bugün
- boyumun 2 cm kısalması21
- sözlük yazarlarına güvenmek11
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı19
- her şeyin mizahı yapılmalı mı14
- chatgpt'ye kötü özelliklerimi söyle demek6
- nev10
- kendi değerimizi biz mi belirleriz başkaları mı13
- karınız için çamaşırları elinizde yıkar mısınız8
- bilinçaltı internet ve yapay zeka etkileşimi3
- iphone 18 pro max için neyinizi verirdiniz10
- afet hoca geliyo afet hoca geliyo ihihihi6
- mal mıyım sorunsalı13
- sözlüğün troll mekanı haline gelmesi4
- küt saçlı hatun12
- sözlük kızlarının meme savaşı7
- beni sevdiniz mi3
- online listesi7
- ilk sevgili3
- hiç bir şey hissetmemek4
- natisii mik'yi ena4
- sözlüğün bok yoluna doğru gitmesi3
- geceye bir tespit bırak5
- seks yapmama şartıyla ölümsüz olmak5
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri11
- cihangir insanı2
- modern tanrılara tapınmak4
- sözlük yazarlarının saatleri8
- ay da am olsaydı ilk türkler çıkardı5
- kiraz cicegi kolonyasi41
- teoman'ın 60 yaşına girmesi2
- mandalina8
- hüküm giymişim5
- sözlük yazarlarının ikindil vakti rüyaları2
- muskacılık yapıp çomar yolmak2
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri12
- açgözlü bencil ikiyüzlü kibirli insan4
- sözlük kavgaları5
- tansağ türk4
- je taime2
- ismail kartal34
- tek şeftaliyle doymamak2
- rakı3
- istanbul trafiği7
- kendine yalan söyleme eğilimi10
- ilk buluşmada esnaf lokantasına gitmek14
- gecenin nostaljik şarkısı2
- internette saklanabileceğine inanmak3
- mesajlara sürekli geç cevap veren erkek10
- 2026 yazı5
- ben bu çocukla ilgili evlencem ya9
"geç de kalmış olsam, usta doğum günün kutlu oluveeğsingari. bi ara bi wordabula neyin atalım abi senle, oynamıyos kaç zemandır."
demek istediğim, nice senelere "dedirten" yazar. *
demek istediğim, nice senelere "dedirten" yazar. *
omru boyunca mutlu olmasini diledigim, gun anlaminda benden 1 gun once dogmus olan kardes/yazar. mutlu yillar. yay burcu oldugu belli *
doğum gününü kutlayan 17. yazar ben olayım istedim.
iyi ki doğmuş, sınıfları doldurmuş, sevinçliyiz hepimiz, doğumgünün kutlu olsun yazarı. pastandaki mumları üflemeden önce tuttuğun dileklerin hepsi gerçek olur, umarım. yuppi..
(bkz: hasta hasta entry girmek)
(bkz: hasta hasta entry girmek)
taksim'in ortasında yanaklarını mıncık mıncık sevip karizmasını dağıttığım, doğuştan allıklım, milkshakeim, fileykuşum, taktığım her lakabı hoşgörenim... üçüncü kardeşim... nice sağlıklı, mutlu, herp berabere güzel seneler, iyi ki doğmuşsun...
kardeşlerin en tatlılarından süper insan iyi ki dogmussun ve iyi ki varsin. allah bir ömür boyu saglık ve mutlulugu yanından eksik etmesin. sevgi ve huzurla kalman dilegiyle...
eski dj imiz,doğum günün kutlu olsun yazarı.
seni anan benim icin dogurmus canim
hamurunu benim icin yogurmus canim
sarkisini esliginde dogum gunusu kutlu olasica askumdur. *
hamurunu benim icin yogurmus canim
sarkisini esliginde dogum gunusu kutlu olasica askumdur. *
"doğum günün kutlu olsun, nice senelere" demek istediğim dost kişi. *
onun için allah'a edebileceğim tek dua: "her gün, yeniden doğmuş gibi taze bir ruhla sürdürsün hayatını, her yeni gün yeni bir güzellik katılsın hayatına..." iyi ki var, iyi ki doğmuş. seviyorum kuzumu, nice senelere.
aha dogum gunuymus haberimiz yok yazari. yeni yasinda saglikli ve mutlu olmasini icten diledigim fatik. mutlu olsun hep.
doğum günü kutlu olasıca candan öte, canımın parçası.
şu sözlükte iyi ki yazarım dedirtenlerden biri.
nice mutlu, huzurlu, sağlıklı ve güpgüzel senelerin hep onunla olmasını istediğim can, bi'tane.
şu sözlükte iyi ki yazarım dedirtenlerden biri.
nice mutlu, huzurlu, sağlıklı ve güpgüzel senelerin hep onunla olmasını istediğim can, bi'tane.
doğumgünü kutlu olsun yazarıdır.*
doğum günü imiş, kutlossun deriz inceden..
her durumda her anda gülmek konuşmak paylaşmak istediğimde muhakkak bulabildiğim, benim iğrenç esprilerimi, çok konuşmamı, dalga geçmelerimi, kekoluklarımı, unutkanlıklarımı sabırla dinleyen/çeken, o sıcacık gülümsemesini hiç bir zaman esirgemeyen; cıvımadan komik, seviyesiz olmadan dost olunabileceğini bir kez daha kanıtlayan sözlüğün bana kazandırdığı bir değer diyemeyeceğim zira sözlük olmasa da görüşebileceğim nitelikte bir 'insan' olması bakımından sevgili annesine bu günde bu güzel insanı doğurup yetiştirdiği için teşekkür ederim.*
faati: aura
aura: de yavru
aura: desene be yavru
aura: ne var lan!
sonsuza uzanan derin muhabbetlerin muhatabı olan pek kıymetli arkadaşım, geyikdaşım olan bu insana sonsuz teşekkürlerimi iletmek isterim buradan, köşegen olarak aura yazabildiği ve de gözlerimi nemlendirebildiği için. bu aralar biraz hastadır kendisi, hain mikroplar bünyesini istila etmişse de, annesinin ve benim birbirimizden bihaber çalışmalarımızla kendisini iyileştirme çabalarındayız. umarız tez zamanda eski sağlıklı günlerine kavuşur. "çıkın mikroplar yavrunun vücudundan!" *
aura: desene be yavru
aura: ne var lan!
sonsuza uzanan derin muhabbetlerin muhatabı olan pek kıymetli arkadaşım, geyikdaşım olan bu insana sonsuz teşekkürlerimi iletmek isterim buradan, köşegen olarak aura yazabildiği ve de gözlerimi nemlendirebildiği için. bu aralar biraz hastadır kendisi, hain mikroplar bünyesini istila etmişse de, annesinin ve benim birbirimizden bihaber çalışmalarımızla kendisini iyileştirme çabalarındayız. umarız tez zamanda eski sağlıklı günlerine kavuşur. "çıkın mikroplar yavrunun vücudundan!" *
yalancı yazar.
nihayet seçilmiş bir kul tarafından keklenebilmiş dünyanın en ballı insanı. kendisini kekleyen aither adlı başarılı yazar kardeşimize buradan super poke yolluyorum. ay pardon o feysbuktaydı. ona şükela yolluyorum ahaha. oh walla nihayet kanım yerde kalmadı intikamım alındı.
kedim.
askum.
bi denem.
bir de yirim.
askum.
bi denem.
bir de yirim.
an itibariyle inat damarıma basan yazar.
:dilçıkaransimaylçarpısonsuz:
:dilçıkaransimaylçarpısonsuz:
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar