bugün
- sözlükteki kaliteli yazarlar31
- en başarılı türkiye'nin 2026 rte türkiyesi olması11
- almanya da yaşayan yazarlar8
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması17
- heidinin dedesi3
- 195 kaslı pilot10
- türkiye tarihinin en yüksek asgari maaşı10
- mazot fiyatlarının suçlusu9
- islamda namaz yoktur37
- bir sözlük erkegine merhaba adın ney diye sormak7
- gocu'nun raci şaşmaz'a benzerliği3
- padişahların aşk şiiri yazma samimiyetsizliği6
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları24
- manifestten hangi kızla sevişirdin4
- yazarların güncel flört listesi6
- 174 kaslı mühendis4
- ikiz doğurmak6
- crushtan hangi erkekle sevişirdin4
- doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ederim3
- heidinin terörist olma ihtimali2
- sevilen kıza cv yollamak7
- şeftali11
- kaşif kozinoğlu soruşturması raci şaşmaz ifadesi5
- borsa8
- ülkü ocaklarının entelektüel alt yapısı5
- gece evde şarap kalmaması4
- albenili sözlük yazarı2
- şah sultan3
- bik bik'in jeopolitik ve stratejik önemi15
- sözlüğün reisi kim anketi19
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı15
- antipanik sizce biraz antipatik mi12
- uzun saçlı dövmeli küpeli siyah tişörtlü erkek4
- allah varsa afrika daki çocuklar neden aç3
- kürdistancıların vatandaşlıktan çıkarılması7
- garajda ev yapımı mazot yapmak3
- şeytanın bile israil'e karşı olması6
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir18
- sosis4
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır21
- doğru karpuz seçemeyen erkek12
- asgari ücretle kaç litre akaryakıt alınıyor8
- ilk buluşmaya başka bir ilk buluşmadan gelen kız8
- sözlük yazarlarının normal kombinleri17
- sözlük yazarlarının ortaokul anıları5
- mazotun 100 lira olacağı tarih16
- pestil5
- sözlük erkeğini annesine şikayet etmek4
- çağla idi21
- beşiktaş deplasmanı3
özgüveni yerinde olanların bile takipçilerini, profillerini gezenleri deşifre etmeleri yüzünden soğuyorum günden güne...
saçma,salak artık gerzek gençliğin kendilerinden daha da gerzek
facemanyak,
kopuk gençlik xde
gibi grupların doldurduğu gereksiz site.
bir de biri ile ilişkisi var deyince ''berkan hedegül'ü götürüyor''yazıp,kendince sevimli olmaya çalışan site.
facemanyak,
kopuk gençlik xde
gibi grupların doldurduğu gereksiz site.
bir de biri ile ilişkisi var deyince ''berkan hedegül'ü götürüyor''yazıp,kendince sevimli olmaya çalışan site.
amele kaynıyor, abaza çok, herkes kendini kaptırmış, gerçekçilikten uzak, buram buram sanallık kokan ama gene de kendinden kopması imkansız şey.
hesabı olanın günde en az bir kez girip profiline baktığı bir site. en çok izyaret edilenlerde bulunmaktadır.
bu siteyi böyle kullanan sadece ben varım heralde usta:
açıyorum. tabi açınca anasayfa çıkıyor. sonra kendi profilimi açıyorum. öyle duruyor orda. bir mesaja cevap vereceksem yada birine bakıcaksam bakıyorum sonra tekrar profilimi açıyorum. millet manyak gibi anasayfalarındaki her gönderiyi takip ediyor. garip.
açıyorum. tabi açınca anasayfa çıkıyor. sonra kendi profilimi açıyorum. öyle duruyor orda. bir mesaja cevap vereceksem yada birine bakıcaksam bakıyorum sonra tekrar profilimi açıyorum. millet manyak gibi anasayfalarındaki her gönderiyi takip ediyor. garip.
sosyal paylaşım diye kamufle olmuş çöpçatanlık sitesi. hatta en kral çöpçatanlık sitelerine bile döne döne basar.
ama sorsan herkes oyun için ya da ilkokul öğretmenini bulmak için üye olmuş. ulan zamanında hatun ya da erkek düşürmek için mirc kullanmış bir zihniyet, feysbuk gibi bi cevheri affeder mi. kimi kandırıyorsunuz?
(bkz: inanmak istenilene inanmak)
(bkz: facebook analizi)
ama sorsan herkes oyun için ya da ilkokul öğretmenini bulmak için üye olmuş. ulan zamanında hatun ya da erkek düşürmek için mirc kullanmış bir zihniyet, feysbuk gibi bi cevheri affeder mi. kimi kandırıyorsunuz?
(bkz: inanmak istenilene inanmak)
(bkz: facebook analizi)
salakların uğraşı.
bir zamanların gerekli aracı.
şimdilerde kadınlar kaşarlık; erkekler de kız için giriyor.
bir zamanların gerekli aracı.
şimdilerde kadınlar kaşarlık; erkekler de kız için giriyor.
50 bin türk'ün hesabını kapatacagı site. ayrıntı için ;
http://www.milliyet.com.t....2010/1222355/default.htm
http://www.milliyet.com.t....2010/1222355/default.htm
artık üzerinden düğün davetiyelerinin gönderilmeye başlandığı sosyal iletişim sitesi.
(bkz: ben bugün bunu gördüm)
(bkz: ben bugün bunu gördüm)
kendini ; insanların yemek yemek , su içmek ,nefes almak vb. faliyetlerinin yanına facebook a girmek eyleminide yerleştiren bir sitedir .
ismail yk tarafından şarkısı yapılmış, kimilerince dalgaya alınmış kimilerince ciddi kitle yaratmayı başarmış ansiklopedi.
(bkz: feysbuk)
(bkz: feysbuk)
amerika da bir şekilde birilerinin desteği ile bu noktaya gelebilmiş site. yok çocuk yapmışmış yok şöyleymiş böylemiş, milyarder olmuş vs.
dünyada o kadar yazılımcı, o kadar mühendis o kadar yazılım firması, o kadar tez, proje, bitirme ödevi vs milyonlarca proje var. hiçbiri tutmuyor da bu mu tutuyor sadece aralarında ? yapılması gayet kolay bir site ayrıca,3 ayda birebir aynısını yapayım üye olmayanın ..... hadi bana da kazandırın milyar dolar !
(bkz: bırakın bu işleri)
dünyada o kadar yazılımcı, o kadar mühendis o kadar yazılım firması, o kadar tez, proje, bitirme ödevi vs milyonlarca proje var. hiçbiri tutmuyor da bu mu tutuyor sadece aralarında ? yapılması gayet kolay bir site ayrıca,3 ayda birebir aynısını yapayım üye olmayanın ..... hadi bana da kazandırın milyar dolar !
(bkz: bırakın bu işleri)
şu sıralar çok yavaş olup adamı deli eden sitedir.
sohbet özelliği arada bir sapıtan sitedir. çevrimiçi oluyorum, alt tarafta 14 kişi çevrimiçi gözüküyor, ama hemen üstünde "sohbet edecek kimse yok" diyor, kafası güzelleşmiş yine.
dondurduğunuz da ya da kapattığınızda varolmanın dayanılmaz hafifliğini yaşarsınız.
an itibariyle yorumlarda, mesajlarda "şikayet et" butonunu göremediğim, ve bu yüzden kafayı yediğim sitedir.
başlarda çok luzumsuz gibi görünen fakat zamanla çok faydası görülen sitedir. belki hiç mesajlaşmayacağın bi yakınının yayınladığı videoları izlersin, hiç haberinin olamayacağı, seninle alakalı alakasız herşeyi öğrenebilirsin. çok faydalı görüyorum valla.. bu kadarını tahmin etmezdim.
(bkz: her gün bir yeni apaçi)
zaman öldürmekten başka bir boka yaramayan zamazingo. arkadaşları bulmak, onlarla irtibata geçmek yalandır efendim. sadece ilk başlarda mesajlaşılır sonrasında en fazla resimler altına yorum yazılır ki bunlar da çoğunlukla birbirini çekemediğini gösteren kıskançlık yazılarıdır. son zamanlarda iyice video paylaşım sitesine dönmüş durumda. işin en kötü tarafı ise tüm bunları bilmemize ve sövmemize karşın facebook karşısında mal mal oturup her iki dakikada bir yenileme tuşuna basmamız, vaktimizi acımasızca öldürmemiz...
türkiye'de ahlaksızlığın temel taşlarından biri.
isminin anlamından hiç bir zaman "oh tamam budur" diyebilecegim anlamı cıkaramadıgım site Facebook: Yüzkitabı ?? yüz de yer ayırtmak ??
sosyal paylaşım sitelerinin en popüleri olan internet sitesidir.
yurdum insanının galeyana gelerek rağbet etmekte çekinmediği bir fenomendir aynı zamanda. şu sıralar bir video paylaşım sitesini andırmakta ve de kişiliği henüz oturmamış kişilerin bir gruba ait olma güdülerini kontrol altında tutan bir psikolog görevini yürütmektedir.
unutulan arkadaşlar ile yeniden iletişim kurma konusunda müthiş bir başarısı olduğunu düşünmemek elde değildir ancak yine dediğim gibi kişiliği henüz oturmamış olan şahısların kendilerine eş bulma merakı yüzünden tacizlerin görüldüğü bir mekan haline yavaş yavaş geldiğini görmemek de saflık olur.
ayrıca stil ve uygulama özelliklerinde her geçen zaman yenilikler getirerek, kendisini geliştirmek konusunda geri durmayan bir yönetime sahiptir.
dünya çapında milyonlarca üyesi vardır.
yurdum insanının galeyana gelerek rağbet etmekte çekinmediği bir fenomendir aynı zamanda. şu sıralar bir video paylaşım sitesini andırmakta ve de kişiliği henüz oturmamış kişilerin bir gruba ait olma güdülerini kontrol altında tutan bir psikolog görevini yürütmektedir.
unutulan arkadaşlar ile yeniden iletişim kurma konusunda müthiş bir başarısı olduğunu düşünmemek elde değildir ancak yine dediğim gibi kişiliği henüz oturmamış olan şahısların kendilerine eş bulma merakı yüzünden tacizlerin görüldüğü bir mekan haline yavaş yavaş geldiğini görmemek de saflık olur.
ayrıca stil ve uygulama özelliklerinde her geçen zaman yenilikler getirerek, kendisini geliştirmek konusunda geri durmayan bir yönetime sahiptir.
dünya çapında milyonlarca üyesi vardır.
şuanda erişemediğim site.
bütün sitelere sorunsuz bağlanabilirken facebook'a erişememem şaşırtıcı.
sorun sizde mi bizde mi?
bütün sitelere sorunsuz bağlanabilirken facebook'a erişememem şaşırtıcı.
sorun sizde mi bizde mi?
az önce yarılmama sebep olmuş sosyal ağ.
benim gibi yediği naneyi herkesten saklayan bir kişiye yerinde bir uyarı yapmış ve büyük bir hatadan kurtarmıştır.
--spoiler--
Sıla'yı dürtmek üzeresin. Ana sayfalarında bundan haberleri olacak.
--spoiler--
(bkz: public sex)
benim gibi yediği naneyi herkesten saklayan bir kişiye yerinde bir uyarı yapmış ve büyük bir hatadan kurtarmıştır.
--spoiler--
Sıla'yı dürtmek üzeresin. Ana sayfalarında bundan haberleri olacak.
--spoiler--
(bkz: public sex)
Tayyip Erdoğan'ın ulusa seslenişte kullanması gereken iletişim kanalı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar