bugün

facebook

yahu aga anlamıyorum ben bu "hmm facebook mu? çok basit, çok ezik bi' ortam.. gayet bayağı ve zemine hitap ediyöö, hep apaçiler falan ıyyy.. herkeş salak orda!" şeklinde tepkileri.. inan ki anlamıyorum lan!

hayır neden bu kadar kasıyosun ki kardeşim? yani ben o platforma üye olan, paylaşan, beğenen, yorum yapan, taklalar atan birisi olarak senin kadar dert etmezken, sen hakkında bunca şeyi * bilip de neden bu kadar dertleniyosun ki? neden üzülüyosun bizim için? düşünme olm bizi bu kadar. düşünen yerlerine zeval gelmesin aman..

hem bak şimdi sen kendini kurtarmışsın ya bu kokuşmuş ortamdan. üye falan değilsin. * kafan rahat, huzurlusun, bir yandan kahveni yudumlarken, diğer yandan facebook'ta benim harcadığım vaktin %200 fazlasını harcadığın şu sözlüğe bilgi içeren entryler * * döşüyorsun şehri izlerken bir akşam vakti, alaycı kahkahalar patlatıyorsun insanların yüzüne.. yani özet geçecek olursam, gayet entelektül birisin işte.. ama bu facebook olayını senin kadar abartmıyoruz lan biz, bu kadar büyütülcek bi numarası yok cidden.. kasma hiç. bu kadar tavır yapmanı gerektirecek kadar derin bi oluşum değil ki. yani bizim için o kadar basit ki bu, feyse * üye olup olmamayı bu kadar derin düşünüp yoğun duygular yüklemeye gerek olmadığını biliyoruz. emin ol farkındayız orada olan biten gereksizliğin vesaire bin türlü zamazingonun saçmalığının. ama sen kadar sorun etmiyoruz be.. bak gel anlaşalım, sen kafanı dinle biraz bizi düşünme. biz de o kokuşmuş ortamda mark zuckerberg'e para kazandıralım. ehe.. anarşik seni.
© copyright 2005 - 2026