bugün
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması18
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük17
- yaz aylarında bol bol kadın ayağı görmek5
- annesizlik7
- 6'ncı nesil uçakta dünyada söz sahibi olmamız9
- yeşil gözlü bir kıza aşık olmak5
- macbook edinme sebepleri3
- tasavvuf3
- potamya da doğmuş türk lider2
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak6
- bursa'da evden 20 ton çöp çıkarılması2
- seküler kız muhafazakar erkek birlikteliği7
- chp tabanında kılıçdaroğlu'na destek yüzde 794
- müze gezmek3
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron7
- kısa şort giyen şişman kız2
- fatoş pınar türker'in sözlükte konuşulmaması2
- selahattin demirtaş vs recep tayyip erdoğan3
- altının düşüşü6
- ellerim bos gonlum hos5
- teslimiyet3
- byd nin türkiye ye yapacagi yatirimdan vazgeçmesi6
- yalnızlık7
- eğitimsiz cahillerin okul okumayı aşağılaması5
- chp'nin hali ne olacak34
- 25 yıllık akp iktidarından çıkarılacak ders2
- fatoş pınar türker2
- türk erkeği azerbaycan kızı evliliği2
- sözlük kadınlarının bugünkü kombini17
- gül gibi uyuyan yılanı uyandırdın2
- türk kızlarının sekste başarısız olması5
- hindistan ordusu2
- kalbe dokunan sözler2
- edirneli kız isimleri4
- suavi3
- türkiye de protestonun lafta kalması4
- bir kıza çok aşık olmak2
- fakir ve cahilken doğurmak4
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey6
- duşa giriyorum diyen erkeğin asıl amacı2
- erkek regline isim önerileri2
- iran'ın bahreyn'deki abd donanmasını vurması4
- afişe olmak2
- ilgi manyağı olmak6
- kalp kırıklığı3
- başarılı sigara bırakma teknikleri11
- yeni tanışılan birine nerelisin diye sormak4
- bop tıkır tıkır işliyor2
- türk dizileri3
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek18
suyu isinan hatta kaynamaya baslayan. insanlarin kendilerini paketleyip satisa sunduklari. son zamanlarda sevgililerin ayrilmsindan sorumlu tuttugum ve artik pacami kurtardigim merkep icadi.
zaman kaybi oldugunu dusunup olan hesabimi dondurdugum sitedir.
"fesefok" diye okunur. ben demiyorum, tıvorlu ismail diyor.
nedensiz sevdiğim ve her gün girmeden yapamadığım amerikan sitesi.
sosyal hayatınızında içine eden site, arkadaşlık talebi göndereni kabul etmediğinizde o kişinin hayatından çıkarılmanıza sebep olur.*
artık pazar yeri gibi olmuş sitedir. facebook yerine twitter daha mantıklı gibi.
abonelik olayından sonra hiç sevmediğim site. bilmeden yarak kürek ergenlerin abonesi olunca delirtiyor adamı.
önce üniversite öğrencilerinin en sonunda ergenlerin ve mahallenin delisinin bile üye olduğu sosyal paylaşım yeri.
günde en az 10 sefer kontrol ettiğim aptal kutusu.
Giriş yaptıktan sonra bir daha çıkamamanıza neden olacak şekilde bağımlılık yapan bir site. Daha çok annelerin baş belası.
arama kısmına ad yazınca artık kişileri göstermiyor mu yahu dediğim site. onur yazıyorum fakat hiçbir onur çıkmıyor. hay aksi.
bilen bir suuser yardım etsin vallahi.
bilen bir suuser yardım etsin vallahi.
büyük küçük harfe duyarlanıyor arada, hisleniyor, inciyor, hassaslaşıyor.
telefon numaramı sadece ben göreyim diye gizlememe rağmen mobilden girenlerin rehberlerine dahi otomatik olarak eklemiş site. ha şimdi madem sadece ben göreyim diye ayarlayacaksın ne diye facebooka yazdın diye sorabilirsiniz. mobil doğrulama için gerekliydi ondan yazdım. velhasıl gizlilik ayarlarınızı yapsanız bile gizliliğinizden emin olamıyorsunuz artık durum bu.
bir vitrin. kullanıcılarının yüzde sekseni kendilerini birilerine pazarlama derdinde. yenilen yemekler, eğlenilen mekanlar, kurulan arkadaşlıklar... her şey ortada olunca, kişiden soğumanız da beraberinde oluyor.
gizlilik ayarları ne olursa olsun yeni yüklenen profil fotoğraflarını "public" olarak yayınlayan site.
Batmaktan kurtarılması için, ABD devleti tarafından kamulaştırılması istenen sosyal ağ.
http://amerikabulteni.com...acebooku-devletlestirsin/
http://amerikabulteni.com...acebooku-devletlestirsin/
özellikle foto ekledikten sonra dakkada bi girip baktığım site , beni superego düşkünü yaptı ,Allahım kurtar benı bu hastalıktan .
az önce hesabımı dondurdum, facebook artık iletişim için kullanılmıyor çünkü.
çoğu kişinin sürekli abuk subuk fotoğraflarını paylaştığı, çoğunun kendinden başka olarak dışarıya göründüğü yer oldu facebook.
arkadaşıma bakıyorum yanımda, sesinde bir sorun yok, facesine yazıyor" nasıl maçtı ama konuşamıyorum bağırmaktan", başka biri gittiği tuvalet olsa bile etiketliyor.bir arkadaş bir gün sosyalist bir gün sağcı oluyor, ötekisi sürekli aşkla ilgili resimler paylaşıyor.
bıktım uleyn!!!
çoğu kişinin sürekli abuk subuk fotoğraflarını paylaştığı, çoğunun kendinden başka olarak dışarıya göründüğü yer oldu facebook.
arkadaşıma bakıyorum yanımda, sesinde bir sorun yok, facesine yazıyor" nasıl maçtı ama konuşamıyorum bağırmaktan", başka biri gittiği tuvalet olsa bile etiketliyor.bir arkadaş bir gün sosyalist bir gün sağcı oluyor, ötekisi sürekli aşkla ilgili resimler paylaşıyor.
bıktım uleyn!!!
yeni bir ilişkiye başlayan kızların, listesindeki tüm erkekleri sildiği absürd bir site. sanki umrumuzdaydın sen be ablacım, kırılıyoruz biz abazanlıktan, sana kalmıştık peh.. oysa biz ilkokul arkadaşlarımızı bulup tekrar görüşmek için falan kaydolmuştuk zamanında, şimdi ise oyun istekleri ile bulunduğu yerleri sürekli güncelleyen, salak salak fotolar yükleyen arkadaşlarla doldu.
bu boku eleştirmekle bitiremeyiz ama en kötü etkisi de şu oldu: insanlar facebook'ta bir şey paylaşıyor ve bu paylaştıkları şeye sahip çıkmıyor. mesela ağlak ağlak 5-10 şiir paylaşıyor. acıdan ölüyor sanıyorsun ama birkaç saat sonra hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor gelip. garip...
ikiye bölündük. ''facebook'taki biz'' ve ''gerçek biz'' olmak üzere....
ikiye bölündük. ''facebook'taki biz'' ve ''gerçek biz'' olmak üzere....
uzun zaman online olmayan insanlara gıptayla baktığım sosyal paylaşım sitesi.
şu an zıvanadan çıktı. ne arkadaş ekleyebiliyorum ne davetleri kabul ediyorum saçma sapan bir hal almakta.
şehitlerle ilgili fotoğraf söz paylaşılmasının hemen ardından komik resim paylaşılan samimiyetsizlerin, mutsuz insanların mutluymuş gibi davrandığı ve bunu başkalarına ispatlama ihtiyacı duyduğu, yalnızlıktan geberen asosyal insaların yer bildirimi yaparak geziyorum imajı yaratıp kendini kandırdığı site.
yararlarıda vardır, bir kişinin bilgilerine ihtiyacınız varsa* çok kolay bulursunuz.
yararlarıda vardır, bir kişinin bilgilerine ihtiyacınız varsa* çok kolay bulursunuz.
Kimseye arkadaşlık isteği dahi göndermediğim halde arkadaşlık isteği, mesaj, yorum, beğeni gibi işlevlerimin engellemiş site.
Gittikçe bayağılaşıyor. Bizi o eski msn'e götürecek az kaldı.
Gittikçe bayağılaşıyor. Bizi o eski msn'e götürecek az kaldı.
son zamanlarda bazı arkadaşlara zorla zaman tünelini iteliyormuş.
bakıcaz icabına anadınmı.
bakıcaz icabına anadınmı.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar