bugün
- saddam hiçbir zaman alevi katliamı yapmadı9
- allahı kim yarattı8
- sözlükten hatun düşürmek11
- true linci13
- kadınınız mini etek giyebilir mi20
- ulunun en hamarat 2 kadını9
- gece vakti balkona çıkıp şehri dinlemek10
- zehra kınık'a 4 yıl 2 ay hapis cezası verilmesi25
- türkiye'de eksik olan şeyler22
- saçımı boyatsam mı boyatmasam mı düşüncesi9
- anın görüntüsü9
- siz siz olun aşık olmayın9
- kemal kılıçdaroğlu'nu mumla arıyor olmamız21
- twerk yapan erkek10
- kürde kürt türk'e türkiye halkları demek27
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası12
- düşün ki o bunu okuyor9
- ali koç9
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri19
- ateistler insan değildir15
- akp türkiyesi dünyanın en rezil ekonomisi seçildi20
- yazarların en dikkat çeken fiziksel özellikleri18
- eşinin bikini giymesine izin veren insan10
- yazın ferahlatan içecekler18
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri12
- uludağsözlük tatil arkadaşı ilanları17
- 26 mayıs 2025 fenerbahçe hatayspor maçı11
- türk soyu ve arap soyu birdir22
- 1 milyon 200 bin lira maaş alan rektör13
- uludağ sözlük dini hikayeler9
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi8
- bodrum'da 2025 yaz sezonu beach fiyatları20
- ilhan şeşen19
- chp ye kayyum atanması9
- tayyip erdoğan'ı bir kez daha başkan yapacağız23
- üniversiteli eskort kızlar8
- bizans kadınlarındaki türk yiğitlere verme isteği12
- iq seviyesi 130 ve üstü yazarlar tam liste8
- yazarların özlediği şeyler13
- toplum içinde maske takıp başka birini oynamak8
- moğollar kardeşimizdir10
- arapça dünyanın en zengin dilidir20
- 25 mayıs 2025 fenerbahçe beko monaco maçı18
- sözlük yazarlarının en sevdiği tatlı8
- ihtiyaç sahibi yazarlar9

entry'ler (1757)
ucu açık bir seçenek, şimdi şuraya duygularımı karalasam bir kesim tarafından gavat, diğer kesim tarafından çomar lakabıyla karşılaşacağım..
ama yinede yazmak istiyorum,
bir kadın bence önüne gelen erkeğe vermiş olmamalı,
bir bahar şenliği sonrası, bir konser çıkışı, bir disko bar çıkışı aylık gündelik apartlara atılmış olmamalı, insan hata yapabilir bir kez yapar, iki kere yapar ama bu şekilde bir hayatı olmuş olan birisinin '' namus iki bacak arasında değildir yaaaavv'' sözü en az kendi olayı kadar iğrençtir.
başkasını bilmem ama, ben böyle birisiyle ne çocuk yapmak ne de evlenmek isterim
(buraya kadar çomarlık içerir)
herkes istediğini yapabilir, herkesin kendi özgürlüğü isteyen istediğine versin bizi bağlamaz,
hayatında hata yapmış, eşinden ayrılmış, tecavüze uğramış,
birisine aldanmış ve kullanılmış sonra da terk edilmiş, yine aynı hatayı yapmış fakat karşısındaki kişiye bunu dobraca anlatan kızlarla evlenilir diyorum. (gavatlık içeren kısım)
ama yinede yazmak istiyorum,
bir kadın bence önüne gelen erkeğe vermiş olmamalı,
bir bahar şenliği sonrası, bir konser çıkışı, bir disko bar çıkışı aylık gündelik apartlara atılmış olmamalı, insan hata yapabilir bir kez yapar, iki kere yapar ama bu şekilde bir hayatı olmuş olan birisinin '' namus iki bacak arasında değildir yaaaavv'' sözü en az kendi olayı kadar iğrençtir.
başkasını bilmem ama, ben böyle birisiyle ne çocuk yapmak ne de evlenmek isterim
(buraya kadar çomarlık içerir)
herkes istediğini yapabilir, herkesin kendi özgürlüğü isteyen istediğine versin bizi bağlamaz,
hayatında hata yapmış, eşinden ayrılmış, tecavüze uğramış,
birisine aldanmış ve kullanılmış sonra da terk edilmiş, yine aynı hatayı yapmış fakat karşısındaki kişiye bunu dobraca anlatan kızlarla evlenilir diyorum. (gavatlık içeren kısım)
ios 9 dan sonra yapılan ilk güncellemedir.
Bazı kullanıcıların güncellemeden sonra ayarlama yardımcısını tamamlayamamalarına neden olan bir sorun giderilmiştir Alarmların ve sayaçların bazen çalmaması ile ilgili bir sorun giderilmiştir Safari’de ve Fotoğraflar’da videoyu durdurmanın durdurulmuş çerçevenin bozuk görünmesine neden olan bir sorun giderilmiştirProfil yoluyla özel APN ayarına sahip olan bazı kullanıcıların hücresel veriyi kaybetmelerine neden olan bir sorun giderilmiştir.
Bazı kullanıcıların güncellemeden sonra ayarlama yardımcısını tamamlayamamalarına neden olan bir sorun giderilmiştir Alarmların ve sayaçların bazen çalmaması ile ilgili bir sorun giderilmiştir Safari’de ve Fotoğraflar’da videoyu durdurmanın durdurulmuş çerçevenin bozuk görünmesine neden olan bir sorun giderilmiştirProfil yoluyla özel APN ayarına sahip olan bazı kullanıcıların hücresel veriyi kaybetmelerine neden olan bir sorun giderilmiştir.
burak yılmaz götü kurtarmıştır.
ben kaçar.
uçak moduna girmiş olan sivillerdir.
oğlum diferansiyel denklemler dersinin finalinde kağıda '' hocam 50 almam lazım, yardımcı olur musunuz?'' yazmıştım lan.
benim yaptığım eylemdir.
ulan tüm şehir boşalmış, mis gibi ortalık gürültü yok, balkonda bağıra bağıra konuşan mal komşular yok, onların veletleri yok nasıl süper bir sessizlik var anlatamam..
zaten normal günler çalışmayla geçiyor. (it misali amk)
ayrıca kimseye gidip gelmem ben bayramda, dışarıya da çıkmayı sevmem..(otuzuna girmekte olan asosyal bir sapım)
böyle durumda en güzeli vurup kafayı uyumak anasını satayım.
ulan tüm şehir boşalmış, mis gibi ortalık gürültü yok, balkonda bağıra bağıra konuşan mal komşular yok, onların veletleri yok nasıl süper bir sessizlik var anlatamam..
zaten normal günler çalışmayla geçiyor. (it misali amk)
ayrıca kimseye gidip gelmem ben bayramda, dışarıya da çıkmayı sevmem..(otuzuna girmekte olan asosyal bir sapım)
böyle durumda en güzeli vurup kafayı uyumak anasını satayım.
fitness, araba, eğlence ve seyehat
(bkz: skinny fat) olabilir.
http://www.hurriyet.com.t...elebek/hayat/29274491.asp
abdullah gül ile rte nin yol ayrımını anlatan kitap yazmıştır.
abdullah gül ile rte nin yol ayrımını anlatan kitap yazmıştır.
cep herkülüdür.
son zamanlarda akp den gizli reklam aldığını düşündüğüm sayfa.
hergün canım sıkıldığında bu sayfanın paylaşımlarına bakarım, mizahını severim.. herşeyle dalga geçerler ve bunu yaparken de bağımsız bir duruş sergilerler..
fakat, seçimlere doğru yaklaştıkça değişimler olduğunu düşünüyorum.. bu adamlar bence reklam alıyorlar, ve genç oyları almak isteyen akp bunlara reklam veriyor
nedenine gelince...
varan1)
geçen gün bunu paylaşmışlar, hemde vurgulayarak, tamam her partiyle ve herkesle dalga geçilebilinir ama neden vurguluyorsun? önemliymiş gibi paylaşıyorsun?
https://www.facebook.com/...56705/?type=3&theater
varan2)
akabinde baktım demirtaş capsi yapmışlar
https://www.facebook.com/...05265/?type=3&theater
burda şunu eklemek isterim, demirtaşı günahım kadar sevmem ama.. barajı geçememesi durumunda akp müthiş bir vekil sayısı ile karşımıza çıkacak, o yüzden bu seçimlerde daha çok hdp yi baraj altına atma için algı oluşturmakta olduklarını düşünüyorum.. özellikle de genç oylar için...
varan3)
https://www.facebook.com/...32038/?type=3&theater
başörtüsü ile ülkede neler olmuş lan diyerek,
'' Evet, kelime seçimi biraz ağır olsa da başörtülü kızlarımızın, kadınlarımızın yaşadıkları şeyler kelimenin tam anlamıyla işkenceydi. Neyse ki, artık işkence dönemi bitti. Gerçek özgürlüğün ve hüriyetin dönemi başladı''
muhabbeti yapmışlar...
seçimler önü zamanlaması manidar geldi bana..
ici sözlük duruşuymuş, ruhuymuş diye gençleri kadırıyorlar bence..
bu haberselfte bizim uludağ ceo sununda ortaklığı olduğunu düşüüyorum ayrıca, (tam bir bilgim yok fakat)
son olarak dikkatimi çeken diğer husus..
bugün şu başlıkta dikkatimi çekti.. (bkz: zall in akp ye onlarca sözlük hesabı satması)
sözlüğe uzun zamandır girmiyorum ama, doğruysa yuh be kardeşim diyorum
3-5 kuruş için değer mi?
hergün canım sıkıldığında bu sayfanın paylaşımlarına bakarım, mizahını severim.. herşeyle dalga geçerler ve bunu yaparken de bağımsız bir duruş sergilerler..
fakat, seçimlere doğru yaklaştıkça değişimler olduğunu düşünüyorum.. bu adamlar bence reklam alıyorlar, ve genç oyları almak isteyen akp bunlara reklam veriyor
nedenine gelince...
varan1)
geçen gün bunu paylaşmışlar, hemde vurgulayarak, tamam her partiyle ve herkesle dalga geçilebilinir ama neden vurguluyorsun? önemliymiş gibi paylaşıyorsun?
https://www.facebook.com/...56705/?type=3&theater
varan2)
akabinde baktım demirtaş capsi yapmışlar
https://www.facebook.com/...05265/?type=3&theater
burda şunu eklemek isterim, demirtaşı günahım kadar sevmem ama.. barajı geçememesi durumunda akp müthiş bir vekil sayısı ile karşımıza çıkacak, o yüzden bu seçimlerde daha çok hdp yi baraj altına atma için algı oluşturmakta olduklarını düşünüyorum.. özellikle de genç oylar için...
varan3)
https://www.facebook.com/...32038/?type=3&theater
başörtüsü ile ülkede neler olmuş lan diyerek,
'' Evet, kelime seçimi biraz ağır olsa da başörtülü kızlarımızın, kadınlarımızın yaşadıkları şeyler kelimenin tam anlamıyla işkenceydi. Neyse ki, artık işkence dönemi bitti. Gerçek özgürlüğün ve hüriyetin dönemi başladı''
muhabbeti yapmışlar...
seçimler önü zamanlaması manidar geldi bana..
ici sözlük duruşuymuş, ruhuymuş diye gençleri kadırıyorlar bence..
bu haberselfte bizim uludağ ceo sununda ortaklığı olduğunu düşüüyorum ayrıca, (tam bir bilgim yok fakat)
son olarak dikkatimi çeken diğer husus..
bugün şu başlıkta dikkatimi çekti.. (bkz: zall in akp ye onlarca sözlük hesabı satması)
sözlüğe uzun zamandır girmiyorum ama, doğruysa yuh be kardeşim diyorum
3-5 kuruş için değer mi?
suriyelidir. yakında oda gelir buralara.
fsi motorlularla sevişmemesini öneriyoruz bu arkadaşlara, tüp takılamadığı için fazla tutulmuyormuş.
bence ericssonun yakında pazara süreceği t10 alınmalı, melodi falanda yükleniyor, ayrıca hem küçük ve kapaklı
https://www.facebook.com/...video.php?v=1802813108225
https://www.facebook.com/...video.php?v=1802813108225