bugün
- türk milletine kurulan pusu9
- profilini gizli tutma nedeni8
- apo piçtir piç kalacak8
- büyük oyunu görmek4
- mel melin palavra sıkması9
- sözlüğe taze kan ihtiyacı5
- akp iktidarının yaptığı en önemli hizmet7
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu13
- suudi arabistan'a saldırılırsa türkiye de savaşta3
- ismet'in domuz çukulatası getirmesi8
- intihar edenler hiç korkmuyor mu5
- güzel kızlara kötü davranmak3
- tai lung14
- ifşalanmak2
- nihavent kardeşimizin sözlüğe teşrif etmesi3
- israil den lübnan'a yoğun saldırılar2
- kapak yapmak2
- ihtiyar yazar6
- mantıklı mantıklı konuşup can sıkmak5
- türkiyeye gelmiş en iyi yabancı kaleci6
- kaynak götüm2
- seri gizli artı oy veren melek5
- çerçeve yasa17
- poğaca ile kahvaltı yapmak8
- en güzel reçel6
- abdullah öcalan'ı paşa yapmak6
- nihavent gerizekalısı3
- paşinyan'ın önündeki kritik dosya2
- g o k u6
- mod geldi mod geldi2
- memduh bashgan12
- abdullah öcalan'ın paşa olmasını isteyen akp li4
- türkiyeye gelmiş en büyük yıldız5
- hewal ebo10
- herkesle iyi geçinmek6
- nihoş4
- bir oturuşta taxi serisini izlemek2
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı3
- yazilimcilarin flort sorunu3
- en namuslu kadın bile dudaktan öpüşmüştür2
- game of thrones taki kerhaneci4
- mustafa kemal atatürk2
- gelecekten entry3
- deprem3
- ingilisçe konuşan kezo2
- ameliyattan önce imzalatılan kağıt2
- evleneceği kadının geçmişini merak etmeyen erkek2
- true'nun sözlüğe küsmesi2
- özgür özel11
- anın fotoğrafı2
entry'ler (866)
2 gündür kullanıyorum. 1 gün kahvaltıdan sonra aldım. Gün boyu başım ağrıdı. 2. yi akşam yemeğinden sonra aldım bu sefer her şey normal gibiydi ta ki dışarıdan eve gelene kadar. önce anlamsız bir bacak ağrısı neyse o geçti. odaklanma konusunda çok iyi olduğunu yazmışlardı etkilerini okuduğumda. Bedenim ve beynim uyku alemine dalmışken biri uyanmak istedi ama hangisi çözemedim. bedenim kendini yataktan atma isteği duyarken beynim ölüyorum galiba, telefonu al, ablanı ara, hastaneye gidelim,ya ölürsem, sabahı görecekmiyim derken inleye inleye sonunda imdatt diye bağırdım. kötü rüyalara sebep oluyormuş zaten. bu da yaşadığım en kötüsüydü. Akşam yemekten sonra içmemeye karar verdim. çözüm olur mu bilmem. Uykuya ihtiyaç bırakmıyor birde en bariz gördüğüm etkisi bu.
hiç tanımadığım birini tanığım birine benzetip öpmem.sonrasında da bu neden bu kadar soğuk davrandı diye şaşırmam. olayı ancak bir arkadaşımın yardımı ile çözebilmiş olmam cabası tabi.
damarına basılınca rüzgarları gibi kasıp kavuran şehir.
ne dinlesem acaba dediğim zamanlarda bakıyorum zevkine hayranım ne yalan söylim.
biriyle konuşabilmek isterdim. onun varlığı ve yokluğu arasındaki o sinir bozucu durumu anlatmak isterdim.
daha küçüklükten başlıyor bu burcun erkeğindeki özgürlük, istediğimi yaparım, her şey benim istediğim gibi olur havaları. işine geldiğiniz sürece iyisinizdir.
profil resmi ile kapak resmi arasında bir bütünlük sağlandığında çok hoş olabiliyor. * yılara göre dağılım oluşuda hoş. girildiğinde dönüşü olmadığından iyi taraflarını görmek daha zevkli oluyor.
hayır soğan doğruyorum.
kararsızlık benim göbek adım olmalıymış. riski hiç sevmiyorum, garanticiyim alışılmışın dışına çıkmak beni korkutuyor. hiç böyle bilmezdim kendimi ve böyle olacağımı düşünmezdim ama aynen böyleyim. kabul ettim. ömrümü yedi bu 6 yıl benim.
evde bakılmak için alındığı andan itibaren evin bir üyesi olan ve o evdeki kişilerin ilgilenme şekline göre değişik huylar edinen kaybedildiğinde ise büyük hüsran yaşatan top burunlu sevimli kuş.
ev yemeklerine bayılırlar ayrıca özellikle pilav, yemeklerin içindeki pişmiş soğan, kıyma yedikleri bile olmuştur. ayrıca komik kuşlardır. bir anda tüm stresinizi alabilecekleri gibi bir anda sizi ip gibide gerebilirler istekleri yerine getirilmediğinde car car öterek. *
konuşmayı öğrendikleri kişiye sesleri de benzer ayrıca.
ev yemeklerine bayılırlar ayrıca özellikle pilav, yemeklerin içindeki pişmiş soğan, kıyma yedikleri bile olmuştur. ayrıca komik kuşlardır. bir anda tüm stresinizi alabilecekleri gibi bir anda sizi ip gibide gerebilirler istekleri yerine getirilmediğinde car car öterek. *
konuşmayı öğrendikleri kişiye sesleri de benzer ayrıca.
şaka yapasım var sana. nisandanmıdır nedir.
sinop'u bilemeyip elenen yazar.
kızların uzaylı olduğuna işarettir.
yeni bir sevgili bulduklarında eski sevgililerine karşı olan davranışlarında.
kişinin kendisine karşı yaptığı en büyük aptallıktır. genelde farkına varılmadan yapılır ve karşınızda sizin iyi niyetinizi hiç önemsemeyen kişiler vardır. bu aptallık fark edildiğinde yerini pişmanlık alır.
nazlı kızdır.
yapılan hataların tekrarlanmaması yüksek ihtimal olan durum.
mısır, venedik
10 yıl sonra çıkması bile şaşırtmayacak olan sevgilidir. Hey sen unuttun mu beni ben vardım ya hani mesajını vermeye çalışıyordur. egoist bir yapısı varsa sadece yeni sevgilisini duyurmaya çalışıyor da olabilir.