bugün
- sedat pekmez49
- sözlükte hic tayt giyen kız olmaması9
- merhaba arkadaslar4
- 25 yıllık akp iktidarından çıkarılacak ders6
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük19
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması19
- kısa şort giyen şişman kız5
- çelik erişçi3
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron10
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey9
- bir yazarı seven yazarı da sevmemek5
- lahmacun yiyen erkeklerin kıro olması4
- 6'ncı nesil uçakta dünyada söz sahibi olmamız11
- altın fiyatları düşerken gelen altın alma isteği3
- sözlüğe düşkün olanlar üç kat köledir2
- küfürbaz haydo2
- iran'ın bahreyn'deki abd donanmasını vurması6
- macbook edinme sebepleri5
- türkiye de iyi bir insan olmak4
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak8
- alo moderasyon2
- kızların ilgisinden sıkılan erkek2
- otomatik şanzımanın bozulması3
- annesizlik8
- yeşil gözlü bir kıza aşık olmak6
- derealizasyon3
- somali2
- onca zorluğun arasında mağaraya resim yapan tip5
- neden herkes aynı anda mutlu olmaya çalışıyor3
- tasavvuf4
- yks sınavı taktikleri2
- yaz aylarında bol bol kadın ayağı görmek5
- fakir ve cahilken doğurmak5
- erkek regline isim önerileri4
- herkesin bir felsefesi olmasının imkansızlığı2
- sistem patlamış4
- seküler kız muhafazakar erkek birlikteliği7
- chp'nin hali ne olacak34
- sözlük kadınlarının bugünkü kombini17
- chp tabanında kılıçdaroğlu'na destek yüzde 794
- yaşayan en ünlü filozof2
- altının düşüşü6
- fatoş pınar türker3
- byd nin türkiye ye yapacagi yatirimdan vazgeçmesi6
- ona bir şey söyle12
- müge anlı ile tatlı sert2
- yalnızlık7
- eğitimsiz cahillerin okul okumayı aşağılaması5
- müze gezmek3
- 9 haziran 2026 barış yarkadaş'ın ağlaması2
kullanmayi gereksiz gordugumu soyledigimde hep birileriyle tartistigim site. neymis efendim fotograflarini paylasabiliyormussun ve arkaslarinda bi bagin oluyormus. iyi de ben ne fotograf paylasmak istiyorum ne paylasilan fotograflari gormek istiyorum ne de arkadaslarimla aramda sanal bi bag kurmak istiyorum. bize sundugu hicbirseyi gerekli bulmuyorum. bi seyi yapabiliyorsun diye yapamak zorunda degilsin ki.
Facebook'ta bir "Bazen şöyle olur, Bazen böyle olur" fırtınasıdır gidiyor. O "bazen" ne zaman olur bir de onu söyleyin. Yoksa her şey bazen olabilir. Ne zamandır nasıldır bilmeden nasıl hazırlanalım o "bazen"e. Ben de size diyorum: "istanbul bazen yağmurludur. Şemsiye taşıyın" aha buyrun ne kadar faydalı bir tavsiye!
devamlı yeni şeyler çıkarmaya çalışan ama çok da başarılı olamayan sosyal internet sitesi.
araplar alacak diye yusuf yusuf ettittiren sitedir.
daha sonra ücretsizdir, her zaman da ücretsiz olacak yazısı ile bağımlı toplayan sosyal site.
araplar alacak diye yusuf yusuf ettittiren sitedir.
daha sonra ücretsizdir, her zaman da ücretsiz olacak yazısı ile bağımlı toplayan sosyal site.
Lokomotif Gülşen çıtı pıtı Birsen ah bir görsen. Cici bici Ebru esmer Banu tanışabilsen. Güzellerden güzel beğen ne istersen. Herkesin zevkine göre facebookta.*
Benim aradığım değilde hep gereksız arkadaşlarımı bulmama nasip olmuş site.birde msn denilen olayı bıtırdı o ayrı mesele.neyse.
(bkz: fecibok) şeklinde aynen türkçe ye geçirilmesi hiç de sakıncalı olmayacak kelimedir. hem öz türkçe olur hem de aslından pek birşey kaybetmez.
isminin yüz kitabı değil iki yüzlülük kitabı olması gereken sosyal paylaşım sitesi. insanların diğer yüzlerini canlandırdıkları sahne olarak da tanımlanabilir.
türkiyedeki face kullananların %90nının sazan olduğu bir yerdir. beğeni yapın 1 tl yardımda bulunun diyenlere bili 15.000 beğeni geliyor.
ana sınıfı arkadaşını bulmak amacıyla girilen sitedir.
sosyalleşme amacıyla katınılıp kendimi apikilasyon oyunlardan çeşitli aktivitelere katılırken bulduğum platformdur.
hafıza oyunları ise bu konuda oldukça vakit harcamakta. http://bit.ly/Mq2gr5
hafıza oyunları ise bu konuda oldukça vakit harcamakta. http://bit.ly/Mq2gr5
güzel/yakışıklı olduğunu gösterme çabasında olan ''ezik'' insanlarla doldu burası aslında...
ergenler saçma sapan aşk sözleri paylaştı, kaşar kızlarımız öpücüklü fotoğraflarını yayınladı 5000 arkadaşına, erkekler am göt meme diye abazanlıkta sınır tanıyamadı.
ayrıca insanların ''ben feysbuka ilkokul arkadaşımı bulmak için giriyorum.'' demesi ayrı bir trajikomik.
ergenler saçma sapan aşk sözleri paylaştı, kaşar kızlarımız öpücüklü fotoğraflarını yayınladı 5000 arkadaşına, erkekler am göt meme diye abazanlıkta sınır tanıyamadı.
ayrıca insanların ''ben feysbuka ilkokul arkadaşımı bulmak için giriyorum.'' demesi ayrı bir trajikomik.
1 milyar kullanıcıya ulaşmış..Artık Allahı seven 999.999.999 kişi bulma ihtimalimiz var.
(bkz: yaran twitler)
(bkz: yaran twitler)
mark zuckerberg bir milyar abone ulaşmanın verdiği gururu kutluyor ve bu konu ile ilgili bir reklam filmi yayınlamış olan sosyal ağ: http://www.sosyotrend.com...ya-ulasmasini-kutluyoruz/
etkinlik ve organizasyon dışında hiçbir halta yaramayan eylemdir. twitter'dan takipçi olayını, flash sitelerden oyunları araklayarak sözümona paylaşım ortamı yapmaya çalışmışlar, ama iyice ergen yuvasına çevirmişlerdir.
bir de şunu göstermiştir ki ilkokul arkadaşı denen şey boktan bir durummuş vesselam.
bir de şunu göstermiştir ki ilkokul arkadaşı denen şey boktan bir durummuş vesselam.
Eklediği resmin altına nazar duası yazanların olduğu site. Doğum günlerini hatırlamak açısından gayet faydalıdır. "görüldü" yazısı çıkıp cevap gelmemesi durumundan daha çok can sıkan bir şey varsa o da; "durumlarımı beğenir misin" diyen kişilerdir. Aslında hiç bir işimize yaramayan ama bir türlü de kopamadığımız sosyal paylaşım sitesi.
bir milyar kişinin profil sahibi olduğu, altı yüz milyon kişinin telefonunda kullandığı, kullanıcılarının yaş ortalamasının 25-28 arsında olduğu, bir trilyon kişinin beğeni butonuna bastığı bir sosyal paylaşım sitesinin itibar kaybedeceğini hiç düşünmüyorum.
görsel duvarda sevişenler.
an itibariyle öyle bir yavaşlamıştır ki, mesajlaşmak dahi mümkün değildir.
çıkınca msn, internet bloglarını felan tamamen çökerten 1milyara adım adım yaklaşan sosyal paylaşım şeysi.
yavaş yavaş bitmektedir kendileri.
evliliklerin büyük bölümü, kavga sebepleri, sübyancılık, sarkıntılık gibi olayların sebebi olarak ana kaynak haline gelmiştir.
yararlı yönü olarak iletişim açısından gelişmişliğini gösterebiliriz fakat daha kısıtlanması topluma yarar getirecektir.
kapatılsa çok daha iyi olur.
yararlı yönü olarak iletişim açısından gelişmişliğini gösterebiliriz fakat daha kısıtlanması topluma yarar getirecektir.
kapatılsa çok daha iyi olur.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar