bugün
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması12
- sözlüğün reisi kim anketi19
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı13
- sözlükteki fetocular6
- sözlükteki her kızı öven tipler11
- yılan dövmeli insanların garip olması5
- tas kafa traşlı hırt sorunu5
- hikayenin devamını getir8
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır21
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir17
- erzurum hdp mitingi6
- arkadaşlar9
- tas kafalı hırtlar için el salvador çözümü4
- mazot3
- doğru karpuz seçemeyen erkek9
- bir insanı tanımanın en iyi yolu7
- hakkari mhp mitingi5
- sözlüğün reisi kim14
- ben kin tutmam insanı3
- yazarların akşama dair planları3
- ekonomi5
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları2
- kalp mi daha duygusal mide mi6
- toplum içinde gülüşmelere neden olmak2
- emret komutanım izlemiş efsane nesil3
- oksizoron tarafından terkedilenler5
- nervionun kedisi3
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz36
- sözlük yazarlarının normal kombinleri16
- iskender büyük davasında haklıydı3
- sevmediğin kişinin komik şakası2
- üzümde aroma arıyorum4
- erkek adamın külahtan dondurma yemesi2
- antipanik sizce biraz antipatik mi5
- istiklal mahkemeleri her 10 yılda bir kurulmalı4
- fetöcü polat alemdar3
- moraliniz bozukken ne yapıyorsunuz22
- bik bik'in jeopolitik ve stratejik önemi9
- emlakçı2
- islamda namaz yoktur30
- true yu evlendiriyoruz kampanyası6
- bir dilim pastaya oy veren eyitimsiz seçmen5
- gocu'nun durgunlaşması3
- günaydın küçük ipneler9
- ütünün fişini çektim mi paranoyası5
- market poşetlerini tekte taşıyamayan erkek4
- hep ileriye doğru bakmak4
- hoşlanılan kızın kaç para mayış alıyon demesi5
- kazım kaşifoğlu2
- tombik4
uğruna şarkılar bestelenen sosyal bir ağ.
(bkz: ismail yk)
(bkz: ismail yk)
kaynak olarak da kullanılmaya başlanmış site.
Ulen hayranın kim, sen kime hayransın uygulamasından sonra paranoyak olduk ha... Arkadaşımızın sayfasına girmeye bile korkar olduk ..kaldıki gir girme 1. de olabiliyorsun sonuncuda yada adını bile anmıyor şerefsiz uygulama.. bi bu eksikti hayatımızda...
ismail yk'nin enteresan şarkılarından biridir.
her gecen gün sikicilasiyor.
"yorum yap - beğen - paylaş" üçgeninde kafayı bozduran sanal cumhuriyet.
çok yakın bir arkaşımın, seksi bir fotografına abisinin yaptığı yorumdan * sonra bir aile ocağını daha söndürmüştür.
youtubela baglanti kuracagi aciklanan sitedir...millet hangi videolari yükledi aninda gorebilecekmisiz...ne isimize yarayacaksa...bu memlekette ne kadar cok isi gücü olmayan adam oldugunu anlamamizi saglamistir.
yaşadığımız hayatların, ilişkilerin artık ne kadar sahte olabileceğini gösteren internet sayfasıdır. artık hikayesini unuttuğun o eski arkadaşları bulup yeniden temasa geçmek isteğinden daha çok, video paylaşım sitesine ve hatta duygusal durumlarını kopyala yapıştır şiirleriyle anlatmaya çalışan kişilerin mekanına dönüşmektedir gitgide. ayşe'nin mehmet'le ilişkisi var, pelin bunu beğendi, emre seni farmville'e davet ediyor, falan filan. artık çocuk gibi hissediyorum len kendimi bu siteye girdiğimde. ismail yk'dan o malum şarkı, benim gibi düşünenlere gelsin öyleyse.
iyicene sapıtan internet sitesidir. başka birisi fotoğrafa yorum yapıyor, açıp baktığınızda yorumu göremiyorsunuz. bir tane durum mesajı giriyorsunuz, eskisi çıkıyor hala yukarıda. bunlar gibi bir çok hata vermeye başlamıştır artık.
her boka hata veren, bazen ciddi ciddi kafayı yiyen, kendi kendine fotoğrafları yok eden, sanki bir sözlükmüş gibi 'hay aksi' diyip sempatikleşmeye çalışan sosyal paylaşım sitesi. bunamış durumda.
nefret ettiğim ancak üyeliğimi iptal edemediğim platform neymiş efenim üniversitemdeki grup başkanları bu platform'dan irtibata girecekmiş neymiş facebook olmazsa olmazmış.
(bkz: allah belaları ölün artık) demek istiyorum bunu mecburlaştıran tiplere.
(bkz: allah belaları ölün artık) demek istiyorum bunu mecburlaştıran tiplere.
vakit öldürmek için tasarlanmış site.
artık arkadaş sayısı yüksek olan kişilere ekleme talebi gönderdiğiniz zaman " üzgünüz, bu kullanıcının zaten çok fazla arkadaşı var " diye uyarı vermektedir. sırf fotoğrafçı bir arkadaşımı 700 kişi listesinde var diye sildikten sonra tekrar ekleyemedim.
facebook facebook her gün aradm durdum,
facebook facebook bu kızı ordan buldum.
facebook facebook bu kızı ordan buldum.
kullanıcılarının kendilerini görmek istediği gibi gösterdiği sosyal arkadaşlık sitesidir. nedense hiç bir allahın kulu da mutsuz olduğu anı paylaşmaz.
Bir çeşit kendini pazarlama ve reklamını yapma sitesidir...
bir anlık hevesti gidenler sözlüğe geri geldi.
amacı kulananın amacıyla doğru orantılıdır bununla beraber... kimisi sadece oyun, kimisi hoşlandığı kişiyi bulmak ve daha çok tanımak, kimisi sadece akraba ve diğer günlük bağlantılarının uzantısı olarak kullanıyor... ama sitenin amacı özel hayatınızı korumak olmalıdır ya da amaçlarınıza uygun kullanabilmek olabilmektir... henüz gelişme aşamasında olduğunu görüyorum bu tür özelliklerin ve google wave'de de olduğu gibi bunu reel kullanıcılar sayesinde yapıyor google inc. bunu... bi nevi hepimiz denekleriz...
son zamanlarda evcil hayvanlarında hesabının olduğu sosyal paylaşım sitesi.
son derece sahte bir oluşum. - arkadaş olarak ekle & onayla - beğen - paylaş başka? o kadar.
sayesinde poker oynamayı öğrendiğim (hatta abartıp milyonlar kazandığım) sitedir.
dün kişi profillerinde burçlar çıkıyordu, bugün yok. gözümle gördüm dediklerim bana garip garip bakıyor. bilmiyorlarmı ki facebook sürekli değişim, sürekli gelişim ilkesini benimsemiştir.
edit : burçların çıkmasının sebebi zannımca google chrome için indirdiğim facebook fixer eklentisi.
edit : burçların çıkmasının sebebi zannımca google chrome için indirdiğim facebook fixer eklentisi.
ilkokula giden çocukların ilkokul arkadaşlarını aradığı sosyal iletişim ağı.
Liseye giden gençlerin güzel kız fotoğraglarına göre arkadaş seçtiği sosyal iletişim ağı.
Üniversiteye giden arkadaşların can simidi olarak gördüğü sosyal iletişim ağı.
Yaşlı amca ve teyzelerin sokaklarda ve huzurevinde bulamadıkları arkadaşlıkları aradığı sosyal iletişim ağı.
Liseye giden gençlerin güzel kız fotoğraglarına göre arkadaş seçtiği sosyal iletişim ağı.
Üniversiteye giden arkadaşların can simidi olarak gördüğü sosyal iletişim ağı.
Yaşlı amca ve teyzelerin sokaklarda ve huzurevinde bulamadıkları arkadaşlıkları aradığı sosyal iletişim ağı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar