/231
--spoiler--
kenan kim ak.*
--spoiler--
izleyerek para kazandırmak istemediğimiz kanalda yayınlanan, kendini izleten hain dizi.
yurdum inasnın pazartesi akşamı eğlencesi, ha birşey olduğu da yok sonunda ezel'in ömer olduğu anlaşılıp dıkşın dıkşın sesleri ile bitebilecek dizidir.
(bkz: lost un alternatif finali)
30.bölümün 2.fragmanı da yayınlanmıştır.
https://www.youtube.com/watch?v=ANP7-ZUTtXk

fragmanı izleyenlere kerpeten ali'den gelsin
(bkz: noluyo lan)
fragmanı bile bir kaç bölüme yetecek kadar güzel dizi. bu bölüm gerçekten çok etkileyici olacak.
30. bölüm fragmanından anlaşıldığı kadarıyla ali de ezelin ömer olduğunu öğreniyor. bu gidişle en fazla bir sezon daha gidecek dizidir çünkü işin sırrı çözülmeye başladı.
bu kadar kısa sürede bağımlılık yaratmıştır bünyede, bir kereden bir şey olmaz olayını yıkıp geçmiştir. bir kere izledik, bırakamıyoruz efendim. ne kadar istemesem de tadında bırakması gereken dizidir.
(bkz: ramiz yokken biz konuşuyorduk)
dizi yayınlandığından beri şunu yazmak istemişimdir. ben ezel beridir hür yaşadım hür yaşarım* dizi güzel diyorlar. izlemedik. 50 defa tekrarlarlar. bir ara izleriz.

tanım: tuncel kurtiz in başrolde oynadığı dizi.
--çok pis spoiler--
kamil bu akşamki bölümde ölecek.
--çok pis spoiler--
bir bakınca hamen farkını hissettiren çekimi müziği oyunculuğu özellikle senaryosuyla sevlen sevilmeyi hak eden dizi.
ramiz dayı'nın eyşan konusunda son sözü söyleyeceğini hissettiğimiz dizi.
kurgusuna kurban olduğum dizi.
neden mi?
banka müdürünün karşısındaki adamın yani eyşan'ın karşına çıkacak kişinin ramiz dayı olacağı kimin aklına gelirdi!
türk televizyonculuk tarihinin en iyi yapımı denilebilecek bir dizidir.
kerpeten ali ' nin tüm gerçekleri öğrendiği dizidir.
(bkz: ezel koooş)
ali ölmesin lan.
(bkz: ali ölürse çocuğumu keserim)
kerpeten ali ölürse bırakırım o diziyi izlemeyi.
ali' siz ezel, ezel' siz kamil izlenmek ki dediğim nadide dizi.
(bkz: bu adam oynuyor)
kamil gitti kerpeten ali gidici gibi... bu sezon bitecek mi acaba bu dizi
Ne oluyo lan demek istediğim dizi. Ama yani şu dizinin senaryosunu yazan insancıklar, her bölümde ağız açık bir şekilde dizi izlenmez ki. Diğer dizilere ayıp oluyor. *
yastayız böyle bitmemeliydi senaristle kıymayın ali ye...
kerpetenler ölmez vatan bölünmez falan falan.
© copyright 2005 - 2026