bugün

/16
3+1 ebatlarda bir yazardır ama severim o ayrı *.
üstad kadar başına taş düşsün senin e mi?, transfer ücreti olarak ne istiyorsun sen o nu söyle yazarı ayrıca mee mee ..
görmediğinde özlenen yazardır.
(bkz: bir selebiriti kolay kolay özlemez)*
isminden çok güzel bir hatun olduğunu umarken ne yazık ki acı gerçekle karşılaştığım yazar. msnde asl sana ne ulan demesinden anlamalıydım...
çok kırıkım sözlük ben bu yazara bir insanın suratına karşı '' seni engelleyeyim mi '' denir mi ne olur biri bana anlatsın bunu çok çok üzüldüm çobanım çok ..
elektrikli süpürge taklidi yapabilme yeteneğine sahip yazar.*
suan radyo uludag da trixx adlı yazar kişisi ile kukumav kuşu gibi yayın yapan yazar. yok hani iki kişi kalmaları dikkatimden kaçmadı, neden acaba?..
"cok neseliymis bugün"ünden, "kavga etmiyorum ben"ine iki saniyeden az olan,
"hüzün mü, hastalik mi, nen var" sorularina kimseyi yaklastirtmayan..

en cokta saniye basina düsen bos sayfa sayisini hesap edemedigim.

lâkin;
"çok konuşmak yanlışımsa bende bugün suskunum.."
Bak koçum, gel bilek güreşi yapalım dedin, eline aldın bileğini,gittin. Kaşınıyorsun, "bayıra karşı yatır beni, tırmala beni kaşı beni" diyorsun, olmuyor. Ama çok da tatlı bi çocuksun be. *
iyi insan bu eqin yahu ben severim bakmayın beni o nun sevmediğine.. ayrıca pek uyanık, akıllı, gs fananiği insan.

edit : uyuz insan
radyo da djlik yaparken insanlara hakaret edebilen yazar. bu hakkı nerden buluyor bilmiyoruz, soruyoruz. o da yetmezmiş gibi banlıyor...
(bkz: terbiyesiz uuser)
(bkz: lütfen çocuklarınızı pistten alın)
diceylik dışında nikah kıyma gibi ek işler yapan, hayırlara vesile olan müzik zevki de takdir edilesi sözlük yazarı.
radyodaki güzel seçimleri yetmiyormuş gibi istenilenleri mesaj yoluyla eve servis yapan kral arkadaşımızdır. ellere kollara sağlık.
neden bilmiyorum saçlarına hasta olduğum yazar.
çaylak olmuş yazar. son, iyi yazarları çaylak yapma modasının yeni halkası.
daha dün yazardı, hangi ara çaylak olmuş dediğim bünye. ama ç açmış seni eqincim, daha bir karizma durmuş.*
tavla bildiğini iddia eden yazar... yahu, alırım anahtarını diyorsun, biliyorum diyorsun ; gelip, yeniliyorsun... neyse, sen biraz pratik yap ; rövanşı yaparız sonra... *

edit : len bugün de yaptık rövanşı ama o da ne ? 3 puanlık katmerli mars oldu arkadaş... gene yenildi... yok yaw Eqin, tavlacı falan olmaz senden..
naber lan demek istediğim çaylak. cevap veremiyor ama kerata. neden çünkü çaylak. vay be. * *
Ekin'in ingilizce versiyonu olsa gerek..Kelimenin doğru yazılıp yazılmadığı ve anlamı konusunda konunun uzmanı Hakkı Devrim hocanın görüşlerine sunulması düşüncesindeyim..
caylakliktan cikmis yazar.

edit:aslında numara yapmış kandırmış..*
11 ocak'da halı saha maçında bize karşı oynayacak kaleye geçmeyeceğinden dolayı çok korkulmaması gerekilen yazarımsı.. yok lan yazar. *
entrylerimi sabahın köründe inceleyip, hatalarımı yüzüme vurmuş(bir tane bul yeter dedik dimi)* bunun sonucunda girdiğim iddiayı kaybederek 1.5 iskender yemeye hak kazanmış, ama okurken de seri artı oy veren melek im olmuş yazar.**
(#1145198) redwine ile 3'lüye davet ettiğimiz yazar kardeşimizdir. 3'lü değil aslında 3'e 3

hatunlardan teki boşta kaldı ya, delirecek vallahi...kızım birak muz o muuuuz,

nimetle şaka olmaaaz !!

(bkz: eqin koş)
kolektif takım oyununu sahaya muazzam yansıtan yazar. fatih terim ekolünden gelme malum...
© copyright 2005 - 2026