bugün
- 16 ağustos 2026 amedspor erzurumspor maçı6
- velvet26
- karı kıza para yedirir misiniz3
- amedspor4
- ağzı sarımsak kokan biriyle öpüşmek5
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı31
- kimsenin size söylemeyeceği bilmeniz gereken şey9
- her şeye sahip insan mutsuzluğu13
- türklere vize serbestisi4
- herkese pas veren kız barselonada oynasın12
- çay yapacak hatunun olmaması3
- o kızdan uzak dur diyen erkek3
- kendini değersizleştiren insan5
- sarı renkli şeker tarafından tehdit altındayım8
- mor semsiyeli yabanci8
- ye yağlıyı iç suyu dondurursa dondursun3
- kuzey karolina'dan ındianapolis'e gitmek3
- anın görüntüsü34
- evliliğin anlamı13
- jalapeno turşusu2
- evlilik balonunun patlaması2
- golden rose velvet matte ruj 202
- dünyanın en değerli şeyi5
- yahudiler neden hindistan'ı seviyor2
- tinder2
- duygulandıran ingilizce şarkılar2
- yoğurt mayalamasını bilen erkek6
- spotify blend list yapmak istenilen yazarlar5
- akide şekeri yiyip radyo dinlemek5
- en iyi sayısal zeka hangi meslektedir sorunsalı10
- pancar küspesi2
- ahmet baran yazgan12
- kürtsüz türkiye11
- evde yoğurt yapmak5
- sokakların mis gibi bok kokması2
- türk ile kürt'ü rakip sanmak5
- bütün gece sokaklarda seri katilin izini sürmek5
- nude var mı3
- halife olacağım7
- bronzlaşma2
- sizi her yerden izleyebilen yapay zeka2
- bacak uzun gözüksün diye kiçi açıkta birakmak2
- çoluk çocuk işler peşinde koşan tipler3
- beyazconverse nickli yazar erkek mi5
- the crow2
- ismet gürbüz8
- fenerbahçe15
- türkiye türklerin ve kendini türk hissedenleridir7
- yunus akgün3
- yazarların bu seneki tatil yeri tercihi8
entry'ler (866)
2 gündür kullanıyorum. 1 gün kahvaltıdan sonra aldım. Gün boyu başım ağrıdı. 2. yi akşam yemeğinden sonra aldım bu sefer her şey normal gibiydi ta ki dışarıdan eve gelene kadar. önce anlamsız bir bacak ağrısı neyse o geçti. odaklanma konusunda çok iyi olduğunu yazmışlardı etkilerini okuduğumda. Bedenim ve beynim uyku alemine dalmışken biri uyanmak istedi ama hangisi çözemedim. bedenim kendini yataktan atma isteği duyarken beynim ölüyorum galiba, telefonu al, ablanı ara, hastaneye gidelim,ya ölürsem, sabahı görecekmiyim derken inleye inleye sonunda imdatt diye bağırdım. kötü rüyalara sebep oluyormuş zaten. bu da yaşadığım en kötüsüydü. Akşam yemekten sonra içmemeye karar verdim. çözüm olur mu bilmem. Uykuya ihtiyaç bırakmıyor birde en bariz gördüğüm etkisi bu.
hiç tanımadığım birini tanığım birine benzetip öpmem.sonrasında da bu neden bu kadar soğuk davrandı diye şaşırmam. olayı ancak bir arkadaşımın yardımı ile çözebilmiş olmam cabası tabi.
damarına basılınca rüzgarları gibi kasıp kavuran şehir.
ne dinlesem acaba dediğim zamanlarda bakıyorum zevkine hayranım ne yalan söylim.
biriyle konuşabilmek isterdim. onun varlığı ve yokluğu arasındaki o sinir bozucu durumu anlatmak isterdim.
daha küçüklükten başlıyor bu burcun erkeğindeki özgürlük, istediğimi yaparım, her şey benim istediğim gibi olur havaları. işine geldiğiniz sürece iyisinizdir.
profil resmi ile kapak resmi arasında bir bütünlük sağlandığında çok hoş olabiliyor. * yılara göre dağılım oluşuda hoş. girildiğinde dönüşü olmadığından iyi taraflarını görmek daha zevkli oluyor.
hayır soğan doğruyorum.
kararsızlık benim göbek adım olmalıymış. riski hiç sevmiyorum, garanticiyim alışılmışın dışına çıkmak beni korkutuyor. hiç böyle bilmezdim kendimi ve böyle olacağımı düşünmezdim ama aynen böyleyim. kabul ettim. ömrümü yedi bu 6 yıl benim.
evde bakılmak için alındığı andan itibaren evin bir üyesi olan ve o evdeki kişilerin ilgilenme şekline göre değişik huylar edinen kaybedildiğinde ise büyük hüsran yaşatan top burunlu sevimli kuş.
ev yemeklerine bayılırlar ayrıca özellikle pilav, yemeklerin içindeki pişmiş soğan, kıyma yedikleri bile olmuştur. ayrıca komik kuşlardır. bir anda tüm stresinizi alabilecekleri gibi bir anda sizi ip gibide gerebilirler istekleri yerine getirilmediğinde car car öterek. *
konuşmayı öğrendikleri kişiye sesleri de benzer ayrıca.
ev yemeklerine bayılırlar ayrıca özellikle pilav, yemeklerin içindeki pişmiş soğan, kıyma yedikleri bile olmuştur. ayrıca komik kuşlardır. bir anda tüm stresinizi alabilecekleri gibi bir anda sizi ip gibide gerebilirler istekleri yerine getirilmediğinde car car öterek. *
konuşmayı öğrendikleri kişiye sesleri de benzer ayrıca.
şaka yapasım var sana. nisandanmıdır nedir.
sinop'u bilemeyip elenen yazar.
kızların uzaylı olduğuna işarettir.
yeni bir sevgili bulduklarında eski sevgililerine karşı olan davranışlarında.
kişinin kendisine karşı yaptığı en büyük aptallıktır. genelde farkına varılmadan yapılır ve karşınızda sizin iyi niyetinizi hiç önemsemeyen kişiler vardır. bu aptallık fark edildiğinde yerini pişmanlık alır.
nazlı kızdır.
yapılan hataların tekrarlanmaması yüksek ihtimal olan durum.
mısır, venedik
10 yıl sonra çıkması bile şaşırtmayacak olan sevgilidir. Hey sen unuttun mu beni ben vardım ya hani mesajını vermeye çalışıyordur. egoist bir yapısı varsa sadece yeni sevgilisini duyurmaya çalışıyor da olabilir.