bugün
- yazarların en sevdiği meyve6
- lahmacunu elle yiyen kız6
- ciddi ilişki istemiyorum takılalım diyen kadın9
- soğuk duş almak5
- yaşlılığınız için insan biriktirin4
- milli takıma isim koyalım kampanyası9
- kas krampı4
- özel okul öğretmenleri açlık grevinde3
- 26 haziran 2026 türkiye'nin abd'ye döşeyeceği boru4
- insanlara güvenin azalması4
- seni hayata bağlayan şey11
- başına belayı satın almak3
- türk kızlarına yürüyen turistin dayak yemesi7
- içilen en lezzetli çorba2
- fakirlik belirten hareketler2
- çipli kimlik kartları2
- hawking'in uzaylılarla konuşmayın uyarısı3
- baba denince akla gelenler4
- nolcak bu ulkenin hali3
- zincir marketlere kısıtlama çağrısı4
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi3
- kimseyle tanışamamak8
- peki yazan kıza espri yapmaya devam etmek3
- asosyal olmanın sebepleri3
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- yüzde 80 kakao içeren bitter çikolata2
- milli takımın gruptan 3 çıkması senaryosu4
- nasılsınız3
- 5 litrelik suyla sınava giren öğrenci5
- ankara sokaklarında yürümek2
- 20 haziran 2026 hollanda isveç maçı5
- arda güler egosu7
- türkiye'deki yakışıklı erkek kıtlığı16
- okulda felsefe dersinin kaldırılması7
- anne ve babayı çocukları önünde vuran maganda3
- başkan2
- bir insana sonradan öğretilebilecek en zor şey3
- fazla açıklama yapan insan2
- yuzırların süper güçleri11
- kanyon starbucks2
- bizim çocuklar'a alternatif slogan önerileri3
- hiç götü öpülmemiş kız siniri2
- enteresan beddualar9
- vincenzo montella'nın halen istifa etmemiş olması10
- türkiye a milli futbol takımı14
- telegram vs whatsapp4
- güzellik merkezi2
- 33 yaşında emekli hayatı yaşamak5
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi12
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri10
Acun Ilıcalı'nın kurmuş olduğu dijital yerli platform. Reklamlı ve reklamsız olmak üzere 2 adet üyelik tipi bulunmaktadır.
yahu en çok izlenen 2 dizin 'gibi' ve 'leyla ile mecnun'. yayınlanan bölümleri 10 haftada bitirmek nedir arkadaş? hangi mantıkla yapıyorsun bunu diyeceğim de çakal acun benden 198 kat daha fazla düşünmüştür diye yorum yapmak istemiyorum...
1 Ocak 2021 tarihinde Acun Ilıcalı tarafından kurulan dijital içerik platformudur. Bu yıl 3.yılına girecek olan bu platformda popüler olanlar "leyla ile mecnun" "gibi" "vahşi şeyler" ve "hükümsüz" adlı içeriklerdir. 24 haziran 2021 tarihinde açıklanan haberle birlikte spora da el atmışlardır. habere göre avrupa maçları 3 yıl süreyle sadece bu platformda olacakmış.
Abi koltuk ısırıyorum, buzdolabı sırtlıyorum sinirimden Allah için daha başlayalı 1.5 dakika oldu 2 tanesi 59 saniye olmak üzere 6 reklam izledim. Allah kahretsin ya. iptal ettim ve artık kaçaktan devam. sadece gibi seyrediyorum zaten bu reklam olayı yüzünden emeğe saygı diye paralı abonelik devri benim için kapandı. haram olsun
Reklamsız yayını 220 olan acur platformu.
Reklamlı ne ola ki? Maç devam ederken herhalde araya Sörvayvır reklamı koyuyor olabilir.
Yarın maçı sık gittiğimiz bir içkili restoranda izleyeceğiz, içip yediğimizin hesabını ödeyeceğiz.
Reklamlı ne ola ki? Maç devam ederken herhalde araya Sörvayvır reklamı koyuyor olabilir.
Yarın maçı sık gittiğimiz bir içkili restoranda izleyeceğiz, içip yediğimizin hesabını ödeyeceğiz.
türkiye'de adalet kalmadığından artık direk uefaya şikayet edecem bari maçları başkasına satsınlar.
ludogorets: sıra bende.
abonelik ücretlerine 17 Şubat itibariyle zam geldi.
Aylık reklamlı üyelik: 129 TL
Aylık reklamlı ExxenSpor üyeliği: 289 TL
Aylık reklamsız üyelik: 179 TL
Aylık reklamsız ExxenSpor üyeliği: 339 TL
Yıllık abonelik paketler kaldırıldı.
Aylık reklamlı üyelik: 129 TL
Aylık reklamlı ExxenSpor üyeliği: 289 TL
Aylık reklamsız üyelik: 179 TL
Aylık reklamsız ExxenSpor üyeliği: 339 TL
Yıllık abonelik paketler kaldırıldı.
şampiyonlar ligi reklamsız paketine son olarak 330 tl civarında para bayılırken geçtiğimiz ay aboneliğimi sonlandırdığım acun uygulaması.
umarım bundan sonra şampiyonlar ligi ihalesini hiçbir sosyal medya platformu almaz. trt'nin ihaleyi almasının ardından bir daha uğramayı düşünmüyorum.
umarım bundan sonra şampiyonlar ligi ihalesini hiçbir sosyal medya platformu almaz. trt'nin ihaleyi almasının ardından bir daha uğramayı düşünmüyorum.
en güzel diziler bunlarda. para verip alınır.
Sikko Acun un olduğu bir ortam beş kuruş haketmez.
Siyasi menfaatci yalaka.
Siyasi menfaatci yalaka.
1 ay üyelik reklamsız paketi 223,9 TL olarak belirlenmiştir.
netflix daha ucuz amk 149 lira.
netflix daha ucuz amk 149 lira.
Bu platformda erotik filmler var midir , merak edilendir.
ömrü hayatımda yazılımı ve uygulaması bu kadar dandik olan çok az platform gördüm. parası ile içerik izlettirmeme konusunda bir marka gerçekten.
Acun satar burayı yakında. Hasan Can da kaçtı, gibi dizisi bitti. Bir cazibesi kalmadı.
reklamlı exxen, exxenli reklam gibi amk. alınmaz. var mı bilmiyorum da Akbank promosyonu ile açtım 1 ay, 3 günde hayatımda izlemediğim kadar reklam izledim.
benim de trendyoldan vardı bir aylık. açtım çekilecek gibi değil on tane reklam koymuşlar. kapattım gibiyi inattan izledim. iptal etmeyi de unutmuşum bir aylık ödeme almışlar onu kovalıyorlar zaten batmamak için.
reklamlı üyelik aldım diziye reklam girince son reklamda donuyor tvye reset atmak zorunda kalıyorsun. sizin yapacağınız işi seveyim ben.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar