bugün

Ki ki ki eski eski es…
nerenin tramvayi bu. eskisehir mi?
Çarşı tramvay durağının yeni adı.

Es es diye duygusuz bir şekilde söylüyor tramvaydaki apla.
eskişehirspor'un lakabı, veya tuvaletlerde pisliklerin beklediği daha sonra sifonu çekince gittikleri bekleme bölümü.
kısaca eskişehirspor, ha birde eskiden atv ve show tv'de yayınlanmış başrolünde erdal beşikçioğlu'nun oynadığı tv dizisi.
(bkz: köy takımı)
saçmalık adına cimbomla yarışabilecek yaratıcılıktan uzak kısaltma, slogan, zırvadır.
Eskişehir sporun taraftarları tarafından soylenen takım isminin kısaltılmıs halidir.
rüzgar gibi eskisi gibi es esesim dediğimiz aşkımızdır.
eskişehirsporumuzun kısaltılmasıdır.
Geçen bir Eskişehirli olarak 'takımım' Galatasaray'ın maçındaydım. Es Es, dakika 89'da bize golü atınca; 'mort' olduk. Çıkışta, Es Es'in otobüsünü gördüm; böyleydi. Güzelmiş! http://galeri.uludagsozluk.com/r/es-es-333663/
oc çakması olsa da eskişehir' in o güzel atmosferiyle filan kotarır işi diyordum lakin berbat bir iş çıkardı senaristler.
kırmızı-siyah es-es kara şimşekler eskişehir.
laf olsun torba dolsun, maksat milet uyusun avunsun denerek çıkarılan başka bir dizi.
ilk kez 1999 da gitmiştim. anadolu üniversitesi nden ödül almaya. sonra 2009 da bir kez daha gittim. değişimi gördüğümde inanamadım. o eski şehir gitmiş, yepyeni bir kent gelmişti.
birçok spiker esesler der. ama yanlıştır bu. doğrusu (bkz: es es) tir.
bir şehrin yeni ziyaretçilerinin hikayesini anlatan diziydi. uras, ' artık bitti ' derken hem geleceği hem de kalbi için güzel işler üretmeye başlamıştı. tutmakta olan yapımı bitişe götürense, ışık hoca, yani behzat ç, nam-ı diğer erdal beşikçioğlu' nun ayrılma kararı oldu. bir de güzeller güzeli vardı ki, yüzü kadraja gelince iç çektirtiyordu.

(bkz: leyla lydia tuğutlu)
Türk televizyonlarında gelmiş geçmiş en iyi dizi olabilirdi.Kısa kestiler.Oyunculuklar ve kurgu türk televizyonlarının dizi kalitesi seviyesinin çok üzerindeydi.Ahmet Rıfat Şungar'ın oyunculuğuna da diyecek yoktu.
Hiç tereddüt etmeden futbol aşkı adı altında düz duvara tırmanan insan topluluğu.
(bkz: unutulmaz es es unutulmaz)
adalar, doktorlar caddesi, iki eylül: eski eski es, en güzel 4 yıldır.
ismail cem televiyzon ödüllerinde en iyi gençlik dizisi ödülü alması yayından kalkışının 2. haftasına denk gelen dizi.
(bkz: yazık oldu)
gerizekalı denilebilecek bir arkadaşın,adı osman olan diğer arkadaşa "lan televizyonda yeni dizi başlamış adını da senden esinlenip os-os yapmışlar" diyerek bizi derin düşüncelere sevk etmesini sağlayan dizi.
Türkiyede kartonlardan gösteri yapan ilk taraftar grubu..
1 nisan itibariyle bir daha show tvde oynamayacak dizidir.
1234...6
© copyright 2005 - 2026