapış kapış gidiyoruz, propagandalarımızı yapıyor rahatça örgütleniyoruz sonra ben bu etkinliğe ktılıcam deyip -bakın sosyalleşiyorum- mesajı verebiliyor, sanal pandik atabiliyoruz.
velhasıl kelam feysciğime selam, lütfen kapanma sen kapanırsan bugüne kadar silik yaşamış bir ben, ben bir başkasıdır olacağım, çok sıradan olacağım sonra! nolur abilerim ablalarım bişiler yapın bu bitişe dur deyin!
kendini silmeye kalkınca -başka bir hesabım daha var- gibi bir sebebi iplemiyor!
arkadaşlarımızı bizim yerimize seçiyor, onları çoğaltıyor, bize yeni sevgililer ayarlıyor, sıçtığımız boka kadar haber verebiliyoruzx takip ediyor ve ediliyoruz, doğum günlerimizde önemseniyor, satılık arkadaşlarda kapış kapış gidiyoruz, propagandalarımızı yapıyor rahatça örgütleniyoruz sonra ben bu etkinliğe ktılıcam deyip -bakın sosyalleşiyorum- mesajı verebiliyor, sanal pandik atabiliyoruz.
velhasıl kelam feysciğime selam, lütfen kapanma sen kapanırsan bugüne kadar silik yaşamış bir ben, ben bir başkasıdır olacağım, çok sıradan olacağım sonra! nolur abilerim ablalarım bişiler yapın bu bitişe dur deyin!
yoğunluktan dolayı sürekli hata veren kapanan site. havalar yağışlı olunca böyle oluyor işte.
kullanıcı bilgilerinin A.B.D. deki kişi veya kurumlarca kullanılabileceğini sözleşmesinde belirten popüler bir site.
genç nesilin neden deli gibi orada takıldığını anlamadığım, gerçekten gereksiz bir sitedir. ben bulmak için uğraşacağımı bildiğim bir insanı zaten kaybetmem. kaldı ki, sen daha 15 yaşındasın ulan, kimi kaybettin de bulacaksın? az adam olsaydın da sahip çıksaydın iki sene önce ayrıldığın ilkokul arkadaşına. yavşak gibi arama sorma, sonra facebook'tan bilmem kimi buldum. iyi bok yedin.
gecen gün bana su sekilde bir mail yollayip beni düsüncelere itmis bir arkadaslik sitesi:
Unfortunately, the settings that control which email notifications get sent to you were lost. We're sorry for the inconvenience.
Thanks,
The Facebook Team
kocaman bir site e-mail ayarlarimi nasil kaybeder, bir de neden sadece benimkini kaybeder hala kendime soruyorum.
Unfortunately, the settings that control which email notifications get sent to you were lost. We're sorry for the inconvenience.
Thanks,
The Facebook Team
kocaman bir site e-mail ayarlarimi nasil kaybeder, bir de neden sadece benimkini kaybeder hala kendime soruyorum.
her online olduğumda "sarışın, mavi gözlü, tatlı göğüsleri olan dost"tan özel mesaj beklediğim nefis oluşum. olmuyor, olamıyor. harcanıyorum efendim. evet ara ara düşünmüyor değilim; megolamanlığın sınırlarında dolaşan bir insan evladı mıyım, yoksa düpedüz hayvan mıyım diye.
ısrarla katılmadığım oluşumdur kendisi. ismin yanında sağ elle tutulan telefonla çekilmiş fotoğraf olan her türlü oluşum pis kokar, basittir ve yararsızdır. bir bilgi paylaşımı hissedemezsiniz. etiket insanların etiketleyerek yasadıkları yerdir, sosyallesmek bu kadar kalıplara gelmez. bu site arkadaş sayısını bize söyleyerek bile ne kadar basitçi olduğunu bize bağıra bağıra söyler aslında.
an itibariyle cirit atılan zımbırtı.
edit: noldu lan zoruna mı gitti?
edit: noldu lan zoruna mı gitti?
(bkz: deli saçması)
b.kunun çıkarıldığı site. arkadaşın bir arkadaşının eklediği, aa sevgilisini de ekleyeyim ya da tanıyor olabileceklerde bu çocuk çıktı dur bir şansımı deneyeyim diyen aptal kişilere mekan olan. güya sosyalleşiyoruz. bu mudur ya. internette kanka muhabbeti yapılırken, sokakta yüz çevirmek ne kadar mantıklı? sırf arkadaş sayısı çok görünsün diye abuk subuk insanları eklemek ne kadar anlamlı? bilmiyorum. bi düşünüp gelicem.
karisik menüsüyle ne oldugu anlasilmayan, cogu kullaniciyi cezbedememis site.
facebook ta şimdiye kadar kim sizin isminizi tıklamış öğrenmek istermisiniz
an itibariyle 146.370 sazanı mevcut
SiZi FACEBOOK'UNDAN KiMLER SiLMiŞ ÖĞRENMEK iSTER MiSiNiZ?
an itibariyle 695.191 sazanı mevcut
Facebook isim arama motorunda sizi kimler aramış öğrenmek istermisiniz
an itibariyle 38.952 sazanı mevcut
3 güzide grubu barındıran site.
an itibariyle 146.370 sazanı mevcut
SiZi FACEBOOK'UNDAN KiMLER SiLMiŞ ÖĞRENMEK iSTER MiSiNiZ?
an itibariyle 695.191 sazanı mevcut
Facebook isim arama motorunda sizi kimler aramış öğrenmek istermisiniz
an itibariyle 38.952 sazanı mevcut
3 güzide grubu barındıran site.
ufaktan kabak tadi veren bir site.Cunki acaip ekleme talepleri,aceip grup talepleri görüyoruz sürekli. yani yakinda bokumu yesem salak olduğumu düşünmeyecek bir milyar insan bulurum...diye bir grup görürseniz sasirmayin raddesinde durum.evet an itibari ile facebook internet'i farklı amaclarla kullanan insanlarin oyuncaği,uğraşi halini aldi.Zaten değiştirilen arayüzde bunun en büyük kanitidir.eski arkadaslarimizi bulalim dedik bir zamanlar, akabinde de bulduk zaten ama... e yeter
kullanıldığı zamanlar hergün gezdirilmesi gereken köpek gibi tıklanan, üyeliği kapattıktan 1 hafta sonra arkasından fatiha okumayı unuttuğumuz uzak bir akraba gibi olan web sitesi.
aradıklarınızı bulduktan ve telefonunu, msn ini aldıktan sonra bi işe yaradığını sanmadığım site.
şöyle ki:
-falanca bunu yaptı.
-falanca şuna oy verdi.
-xx şuna üye oldu.
-..
ebesinin .mı yani. insanlara sunabilecek başka bir bilgi yok mu a.q.? bana ne kim ne yapatıysa, bunları dijital mekanlara niye hapsederiz hiç anlamam. o kadar vaktiniz varmı veya gerçekten de vaktiniz bu kadar değersiz mi ki bu karmaşadan zevk alabilmek ve alabilmeyi umarak saatlerinize kıymak...
hayat bu deil, yazık milyonlara yazık.. gerçekten o sitede akıp giden, geri gelemeyecek kayıp zamana yazık be kardeş!
şöyle ki:
-falanca bunu yaptı.
-falanca şuna oy verdi.
-xx şuna üye oldu.
-..
ebesinin .mı yani. insanlara sunabilecek başka bir bilgi yok mu a.q.? bana ne kim ne yapatıysa, bunları dijital mekanlara niye hapsederiz hiç anlamam. o kadar vaktiniz varmı veya gerçekten de vaktiniz bu kadar değersiz mi ki bu karmaşadan zevk alabilmek ve alabilmeyi umarak saatlerinize kıymak...
hayat bu deil, yazık milyonlara yazık.. gerçekten o sitede akıp giden, geri gelemeyecek kayıp zamana yazık be kardeş!
x became a fan of Hz. Muhammed. şokuyla bir kere daha türkün türkten başka "eder"i yok dedirtmiş sitedir.
grubun açıklaması:
SAYFAYA HER GELDiĞiMiZDE PEYGAMBERiMiZE EN AZ BiR SALAVAT GETiRELiM!.. ۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۞ ALLAHÜMME SALLi ALA SEYYiDiNA MUHAMMEDiN VE ALA AL...
grubun açıklaması:
SAYFAYA HER GELDiĞiMiZDE PEYGAMBERiMiZE EN AZ BiR SALAVAT GETiRELiM!.. ۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۞ ALLAHÜMME SALLi ALA SEYYiDiNA MUHAMMEDiN VE ALA AL...
nasıl manita bulmak için kullanıldığını anlayamdığım,
anlar gibi olsamda anlamlandıramadığım,
işime fazla yaramadığı için asosyal olma durumumu sorgulamama neden olan internet yapılanması.
anlar gibi olsamda anlamlandıramadığım,
işime fazla yaramadığı için asosyal olma durumumu sorgulamama neden olan internet yapılanması.
sözde eski arkadaşlarını bulmak için üye olan herkesin siberaleme girmişçesine çiftleşme potansiyeli olan meraklısıyla yazışıp durduğu "chat" alemi. haksızlık etmeyeyim bazısı da ne kadar kazandığını, kaç çocuk attırdığını, arabasını, yazlığını, ya da o kadar yıl geçmiş bak hala taş gibi kaldığını göstermek için cümle aleme, kullanabiliyor elbette.
güncel Önemli Başlıklar