bugün

/262
cizgi film karakteri eylemine kendi fotografimla destek oldugum sosyal sevisme seysi.

ya cok acayip insanlar. cizgi film karakteri koyup insan yüzü görmeyince cocuk tacizcileri "yav ismail abi ne kadar rezil varliklariz. bak insanlar artik bizleri görmemek icin avatarlarina cizgi film karakterleri koyuyorlar. vay allah bizim belamizi versin" deyip vazgececekler. cok faydali seyler.
anlamıyorum bu oluşumu ve bu insanları.

dışarıda karşıdan gelen başka bir insan görünce yönlerini değiştiriyorlar, yanyana bile oturamıyorlar. girin bir otobüse bakın, her sırada bir kişi vardır. son giren sağa sola bakınır, tek başına oturabileceği bir yer göremeyince burun kıvırıp tipini en düzgün gördüğü adamın yanına oturur..

insanlar birbirinden kaçıyor, sakınıyor, kimse birbirine güvenmiyor. iyi insanlar iyi insanlara bile güvenmiyorlar. ama facebook'ta önüne gelen herkes birbirini kardeş kabul edebiliyor; daha dışarıda görüşmedikleri kişiler ile "ilişkisi var" ibaresiyle ilişki kurabiliyorlar.

ne ilginç insanlar, ne de iki yüzlü ve boş.
pedobear ile katıldım bu çizgi karakter koyma kervanına. fakat anlayan arkadaşlarım pek az çıktı. pek üzüldüm. zalim facebook bakınız olaydı bilgilendirirdim milleti.
(bkz: facebook aktivistleri)
şehitler öldüğünde tepkilerini göstermek için, siyah kurdele resmi kullananların yine iş başında olduğu site. sorsanız hiçbir şey yapmamaktan iyidir derler. halbuki hiçbir şey yapmamak şöyle bir tepkiden çok daha iyidir. hiçbir işe yaramayan hatta durumu daha da önemsizmiş gibi gösteren şu tepki! hiçbir şey yapmadığı halde kişinin vicdanını rahatlatır. aslında yapılan kişinin kendine yaptığı bir iyiliktir. hem çoğunluğun parçası olmak hem de kendini iyi bir insan gibi hissetmek. halbuki kendini kandırmasa bıraksa vicdanı onu rahatsız etse belki gerçekten işe yarar bir şeyler yapacak. kendini ve toplumu kandırmaya çalışanlar bir de utanmadan işe yarar bir şey yapıyormuş gibi gösterenler gerçekten can sıkıcı.
an itibariyle yeni profil görünümüne geçtiğim sosyal ağ.
kim ne derse desin, zuckerberg in dünyayı kontrol edebilecek güçteki oyuncağıdır. eğer zuckerberg FBI ajanı ise, ABD insanların her şeyini biliyor. başka yollardan da elde edebilirdi ama bu en basiti hem de legal yoldan...
(bkz: profil fotoğrafına vesikalık koyma günü)
insanların gizliliğini ortadan kaldıran ve yasal sözleşmesinde "girdiğiniz her yazı ve fotoğraflarınız ileride yasal bir olayda alehinizde delil olarak kullanılabilir" maddesi olan özgürlüğü kısıtlayıcı sosyal paylaşım sitesi.
Benim Bağımlısı olduğum ve 250 tane arkadaşımın olduğuı site...
saçma sapan bir web sayfası. tamam bir ara ben de kullandım ama inanın saçmalık.

şimdiler çocuk tacizcileri vs. için profillere çizgi film karakterleri koyuluyormuş. ardından bu kişilerin çocukları daha kolay ekleyebileceği için kampanya mı artık neyse vazgeçilmiş. ya da koyulmaması yönünde uyarılarda bulunulmuş.

arkadaşım 10 11 yaşındaki çocuğun öyle bir ortamda ne işi var. bu çocukların sabah okul, öğlen uyku, akşam ise ödevleri yapılıp yemeği yendikten sonra uyumaları gerekmiyor mu?

bu nasıl bir anne babalıktır anlamıyorum ben. çocuğunu kontrol edemiyor mu bunlar. yahu zaten ortalığı bok götürüyor bir de bu çocukların bu ortamlara girişine göz yuman anne babalar var.

bunların birbirlerinin duvarında justin bieber videosu paylaşacağına annesiyle - babasıyla okuma alıştırmaları yapmaları gerekmez mi? ya da ailecek başka şeyler olması gerekmiyor mu. yahu bu çocuklar daha dinlerini bilmiyor. anne baba olarak en büyük göreviniz bunlara dinleri öğretmek (bakın dini demiyorum).

bunların öğretmenlerinde de iş yok. birbirlerini eklerler ancak.

ha bir de anne babadan bahsettim de acaba onları kim alabilecek facebook başından. yazık.
peygamber efendimizi çok sevenler sayfasına katılmayı reddedince kendimi ilginç bir biçimde kötü hissetmeme neden olan şey.
az önce dondurduğum "boku çıkan" internet sosyal ağı. yok çizgi kahramanları profil resmi yapalım çocuk tacizi önlensin , yok bir milyon kişi bulalım ,yok "kuziiiiş çok tatlı çıkmışsın " yetti be !
"22 Aralık 2010 tarihine kadar profil fotoğrafımızı Bursaspor amblemi yapalım. Bursaspor'un her maç uğradığı tecavüze dikkat çekelim. Duyarlı olalım. 6ursaspor'a karşı alınan bu tavıra bir dur diyelim." eylemini başlatmak istediğim sanal ortam.
biraz önce eski iş arkadaşlarımdan birisi parmağındaki tek taş yüzüğün fotoğrafını çekerek "evet dedim" diye profilinde paylaştı. yani kız hayatı boyunca beklediği evlenme teklifini almış, tek taşı parmağına takmış, yememiş, içmemiş, sıçmamış ve mal bulmuş mağribi gibi hemen bunu profilinde paylaşmış. sanırım bu arkadaşın görgüsüzlüğünden ziyade facebook'un gücü olsa gerek. yakında çocuklar sünnet olduktan sonra kanlı canlı malafatın resmini çeip koymazlarsa ben de adam değilim. *

(bkz: yüce facebook sen bizi tüm kötülüklerden koru)
gün itibari ile video upload etmek yasaklandı.

"
Video yüklemeleri devre dışı.
Facebook hesabında telif hakkı ihlaliyle ilgili bir etkinlik söz konusu olduğundan, daha fazla video yüklemeni engelledik. Daha fazla bilgi için lütfen help pagena bak
"
yeni tasarımıyla ciddi anlamda kendinden soğutan sosyal paylaşım şeysi.
yeni tasarımıyla tartışma yaratan sosyal ağ.
yeni şeysiyle tasarım paylaşım sosyali.
yeni tasarımında mesaj gönder butonu çalışmayan site.
yeni tasarımına geçmediğim hede. bir bırakın da alıştığımız şeyle devam edelim bir iki sene.
yeni tasarımıyla bağlantılarım kısmını saklamış site. daha önce paylaştığım videoları göremiyorum.
yeni tasarımıyla su gibi izdivaç programı gibi olmuş ,paylaşım sitesi.

şunu okudu,şurada yaşıyor ,100 tl maaş alıyor,gideri var!!

bu ne lan?
sürekli kötülenen ama kullanılan site.
yeni tasarımıyla bayağı bir ilgi odağı olmuş sosyal paylaşım sitesi.

bayağı bir ilgi odağı olmuş sosyal paylaşım sitesi yeni tasarımıyla.

sosyal paylaşım sitesi yeni tasarımıyla bayağı bir ilgi odağı olmuş be leylaaamm... *
© copyright 2005 - 2026