bugün
- sözlük erkeklerinin kadın halleri9
- nickten isim tahmini yapmak43
- sözlükte erkek taklidi yapan kadın yazarlar4
- arkadaşlar ben yarım akıllı mıyım ya9
- sözlükte kadın taklidi yapan erkek yazarlar3
- from dizisi4
- sözlüğün en güzel burunlu erkek yazarı3
- japon denince akla gelenler9
- türklerin soykırım yaptığı gerçeği4
- beynimi aldırdım vs solcuyum4
- mahmut orhan2
- bursalı erkekler15
- arkadaşlar şeftali yer miyiz2
- aslan akrep ikizler kadınlarının deli olmaları3
- sözlük kızlarının kombinleri9
- g'i l d'e d l'i l y24
- sözlük kadınlarının erkek halleri2
- 30 dakika bilgi içerikli entry girelim kampanyası10
- yazarların aylık gelirleri5
- manyak mısınız nesiniz7
- tai lung'un erkeklerden hoşlanması6
- kahve içelim mi4
- sözlüğün kralı olmak5
- kurbağa öpüp prens beklemek2
- dünya kupası 20262
- homofobik erkek3
- enayimiknatisii16
- the merich9
- diamond bosphorus23
- kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti3
- habire12 adamdır37
- türkiye ekonomi modeli3
- ben sivaslıyım2
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir3
- on üçüncü nesil yazarlara hoş geldin diyoruz4
- anın görüntüsü18
- erkek erkeğe dudaktan öpüşmek2
- tai lung24
- velvet51
- kavga etmekten korkan erkek8
- habire1259
- tarla ortasında yalnız ağaç2
- ak parti merkez yürütme kurulu toplantısı8
- vatan hainleri3
- karın ağrısına mekikli çözüm3
- hashimoto tiroiditi4
- slavko vincic2
- manitaya miyavlamak2
- şeyh olmak için gerekenler3
- kuşların temiz arabalara sıçması6
şuanda erişemediğim site.
bütün sitelere sorunsuz bağlanabilirken facebook'a erişememem şaşırtıcı.
sorun sizde mi bizde mi?
bütün sitelere sorunsuz bağlanabilirken facebook'a erişememem şaşırtıcı.
sorun sizde mi bizde mi?
az önce yarılmama sebep olmuş sosyal ağ.
benim gibi yediği naneyi herkesten saklayan bir kişiye yerinde bir uyarı yapmış ve büyük bir hatadan kurtarmıştır.
--spoiler--
Sıla'yı dürtmek üzeresin. Ana sayfalarında bundan haberleri olacak.
--spoiler--
(bkz: public sex)
benim gibi yediği naneyi herkesten saklayan bir kişiye yerinde bir uyarı yapmış ve büyük bir hatadan kurtarmıştır.
--spoiler--
Sıla'yı dürtmek üzeresin. Ana sayfalarında bundan haberleri olacak.
--spoiler--
(bkz: public sex)
Tayyip Erdoğan'ın ulusa seslenişte kullanması gereken iletişim kanalı.
uğruna şarkılar bestelenen sosyal bir ağ.
(bkz: ismail yk)
(bkz: ismail yk)
kaynak olarak da kullanılmaya başlanmış site.
Ulen hayranın kim, sen kime hayransın uygulamasından sonra paranoyak olduk ha... Arkadaşımızın sayfasına girmeye bile korkar olduk ..kaldıki gir girme 1. de olabiliyorsun sonuncuda yada adını bile anmıyor şerefsiz uygulama.. bi bu eksikti hayatımızda...
ismail yk'nin enteresan şarkılarından biridir.
her gecen gün sikicilasiyor.
"yorum yap - beğen - paylaş" üçgeninde kafayı bozduran sanal cumhuriyet.
çok yakın bir arkaşımın, seksi bir fotografına abisinin yaptığı yorumdan * sonra bir aile ocağını daha söndürmüştür.
youtubela baglanti kuracagi aciklanan sitedir...millet hangi videolari yükledi aninda gorebilecekmisiz...ne isimize yarayacaksa...bu memlekette ne kadar cok isi gücü olmayan adam oldugunu anlamamizi saglamistir.
yaşadığımız hayatların, ilişkilerin artık ne kadar sahte olabileceğini gösteren internet sayfasıdır. artık hikayesini unuttuğun o eski arkadaşları bulup yeniden temasa geçmek isteğinden daha çok, video paylaşım sitesine ve hatta duygusal durumlarını kopyala yapıştır şiirleriyle anlatmaya çalışan kişilerin mekanına dönüşmektedir gitgide. ayşe'nin mehmet'le ilişkisi var, pelin bunu beğendi, emre seni farmville'e davet ediyor, falan filan. artık çocuk gibi hissediyorum len kendimi bu siteye girdiğimde. ismail yk'dan o malum şarkı, benim gibi düşünenlere gelsin öyleyse.
iyicene sapıtan internet sitesidir. başka birisi fotoğrafa yorum yapıyor, açıp baktığınızda yorumu göremiyorsunuz. bir tane durum mesajı giriyorsunuz, eskisi çıkıyor hala yukarıda. bunlar gibi bir çok hata vermeye başlamıştır artık.
her boka hata veren, bazen ciddi ciddi kafayı yiyen, kendi kendine fotoğrafları yok eden, sanki bir sözlükmüş gibi 'hay aksi' diyip sempatikleşmeye çalışan sosyal paylaşım sitesi. bunamış durumda.
nefret ettiğim ancak üyeliğimi iptal edemediğim platform neymiş efenim üniversitemdeki grup başkanları bu platform'dan irtibata girecekmiş neymiş facebook olmazsa olmazmış.
(bkz: allah belaları ölün artık) demek istiyorum bunu mecburlaştıran tiplere.
(bkz: allah belaları ölün artık) demek istiyorum bunu mecburlaştıran tiplere.
vakit öldürmek için tasarlanmış site.
artık arkadaş sayısı yüksek olan kişilere ekleme talebi gönderdiğiniz zaman " üzgünüz, bu kullanıcının zaten çok fazla arkadaşı var " diye uyarı vermektedir. sırf fotoğrafçı bir arkadaşımı 700 kişi listesinde var diye sildikten sonra tekrar ekleyemedim.
facebook facebook her gün aradm durdum,
facebook facebook bu kızı ordan buldum.
facebook facebook bu kızı ordan buldum.
kullanıcılarının kendilerini görmek istediği gibi gösterdiği sosyal arkadaşlık sitesidir. nedense hiç bir allahın kulu da mutsuz olduğu anı paylaşmaz.
Bir çeşit kendini pazarlama ve reklamını yapma sitesidir...
bir anlık hevesti gidenler sözlüğe geri geldi.
amacı kulananın amacıyla doğru orantılıdır bununla beraber... kimisi sadece oyun, kimisi hoşlandığı kişiyi bulmak ve daha çok tanımak, kimisi sadece akraba ve diğer günlük bağlantılarının uzantısı olarak kullanıyor... ama sitenin amacı özel hayatınızı korumak olmalıdır ya da amaçlarınıza uygun kullanabilmek olabilmektir... henüz gelişme aşamasında olduğunu görüyorum bu tür özelliklerin ve google wave'de de olduğu gibi bunu reel kullanıcılar sayesinde yapıyor google inc. bunu... bi nevi hepimiz denekleriz...
son zamanlarda evcil hayvanlarında hesabının olduğu sosyal paylaşım sitesi.
son derece sahte bir oluşum. - arkadaş olarak ekle & onayla - beğen - paylaş başka? o kadar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar