bugün

bir ömür boyu yaşanılacak insandır.
(bkz: kime göre neye göre)
evlenilmek istenen insandır. bir sınırlandırma veya bir özellik koyma yanlıştır.
Evlenilecek kişi bayan ise sessiz sakin olması şiddetle tavsiye edilir.
ailesi belli çevresinde sevilen sayılan tanımadığın güzel ya da yakışıklı biridir..
evlenilecek olan insandır. başka yoruma ne gerek var. herkesin aradığı özellik farklıdır. kimi güzellik, kimi başka bişey, kimisi anlamak anlaşılmak ister. ben kapattım o defterleri çok uzun zaman önce ayrı.
ahir zamanda çok zor bulunan insan türüdür. konuyla ilgili çekilen çileler ve alınan meyveler karşılaştırıldığında çilelerin ezici üstünlüğü söz konusudur (bkz: allahım bana layık olanı değil, sana layık olanı ver)
işinde gücünde, eli yüzü düzgün, sevilen sayılan insan evladı olarak betimlenebilir. Genellikle bahtsiz olur bu ve benzeri tipler. Sagına soluna iyice bakmak lazım almadan önce. Vardır muhakkak bir arızası.
(bkz: yemek yapmayı bilen erkek).
evlenilecek insan yoktur evlendiğin insan vardır çünkü evlenilecek insan diye düşündüğün kişiyi bulman imkansızdır.
kişiliği düzgün olan her insan evlenilecek insandır.
asık oldugu kadar saygı ve sevgıde kusur etmeyen ve annemı seven ınsandır.
her duygunun yanında bir de dostluk duyulabilen.
ebeveyn olablitesi yüksek kişidir. çocuk istenmiyorsa ilişkiyi zaptırap altına alıp herşeyi mahvetmenin manası yoktur çünkü.
(bkz: alkollü kafaya açılan başlık)
nerdesiiiiiin?
hayal edilen, beklenen insandır.

ilkokula kadar hep bir yoğurtçu ile evlenmeyi istemişim.

ama annemin suçu; günde yarım kilo yoğurt yiyen çocuk mu olur!
Ben değilim mesela.

(bkz: bu aralar nedense aşırı açıksözlü olmak)
öküzün süslenip püslenip karşına çıkmış halidir. düğünden sonra ya da bilemedin bir iki ay sonra kessin gerçek yüzünü görürsün.
Aşık olduğun adamdır. Karşında dururken gözlerine bakınca için akar gider. Sabaha kadar oturabilirsin o kaldırımın kenarında yeter ki onun elini tutabilmesin.
Eksileyin silin tamam fazlasıyla beni ilgilendiren bi entry ama yeter ya sözlüğe aşkımızı da yazamayacaksak ne yazalım.pff sinirlendim silinsin.
Bakire olmalıdır. Allahın izniyle lesbian bed death bizden uzak durur inşallah.
Sevgiliyken seks yapmadığın ve konuşmadığın kızdır. Olum bakın iyi dinleyin. Seviyorsanız seksi unutun. Seks hayatınızı bitirir. Sevdiğin kızsa eğer seksle arana benzin dök yak o derece.
aşırı sakin ama bir o kadar da manyak olmalı.* e sakin olmazsa o bana katlanamaz; manyak olmazsa ben sıkılırım. aha evde kaldım mübarekler.
adonis önemli,adonis şart.

o değil de,bir ömür senin elinden tutacak mı,bir ömür seni çekecek bu insan,sen hiç sıkılmadan onunla olabilecek misin,yanında durabilecek misin,herkese gözünü kapayıp ona açılabilecek misin.

bunların cevabı evetse o evleneceğin kişidir.

herhalde,galiba,sanırsam.
Terazi erkegi olmamalidir. Yoksa vay halinize.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026