bugün
- şeriatın gümbür gümbür geliyor olması10
- 2025 asgari ücret tahminleri15
- 5 yıl önceki kendime not11
- sözlükte moruq istemiyoz18
- zayıflamakicinyaratil mis11
- zeka geni çocuğa anneden geçiyor15
- sadece müslümanlar ölünce ağlayan çakma hümanist10
- kadınlar erkekleri sadece kullanır12
- anın görüntüsü8
- niye kitap satılmıyor yahu18
- gozlerinin meyhanesi14
- diyanetin bütçesi eğitimin üç katı olamaz21
- arka sokaklar8
- zalbert cart curt9
- sözlük kızlarının şapkaları11
- yarın sarma saracak olmam10
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri8
- sevgilisi olan yazarlar çaylak yesin13
- sözlük erkeklerinin kombinleri8
- türk olup dubai çikolatası yemek8
- türkiye'nin başına gelen felaketler14
- yazarların en iyi seks deneyimi10
- evli yazarların sözlükte yazmaları ahlaksızlıktır18
- 28 kasım 2024 slavia prag fenerbahçe maçı16
- enflasyona sebep olan şey nedir9
- evli olduğu halde 31 çeken erkek10
- 28 kasım 2024 az alkmaar galatasaray maçı16
- geceye bir şarkı bırak9
- tanrıya mikrofon uzatılsa söyleyecekleri9
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle9
- izmirbeyefendisi11
- bir sözlük kızının içi polarlı çorabını yırtmak12
entry'ler (1568)
Kahraman...
içimde kalan o kadar şey var ki sana dair. Yapmadıklarımız. Yapamadıklarımız.
Mesela; sabaha kadar konuşmak. Ardımızda her şeyi unutarak o gece o gün için. Yemediğimiz bir yemeği tatmak. Gitmediğimiz bir şehre gitmek kaybolmak sokaklarında. Anlatmak saatlerce anlatmak geçen yılları, yılların yorgunluğunu. Senelerin alıp götürdüklerini. Kalanları ve gidenleri. Beni ben yapan şeyleri. Bu yaşıma kadar yaşadığım her anı sana anlatmak. Bütün üzüntülerimi sevinçlerimi anlatmak istiyorum. Aslında seninle yaşadığım her anı senin bedenine anlatmak.
Çok şey yazmak istiyorum sana çok şey.
12 seneden fazla olmuş seni tanıyalı. 12 sene ne demek düşünebiliyor musun? Geriye dönüp baktığımızda koskoca bir 12 sene ve hatta daha fazla. Hem de hayatımızın en değerli, en önemli kararlarının verildiği seneler. Okul bitti. Askere git. işe gir vs vs vs vs. O kısa zamanda, en deli çağımda tanıdığım kadın nasıl oldu da hayatımın pusulası olmuştu. Nasıl böyle vazgeçilmez ve halen daha varlığınla mutlu edebiliyorsun? Aslında hepsinin cevabını biliyorum. Konuştuğumuz kelimeler cümleler aslında söyleyebildiklerimiz sadece. Bir de hissedilenler var. içindekiler. içimizdekiler. VE yazmak isteyip de yazamadığım bir ton şey.
Yetersiz kalan her şeyin yetersiz kaldığı. Fonda yine aynı şarkılar.
Kahraman...
içimde kalan o kadar şey var ki sana dair. Yapmadıklarımız. Yapamadıklarımız.
Mesela; sabaha kadar konuşmak. Ardımızda her şeyi unutarak o gece o gün için. Yemediğimiz bir yemeği tatmak. Gitmediğimiz bir şehre gitmek kaybolmak sokaklarında. Anlatmak saatlerce anlatmak geçen yılları, yılların yorgunluğunu. Senelerin alıp götürdüklerini. Kalanları ve gidenleri. Beni ben yapan şeyleri. Bu yaşıma kadar yaşadığım her anı sana anlatmak. Bütün üzüntülerimi sevinçlerimi anlatmak istiyorum. Aslında seninle yaşadığım her anı senin bedenine anlatmak.
Çok şey yazmak istiyorum sana çok şey.
12 seneden fazla olmuş seni tanıyalı. 12 sene ne demek düşünebiliyor musun? Geriye dönüp baktığımızda koskoca bir 12 sene ve hatta daha fazla. Hem de hayatımızın en değerli, en önemli kararlarının verildiği seneler. Okul bitti. Askere git. işe gir vs vs vs vs. O kısa zamanda, en deli çağımda tanıdığım kadın nasıl oldu da hayatımın pusulası olmuştu. Nasıl böyle vazgeçilmez ve halen daha varlığınla mutlu edebiliyorsun? Aslında hepsinin cevabını biliyorum. Konuştuğumuz kelimeler cümleler aslında söyleyebildiklerimiz sadece. Bir de hissedilenler var. içindekiler. içimizdekiler. VE yazmak isteyip de yazamadığım bir ton şey.
Yetersiz kalan her şeyin yetersiz kaldığı. Fonda yine aynı şarkılar.
Kahraman...
Üniversite 5. sınıfta bir sene uzamış okulumu bitirmeye çalışıyordum. Vizelere girmiş muhtemelen finalleri beklediğim bir dönemdi. Yanlış hatırlamıyorsam ilk dönemden 9 tane dersim vardı. ilk dönem derslerin hepsini verdim. 2. dönem de bir o kadar alttan aldığım dersi verip, ağustos ayında askerlik görevimi yapmak üzere Kastamonu'ya gitmiştim.
Her neyse; şimdi bakıyorum da 07/12/2010 ne güzel bir seneymiş aslında. Hem dünya için, hem de benim için. Belki de hayatımın en az dertsiz senelerinin sonuncusuydu. Ardından askerlik, iş falan filan derken hayatımın her anında o günleri özledim. Keşke o günlerde kalabilsem.
Her neyse; şimdi bakıyorum da 07/12/2010 ne güzel bir seneymiş aslında. Hem dünya için, hem de benim için. Belki de hayatımın en az dertsiz senelerinin sonuncusuydu. Ardından askerlik, iş falan filan derken hayatımın her anında o günleri özledim. Keşke o günlerde kalabilsem.
samsun'dan katıldığımdır. şapsığ.
çift lavaş soslu sağansızı özlenen şehirdir.
sıcak lavaş. ohh sıcacık sos. samsun'a gitme sebebidir.
yine aklıma düştü bak işte.
canımın çektiğidir. arabayı gülsüm sami kefeli'nin önüne park edip, 56'lardan çiftlik caddesine doğru ağır ağır yürüyüp, samsun'un o müthiş eşsiz havasını içine çektikten sonra girdiğin dönerci çalıkuşudur.
Dönerin lezzeti, lavaşın yumuşaklığı, sosunun ete kattığı ekstra lezzet. damak çatlatır.
Dönerin lezzeti, lavaşın yumuşaklığı, sosunun ete kattığı ekstra lezzet. damak çatlatır.
öğlen 11 gibi kalkılmış. baba memur tabi 12 de öğlen yemeğine geliyor eve. bizim de kahvaltımız oluyor tabi. anne baba kardeş. yemek yeniliyor. sonra doğru dışarıya top oynamaya okulun bahçesine. kimse yoksa okulun bahçesinde ara sokaklara bu sefer tasoda ütmeye adam aramaya. saat 5 e kadar böyle. saat 5'te baba işten geliyor. bu sefer de denize tabi. atakum'un denizi güzel olur saat 5'ten sonra. 2 saat denize girilir. annenin yaptığı ekmek arası domates peynir yenilir. eve gelinir güzel bi akşam yemeğinden sonra tekrar dışarıya. ya sahile ya da parka gidilir. güzel günlerdi. çok güzel hem de.
bayram ziyareti.
uyumak. uyumak. uyumak.
ankara nerede bulabilirim dediğim sigaradır. bi paketi şimdilik yeterli olacaktır.
Karadeniz’de olan iki şehrin kıyaslanmasıdır.
Genelde bu versus yapılır fakat Trabzon, Samsun ile değil ama belki ilçesi ilkadım ile kıyaslanabilir.
Genelde bu versus yapılır fakat Trabzon, Samsun ile değil ama belki ilçesi ilkadım ile kıyaslanabilir.
ah.
eğleniyor kendi başına.
eğleniyor kendi başına.
see you another life brother.
ismail abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Bazen sadece yorulursun ve bi mola vermek istersin. Ama nasıl bi mola neye mola. Peşinden koşan kocaman geniş bi hayat var. Oturup soluklanamıyorsun bile. Koş koş koşman gerekiyor. Sahi yaa biz neden koşuyoruz hep. Neden bi koşturmaca hali. Neyden kaçıyoruz ve nereye gidiyoruz. Napmaktayız acaba. Hep bi hayat mücadelesi. Neyin mücadelesi arkadaş bu. Ben biraz dinlenmek istiyorum ama.
nasıl canımın çektiğidir.