bugün
- nickten isim tahmini yapmak57
- hikayeyi devam ettir18
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı6
- uysaljakoben11
- g'i l d'e d l'i l y sözlüğün en güzel kızıdır5
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey7
- güzel kızların pizza yemesi7
- piramitlerin yere çakılmış küp olması4
- fethullah gülen in türkiye ye dönüş tarihi5
- sözlüğün muhasır medeniyetler seviyesinde olması4
- kendini mehdi sanmak5
- eğri piramit4
- kurbağa öpüp prens beklemek9
- ammına koydumun ergenleri5
- arkadaşlar neden bu kadar sıkıcısınız7
- arkadaşlar şeftali yer miyiz8
- sözlüğü gerizekalıların istila ettiği gerçeği3
- arkadaşlar hani bir şarkı vardı adı neydi4
- sözlüğün seviyesinin dibe vurması4
- kapalı maraş3
- her entryimi eksiliyorlar tribi2
- nefret edilen birine sonradan aşık olmak2
- hayattan zevk alamamak6
- aslan akrep ikizler kadınlarının deli olmaları7
- homofobik erkek5
- telefon sapığı5
- sözlük erkeklerinin kadın halleri8
- bilgi içerikli entry giriyorum4
- mehdinin almanyada olma ihtimali4
- bok kokan başlıklar3
- ilah3
- türklerin iyi özellikleri2
- doktor ve mühendislerin iki oy hakkı olmalı5
- the merich13
- eski foça vs yeni foça3
- arkadaşlar ben yarım akıllı mıyım ya9
- ioçk17
- gürbüz'ü ibraniceye çevirince lion çıkması3
- sözlüğün seviyesini yükseltme girişimleri2
- polis geldi polis geldi2
- sözlükten hatun kaldırmak4
- from dizisi5
- japon denince akla gelenler9
- 30 dakika bilgi içerikli entry girelim kampanyası10
- sözlükte erkek taklidi yapan kadın yazarlar4
- sözlük kızlarının kombinleri8
- habire12 adamdır37
- kebapçı hürmeti2
- seviyorum ulan3
- bursalı erkekler14
(bkz: sıçtı facebook bez getir)
yine saçmaladı.
şu an sıçmış olan sitedir. 1 sene öncesinin olaylarını notifications olarak gösteriyor.
yine bir haltlar karıştıran site. lan o kadar para kırdınız durun durduğunuz yerde. oyuncak mı la bu oynayıp duruyosunuz ?
10 dk diye girilip 2 saatte zor çıkılan site.
an itibariyle login olmaya çalışırken sayfaya ulaşılamıyor hatası veren site.
http://www.facebook.com/p...mp;fbid=10150178536755364
hacı robot resim yayınlıyorlar işte. dikkatli olalım aman kendimizi sakınalım diye. sonra o robot resmi 300-400 kişi beğeniyor falan garip bir yer bu feysbuk. işte ayda yılda bir anasafya bakasım gelir onda da böyle şeyler olur.
hacı robot resim yayınlıyorlar işte. dikkatli olalım aman kendimizi sakınalım diye. sonra o robot resmi 300-400 kişi beğeniyor falan garip bir yer bu feysbuk. işte ayda yılda bir anasafya bakasım gelir onda da böyle şeyler olur.
rot balansının bozulduğunu düşündüğüm site. yakın zamanda tekrardan süprizlere hazır olun çünkü editörleri kurcalıyor gene son günlerde çoğu şeyi.
son zamanlarda popülaritesini yitirdiğini düşündüğüm site. artık kimse dakika dakika fotoğraflarını çekip yüklemiyor. sanırım insanlar bundan da sıkıldı artık.
an itibariyle kafayı yemiş sitedir. yazılar falan kaydı bu ne lan.
opendns ile this site is blocked hatasını vermekte şu anda.
[görseli http://block.opendns.com/...80807615688078&ablock]
[görseli http://block.opendns.com/...80807615688078&ablock]
face verdik
bookunu çıkardınız
gibi esprili tişörtlerle adı geçen sitedir.
bookunu çıkardınız
gibi esprili tişörtlerle adı geçen sitedir.
tam oyun oynayacakken açılmayan boktan sitedir.
zaten tanıdığım fakat araya zaman ve mekan giren dostlarımla konuşma ve paylaşma imkanı veren paylaşım platformu.
yakın olsun olmasın bünyesinde bir araya gelen insanları edecek iki çift laftan, yapılacak üç beş dedikodu, edilecek bir hayret nidasından mahrum bırakan oluşumdur.
bu nane çıktığından beri insanlar gittikleri mekanlarda, bilimum sosyal aktivitelerde, eğlenmek, sohbet etmek, keyifli vakit geçirmekten çok fotoğraf çeker hale geldi. amaç belli. facebookta paylaşalım herkes ne kadar sosyal olduğumuzu görsün. halbuki gerçekten sosyalleşilemiyor ki fotoğraf çekmekten.
bu nane çıktığından beri insanlar gittikleri mekanlarda, bilimum sosyal aktivitelerde, eğlenmek, sohbet etmek, keyifli vakit geçirmekten çok fotoğraf çeker hale geldi. amaç belli. facebookta paylaşalım herkes ne kadar sosyal olduğumuzu görsün. halbuki gerçekten sosyalleşilemiyor ki fotoğraf çekmekten.
South Park Sezon 14 Bölüm 4 ile iyi tanımlanan sosyal tuhaflık.
herkesin merak, korku, kıskançlık ile arkadaşlarını takip ettiği, illa ki -varsa eğer- yurtdışında yapılmış tatillerde çekilmiş resimlerin yüklendiği site...arkadaşının arkadaşının arkadaşının seninle arkadaş olmak istediği, zaman kaybına neden olan, dedikodu tadında, "hiç girme daha iyi" dedirten site...
hakkında yapılan şarkıdan sonra kendini kapatan site. bu acıya daha fazla dayanamadı muhtemelen. *
açıp kapatma muhabbetlerini sıkça duyduğum sosyalleşme sitesidir.
-- geçen facebook u kapattım
-- neden ?
-- hiiç öyle ya sıkıldım çok oyalanıyorum birde girip
2 hafta sonra
-- facebook u açtım yine ya
-- neden ?
-- hiiç öyle sıkıldım biraz oyalanıyorum güzel oluyor.
( amaç ne anlamadım, aç dursun ya da hesap dahi alma, öyle ya da böyle vakit öldürme insanın genlerinde var zaten ha facebook ha televizyon ha boş boş gezinme )
-- geçen facebook u kapattım
-- neden ?
-- hiiç öyle ya sıkıldım çok oyalanıyorum birde girip
2 hafta sonra
-- facebook u açtım yine ya
-- neden ?
-- hiiç öyle sıkıldım biraz oyalanıyorum güzel oluyor.
( amaç ne anlamadım, aç dursun ya da hesap dahi alma, öyle ya da böyle vakit öldürme insanın genlerinde var zaten ha facebook ha televizyon ha boş boş gezinme )
adamın biri hakkında şarkı yapmıştır yine. yeter ulen, illallah!
edit: adamın ismi yunus emre behrem'miş.
nane'ye teşekkürler.
edit: adamın ismi yunus emre behrem'miş.
nane'ye teşekkürler.
yeni tasarımla bilgiler kısmının iğrenç olduğu sitedir.
bir şeylere tıkladım, tıklamaz olaydım, götüm gibi oldu. üye olduğum gruplar da gitti, giriyordum ben onlara mütemadiyen. hadi ben anasayfada kenarda bulunan zımbırtıdan görebiliyorum kendi gruplarımı, ya arkadaşlarım benim üye olduğum gruplarımı merak ederlerse ne olacak? göremeyecek zavallıcıklarım yazık değil mi onlara? vicdansızlar..
ayrıca da bunu yapan insanda hiç mi göz yok estetik duygusu yok anlamıyorum ki... iğrenç görünüyor lan anında soğudum facebook'tan falan.. pis herifler..
bir şeylere tıkladım, tıklamaz olaydım, götüm gibi oldu. üye olduğum gruplar da gitti, giriyordum ben onlara mütemadiyen. hadi ben anasayfada kenarda bulunan zımbırtıdan görebiliyorum kendi gruplarımı, ya arkadaşlarım benim üye olduğum gruplarımı merak ederlerse ne olacak? göremeyecek zavallıcıklarım yazık değil mi onlara? vicdansızlar..
ayrıca da bunu yapan insanda hiç mi göz yok estetik duygusu yok anlamıyorum ki... iğrenç görünüyor lan anında soğudum facebook'tan falan.. pis herifler..
adını ilk duyduğumda "suratına sıçayım" dediğim, güzide geyik sitesi.
bir tür paylaşım sitesi. ancak sildiğimiz bir kişi tarafından "beni faceten silen benim arkadaşım değildir!" lafına maruz bırakan, kendilerini dünyadan soyutlamış insanların da olduğu, ama akıllıca kullanılırsa oldukça yararlı olan bir site.
haftada ortalama iki kez profil resmi degistiren insana guvenmeyiniz, yalan bir varliktir. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar