bugün
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı21
- sözlük erkekleri kadın olsa nasıl görünürdü8
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek14
- bir daha doğmayacak olmak5
- linkedin6
- evrene bir mesaj bırak7
- kızla konuşmaya çalışmak2
- sevgiliden gelen ilk canımlı mesaj5
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- son 3 günde sadece 5 saat uyumuş olmak2
- yunan kültürü vs türk kültürü2
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler10
- uzun bir yolculuğa çıkma isteği2
- izinli yazarın entry girebilmesi7
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- macbook neo2
- 17 haziran 2026 erhan karaal'ın kaçırılması2
- islam düşmanlarına epstein şoku13
- abd iran mutabakatındaki 5 madde2
- muhafazeküler4
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- ismail kartal10
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- nagihan'a üzülmek2
- şu anda ne yapıyorsun19
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- kılıçdaroğlu'nun aradığı desteği bulamaması3
- arkadaşlar uyudunuz mu6
- yusuf tekin'in öğrencinin bağcığını bağlaması2
- kilo verdiren gıda4
- bugün ne yedin10
- kendi rızasıyla kabak tatlısı yiyen insan2
- zeki ve cool biriyle sohbet etmek2
- 18 haziran 2026 yusuf ziya gümüşel'in tahliyesi4
- org vs synthesizer4
- izmir'in yıllar sonra chp den kurtulması2
- tripofobisi olanlar revani yemezler4
- sokak röportajı veren sıradan vatandaş3
- 2026 dünya kupası13
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- hocalı katliamı2
- bir gün ölecek olmak6
- kemal derviş5
- 30 lu yaşlar14
- azizlik neden ispanyollara mahsus4
- işi düşünce aramak2
- yanlışlıkla erkek sikmek8
- yıllık yazısı3
- en iyi terapi6
- en iyi yanık kremi5
entry'ler (50)
destek verilmesi gerektiğini düşündüğüm kampanya. buyrun burdan yakın
jedi eğitimimde bana yardım et, dünya gezegenini tehdit eden volkswagen'e karşı başlatılan isyana destek ol http://vwdarkside.com/tr/jedi/pelin-baydar-289981
jedi eğitimimde bana yardım et, dünya gezegenini tehdit eden volkswagen'e karşı başlatılan isyana destek ol http://vwdarkside.com/tr/jedi/pelin-baydar-289981
bank asya'ya düşürülmesi bir sezon ertelenmiş olur
https://profiles.google.c...u/0/117589810745273529299 davetiye isteyene gönderilir
etrafta hep böyle şeyler olduğunu, kendi köşesinde de hep bunları yazdığını şimdi neden olay olduğunu anlayamadığını ileri süren muhafazakar kişi.
son dönem reklamlarını çok başarılı bulduğum tarayıcı.
(bkz: google chrome it gets better)
(bkz: google chrome lady gaga)
(bkz: google chrome it gets better)
(bkz: google chrome lady gaga)
daha önce de söyledim, her bölümden sonra da söyleyeceğim gibi duruyor. dibine kadar dram olsun bence adı. hayır izlemiyor muyum izliyorum ama sırf meraktan valla.
itiraf ediyorum herkesin sövdüğü son sezonda ben hüngür hüngür ağladım ve beğendim. öyle bir diziydi ki rahmetli hala aklıma geldikçe içimde bir yerleri acıtır. farklı sonları da olabilirdi evet ama biz onu böyle de sevdik. özledim lan. lan, lan noluyo bana*
kafa bir arkadaş hele de güçlü kuvvetli falansa bence iyi olur, hem zaman geçer hem yemek bulmada falan yardım eder. çok da güzel iyi olur.
bunu yapanlara denir ki: zaten siz adını değiştirdiniz diye biz de hemen akp'ye oy vereceğiz, bizi tanıyan arkadaşlarımız da buna hemen inanacak.helal be size!
salak ayağına yatmak da denir bu yaptığına.
önsevişmezdi de hepsi batıdan hepsi.
bölüm boyunca yazmamak için kendimi zor tutuyorum artık çünkü sadece sinirleniyorum küfür ediyorum falan. yapmayın etmeyin ya bu ne dram.
izlemedim, bir süre de izlemeyi düşünmüyorum ama bu kadar konuşulması, tartışılması amacına ulaşmasına yani daha da çok izlenmesine sebep olacaktır, bu da yapımcıların, kanalın tabii ki işine gelecektir. ben de izlersem meraktan izleyeceğim cidden.
mor ki benim favori rengimdir amerika'da 40 yaş üstü kadınların hala giderim var demek için kullandıkları renkmiş. bunu okuduğumda bir düşünmüştüm ben niye seviyorum acaba bu kadar diye. cevap hala yok.
acil kahkul kestirmeleri gereken kızlardır.
erken uyanacağı kesin olarak bilinen birine geceden sabah arayıp uyandırması için dil dökmek, mesajlar atmak.
(bkz: ben yaptım oldu)
(bkz: ben yaptım oldu)
bir de bunların daha ayrılmadan hiç aramayanları ve aslında bunun ayrılık olduğunu düşünen versiyonu var ki aman aman.
sanırım adından dolayı türkiye'de hakettiği ilgiyi görmemiştir.finali benim için ters köşeydi ama en başında ee nolmuş şimdi bıdıbıdı olcak iştee diyen arkadaşlarım da az değildir. kendimden şüphe ettirmiştir bu arkadaşlarım.