bugün
- çayı kaç şekerli içiyorsunuz8
- bu dünyanın minnoş kalplere uygun olmaması4
- samsun'da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü11
- otobüste yanına oturan tip3
- şiddetli akan ırmağa giren akılsızlar4
- sabahları gazete okumak4
- ekonomi çok iyi10
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması12
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum27
- zeynep atılgan4
- eline erkek eli değmemiş erkek4
- neden küstüğünü unutmak2
- elif'ten be'ye geçememek4
- almancıları aşağılayan lanet millet5
- sessiz insanların gizemli sanılması2
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak5
- ekrem imamoğlu7
- chp seçmeni9
- zor yollar2
- maddenin içindeki evrenler4
- cem adrian birsen tezer ceylan ertem2
- çok inanarak boş yapmak2
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız6
- bot başlıkları3
- suriye geçici cumhurbaşkanı3
- rap müzik saçmalığı3
- tutku3
- ekşi sözlük'ün mason locası olması4
- reha muhtar25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- turkei kıymentini bilin21
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- uysaljakoben21
- 1 euro 53.50 tl4
- 2026 dünya kupası8
- 3 haziran 2026 türkiye dominik voleybol maçı2
- gammaz olmuşum13
- türkiye a milli futbol takımı3
- gençler iş beğenmiyor5
- kemal kılıçdaroğlu36
- her şeyin sanalda olmadığı gerçeği3
- minyon kadın siniri6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler12
- devlet aklı5
- gece yarısı çalan telefon7
- aquila bicipite8
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- türk erkeklerindeki rus ve ukraynalı kız merakı4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir5
entry'ler (266)
çocukluğun sonlanması.
birdman of alcatraz da yan hücredeki adamın anlattığı; kendine seni seviyorum demeyi öğrettiği bir papağanı olan fahişeyi anımsatır insana.
sürekli piç erkekle kıyaslandığını gördüğümden gerek duydum bu tanıma; piçliği çaktırmayacak zekaya sahip, iş bitiricilik ve açık gözlülük bakımından piçten her durumda bilmem kaç gömlek üstün erkektir. kolay ulaşılır, zor vazgeçilir.
sevdiği için ağladığına göre hatta hüngür hüngür ağladığına göre ilişkide level atlatan bir eylemdir bu ağlamak ve bunun nasıl işe yaradığını bizimle paylaşmamış erkektir. bencildir.
ne kadar eski olduğuna bağlı olarak hislerde değişim oluşturabilen eylemdir. eylemin gerçekleştiği saat ve yaşanılan kafa da etkilidir. mesela tuvalete yakın çekmeceye koyulmuşsa resim; resme bakarak söylenecek şey bellidir. (bkz: ancak sıçarken aklıma geliyon) elbette ki o resim tuvalette anca sıçma eylemine eşlik edecektir, akla başka şeyler gelmemelidir. zira kimse yüzüne kapanmış kapıdan medet ummaz. yada çarpıp çıktığı kapıyı rüyada görmez. bu saatte bu kadar oldu. eksileyin işte.
kaşınıyordur. (bkz: her kuşun eti yenmez)
24 yaşına kadar hayatın çok güzel çok harika çok bilmemne olacağına inandırılmış, anca 24 yaşında hayatın öyle çok abartılacak bir bok olmadığını anlamış kişinin, o aydınlanma döneminde yaşadığı durgunluk sürecidir.
insan gibi seveydi daha makbule geçecek erkektir. anca severken köpekleşenlerde böyle tırsaklıklar, götten uydurma bahaneler görülür.
tanım: esasen sevgisi bir işe yaramayan erkektir. evet pragmatiğim. tavsiye de ederim.
tanım: esasen sevgisi bir işe yaramayan erkektir. evet pragmatiğim. tavsiye de ederim.
japondur yüksek ihtimal. türk olmadığı kesindir.
yeni evlendiğiniz eşinizin kapanman gerek artık evli bir kadınsın dediği andır.
birinin sesli sesli zaart diye osurması. dikkat mi bırakır adamda.
kişinin yoğun bakımda yattığı zamanlar gayet uygunsuzdur. tüm o borular damar yolları arasında bir de diş ağrısı, gerçekten en kötü zamanlamadır.
'beni büyüten pınar süt çocuğumu da büyütecek' gibi bir şeyler zırvalanmaktadır reklamda ki bu da 'kazık kadar oldun büyüdün alık alık buz dolabının önünde bakınıp süt içeceğine git çocuk yap, bak yaşıtların vıdı vıdı vıdı...' demektir aslında. pınar yazısının altındaki o ineği çok tanıdık bulmuyorsanız dikkate almayınız.
gerçek yalnızlıktır.
24 yaşında da olabilir.
türkiye de gerçekleşmeyecek iştir. olsa dahi daha sonra ısıtılıp kadının önüne getirilecektir.
mani atakları sırasındadır.
dünya, bu yazıyı sana yazdım bak; mani dönemime girmek üzereyim, artık pc başında oturup sözlükle falan uğraşamayacağım, dışarı çıkıp seni güzelce. neyse. dikkat et yani, önlemini al.
meraklı eski sevgilidir. anlayışla karşılanmalıdır. zamana bırakılmalıdır.