bugün
- namus takıntısı olan erkek14
- talkan ve curcan katliamları4
- güzel kızların isimleri9
- regl dönemi çirkinliği3
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi14
- namus3
- müzisyen yazarlar3
- kadınlar sözlük4
- 86 yıl sonra bile atatürk'e minnet duyulma sebebi3
- diyete başlama pazartesisi5
- evde boş boş çerez yiyip bira içmek4
- yarı seküler yarı muhafazakar birisi olmak2
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- sözlük yazarlarının suları3
- emek hırsızı patronları ifşa etme akımı4
- pernado bey birader2
- yeni arabalarda tuş yerine ekran olması3
- aniden gelen boşluk hissi3
- yazarların şu sıralar streslendikleri konular2
- bilgi için mi like için mi yazılır7
- ona bir şey söyle15
- ismet bin komsomol el tavariş ül raskolnikov4
- 61 yaşındaki anne oğlunun bebeğini doğurdu2
- abd iran anlaşması3
- evlenmeyi başaramamış kadın17
- istanbul'da ortalama kiranın 42 bin tl olması3
- kızına eşine bikini giydiren aile reisi7
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı5
- buddy dude23
- botların ekşiden başlık araklaması4
- 15 haziran 2026 isveç tunus maçı3
- halkım yok sayılıyor işte kürt sorunu benim4
- deli1i6
- 14 haziran 2026 avustralyalının türk çocuğu x i2
- futbol5
- menzil terör örgütü metö4
- deliliğin tedavisi10
- barış alper yılmaz6
- siyah carlsberg4
- hayatın planladığımız gibi gitmemesi2
- diamond bosphoruss birader4
- tunus5
- bir bölüm daha izleyeyim yatarım3
- murat kurum'un dalış yaparak körfezi denetlemesi2
- dinlenme tesisinde kadına saldıran başıboş köpek3
- milli maçı izlemeyen erkek22
- türkiye avustralya maçı5
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek10
- diamond bosphoruss denen yazar17
- boşluğa dalmak2
sözlük yazarı olan ya da twitter hesabı olan biri için o kadar gereksiz ki.
''bu sitede ne işim var benim'' diyor insan.
''bu sitede ne işim var benim'' diyor insan.
online ekmeğe el basma hallerini gösteren sosyal paylaşım sitesi.
yurdum insanı hiçbir şeyde sınır tanımıyor.
görsel
yurdum insanı hiçbir şeyde sınır tanımıyor.
görsel
çevrimiçi ve çevrimdışı arkadaşlar ile görüşmeyi sağlayan, aynı zamanda video, fotoğraf gibi paylaşımlar yapılmasını sağlayan bir sitedir.
Artık son zamanlarda facebook adresi olmayanlar tuhaf karşılanıyor. O kadar kendini dünya içinde benimsetti.
Artık son zamanlarda facebook adresi olmayanlar tuhaf karşılanıyor. O kadar kendini dünya içinde benimsetti.
üyelik alımını noterden falan yapsak keşke. sadece +21 yaş üzeri lise ve üzeri mezuniyete sahip prezantabl insanlar falan üye olabilse . iyi olurdu bea..
yazlık beldede tanıştığm kızın fenomen olduğu site. yolda herkes mi tanır hatunu arkadaş.
amele yuvası.
insanların televole hayatlarını yanstığı bir yere dönüşmüş artık.
kim kiminle nerede napıyor. niye insanların hayatına bu kadar
hakim olmaya çalışıyoruz. ve işin tuhaf yanı insanlar kendileri bunu deşifre etmekten çekinmiyorlar.
bunu nerdeyse her sıradan insan yapıyor ve sonra kalkıp evlilik programlarını eleştiriyırlar. yozlaştınız artık. tükenen ilişkiler. monoton hayatlar.
diğeride, bir bakıyorsun
herkesin yüzlerce arkadaşı var. hangisini arayıp bugün ben çok kötüyüm dediğinizde kalkıp gelecek. nasılsın dediğinde sesinde o samimiyetini hissedebileceksiniz.
kalabalığın içinde yanlızları oynamak kolay değil sanal alemde.
hep bir yapmacıklık var oralarda.*
insanların televole hayatlarını yanstığı bir yere dönüşmüş artık.
kim kiminle nerede napıyor. niye insanların hayatına bu kadar
hakim olmaya çalışıyoruz. ve işin tuhaf yanı insanlar kendileri bunu deşifre etmekten çekinmiyorlar.
bunu nerdeyse her sıradan insan yapıyor ve sonra kalkıp evlilik programlarını eleştiriyırlar. yozlaştınız artık. tükenen ilişkiler. monoton hayatlar.
diğeride, bir bakıyorsun
herkesin yüzlerce arkadaşı var. hangisini arayıp bugün ben çok kötüyüm dediğinizde kalkıp gelecek. nasılsın dediğinde sesinde o samimiyetini hissedebileceksiniz.
kalabalığın içinde yanlızları oynamak kolay değil sanal alemde.
hep bir yapmacıklık var oralarda.*
ramazan'da yoğun giriş olduğu için girerken zorlandığım site.
yaklaşık 2.5 -3 aydır girmemem sebebiyle, bağımlılığından kurtulduğumu düşündüğüm sitedir.
Artık kendisi üzerinden şarkı paylaşımı suç sayılacak sitedir. Siz sanatçının şarkısını ve/veya videosunu paylaşıp o sanatçının reklamını yaparsınız ve buna rağmen suçlu bulunursunuz. O sanatçı reklamını yaptığımız için bize para vermesi gerekirken suç işlemiş sayılacakmışız artık. Telif hakları çok iyi korunan ülke Türkiye.
Edit: ayrıca youtube diye adlandırılan ve bu iş için yayın yapan siteyi yeniden yasaklasınlar o vakit. youtube telif ödüyor mu? o ödüyor varsayalım tamam da paylaşımı paylaşan ödüyor mu? Kökten internet yasaklansın daha iyi. bu kafa oraya gider zira.
edit 2: kardeşim ben mi yasaklıyorum da eksiliyorsunuz. hayret yahu.
Edit: ayrıca youtube diye adlandırılan ve bu iş için yayın yapan siteyi yeniden yasaklasınlar o vakit. youtube telif ödüyor mu? o ödüyor varsayalım tamam da paylaşımı paylaşan ödüyor mu? Kökten internet yasaklansın daha iyi. bu kafa oraya gider zira.
edit 2: kardeşim ben mi yasaklıyorum da eksiliyorsunuz. hayret yahu.
5 ay önce hesabımı kapattığım artık feci halde sıkmış sosyal paylaşım sitesi. dün tv' de gördüğüm habere göre artık üzerinden şarkı paylaşımı telif haklarını çiğneme suçuna girecek. tekrarlayanlar 2 kez uyarılacak 3. defa tekrarlandığında cezası verilecekmiş.
Artık eskisi kadar popüler olmayan sosyal paylaşım sitesi. iphone uygulaması da vasat.
Sahibinin renk körü olduğu için neredeyse her tarafında mavi renk olan site.
suyu çıkmış iletişim sitesi.
Şimdilerde sadece oyun oynamak için kullandığım site.
koyun sürüsü gibi güdüldüğümüzün resmidir. sadece türk halkı değil tüm dünya milletleri olarak.
ister kabul edin ister etmeyin, bal gibi psikolojiyle oynayan sosyal bağımlılık sitesi.
Bir arkadasiniz yaninizda face ini aciyor o da ne? 5 bildirim, 4 mesaj , 2 arkadaslik istegi ve alttan hemen sohbete giren kisiler. iyi ama ya ben diyorsunuz siklenmeyen mahluk gibi bir yerinize yerlesiyor ve bozuluyorsunuz. Bu site asosyal insanlari hayattan daha da soğutan, sosyal olanlara ise doyumsuzluk hissi vererek kimseyi tatmin edemez, bozuk beyinli insanlara dönüştürüyor.
Bir arkadasiniz yaninizda face ini aciyor o da ne? 5 bildirim, 4 mesaj , 2 arkadaslik istegi ve alttan hemen sohbete giren kisiler. iyi ama ya ben diyorsunuz siklenmeyen mahluk gibi bir yerinize yerlesiyor ve bozuluyorsunuz. Bu site asosyal insanlari hayattan daha da soğutan, sosyal olanlara ise doyumsuzluk hissi vererek kimseyi tatmin edemez, bozuk beyinli insanlara dönüştürüyor.
bir yaşam tarzı oldu artık insanlar için.
fotograflar bile face e konulmak için çekiliyor, bir yerlere sanki onu face te paylaşmak için gidiliyor.
face dünyası diye bir yer var ve onun içinde yaşıyoruz herkes bir like butonu kadar yakın .
fotograflar bile face e konulmak için çekiliyor, bir yerlere sanki onu face te paylaşmak için gidiliyor.
face dünyası diye bir yer var ve onun içinde yaşıyoruz herkes bir like butonu kadar yakın .
son zamanlarda kendini dünyanın dört dörtlük tek şahsiyeti sanan asi emoların bozuk türkçeyle küfürlü iletiler girip alayına isyan ettiği platform haline gelmeye başladı güzelim site.
15-16 yaşlarında 35 yaşındaymış gibi şeyler paylaşan kişilerin bulunduğu site.
eskiden girerdimde artık girmediğim bir site. ergenler bastı facebooku. duvarlarda aşk yazıları felan.
sadece robotlar aracılığyla yazı linkleri gönderdiğim bu yüzden de şahsımı online sanan eş dost ahbaptan fırça yediğim platform.
herkese anlatıyoruz haftada 1-2 defa o da bir kaç dakikalığına giriyoruz diye ama nafile...
"ee hergün 20 yazı paylaşıyon ya sen görüyorum!"
herkese anlatıyoruz haftada 1-2 defa o da bir kaç dakikalığına giriyoruz diye ama nafile...
"ee hergün 20 yazı paylaşıyon ya sen görüyorum!"
amele kaynıyor ergen kaynıyor yeaa diyen kişileri anlamıyorum.
son 2 senede gizlilik ve duvar ayarları çok gelişti.
madem ergen amele kaynıyor ana sayfanda ne işleri var. demek ki arkadaşların.
hadi arkadaşların diyelim, istemediğin kişilerin iletilerini ana sayfa ekranına almayabiliyorsun. ne diye bu kadar sorun ediyor anlamam.
benim gibi bir hobiyle uğraşanlar için bulunmaz nimet. üniversite kulübünde bir toplantı veya gezimi yapacağız. aç etkinliği yap mis gibi.
hayata getirdiği çok büyük kolaylıklar var kim nederse desin.
son 2 senede gizlilik ve duvar ayarları çok gelişti.
madem ergen amele kaynıyor ana sayfanda ne işleri var. demek ki arkadaşların.
hadi arkadaşların diyelim, istemediğin kişilerin iletilerini ana sayfa ekranına almayabiliyorsun. ne diye bu kadar sorun ediyor anlamam.
benim gibi bir hobiyle uğraşanlar için bulunmaz nimet. üniversite kulübünde bir toplantı veya gezimi yapacağız. aç etkinliği yap mis gibi.
hayata getirdiği çok büyük kolaylıklar var kim nederse desin.
herkesin kendi tercihine göre şekillenebilir sosyal ağ.
istemediğiniz halde orada olan hiç bir şey yok.
'popüler olanı eleştirip prim yapayım' s.kinden nasibini almaktadır.
beğenmiyorsan kapatırsın, nedir yani?
istemediğiniz halde orada olan hiç bir şey yok.
'popüler olanı eleştirip prim yapayım' s.kinden nasibini almaktadır.
beğenmiyorsan kapatırsın, nedir yani?
oyun istekleri gına getiren site.
isteklerden kurtulamıyorsunuz ya da ben kurtulamadım anasını satıyım. lan bu nedir ya, günlük aynı kişiden 5 tane davet geliyor. siliyorum davetleri. tekrar geliyor aynı kişiden. oğlum otomatiği falan mı var yoksa aynı adam her gün oturup istek mi yolluyor anlamadım...
isteklerden kurtulamıyorsunuz ya da ben kurtulamadım anasını satıyım. lan bu nedir ya, günlük aynı kişiden 5 tane davet geliyor. siliyorum davetleri. tekrar geliyor aynı kişiden. oğlum otomatiği falan mı var yoksa aynı adam her gün oturup istek mi yolluyor anlamadım...
yaklaşık 7 aydır falan hesabımı dondurmuştum. neyse bir bakalım hayatta değişen hiç bir şey yok. arkadaşların çoğu hala yavşak yavşak doğum günü kutlamaları birisi nişan yapmış onu yalamışlar. birisi evlenmiş nikah videosunu koymuş onu yalamalar. hayatında mizah anlayışı olmayan bir kaç arkadaş vardı bakıyorum uykusuz, penguenden karikatür paylaşmalar falan. arkadaş yıllardan beri neredeyse her hafta alırım mizah dergisi ama arkadaşa soruyorum bu kimin çizeri diye o da ben ne bileyim paylaştım işte demez mi. kızlarda buna hasta hadi bakalım diyorum. gene uzun bir süre daha kapatılır. ayrıca daha anlatırım şu an aklımdan geçen bunlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar