bu konuda fikrin mi var? buraya entry ekle. üye ol
  1. 1.
    duru sesiyle büyüleyen irlandalı bir sanatçı. "only time" adlı şarkısı insanı başka diyarlara sürükler..
    6 ... mai
  2. 2.
    efsane olmus filmlerin soundtracklarını yapmıstır (bkz: gladiator), (bkz: brave heart), (bkz: the last mohican)gibi filmlerin soundtrack calısmaları ona aittir.yaptıgı film müzikleri oscar almıstır.enigma grubunun kurucusu ve solistidir.didonun cok kankisi olduguda söylenmektedir.
    5 -1 ... karpuzkabugu
  3. 3.
    sweet nowember`in müzigini yapan güzel sesli bayan..

    (bkz: only time)*
    2 ... tiriviri hanim
  4. 4.
    (bkz: carrebean blue)
    2 ... charmofsmyrna
  5. 5.
    the lord of the rings soundtrackleri ile beni benden almis sanatci.
    (bkz: may it be)
    8 ... ugly
  6. 6.
    The Council of Elrond Featuring Aníron (Theme for Aragorn and Arwen)
    dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim.
    ... solucan
  7. 7.
    diskografisi;
    1987 - enya
    1988 - watermark
    1991 - shepherd moons
    1992 - the celts
    1995 - the memory of trees
    1997 - paint the sky with stars
    2000 - a day without rain
    2002 - only time the collection

    (bkz: clannad)
    1 ... arsmagna
  8. 8.
    enigma ile birlikte müthiş şarkılara imza atmış müthiş bir sese sahip ablamızdır.
    ... 220voltyiyenadam
  9. 9.
    (bkz: may it be)
    3 ... ironmaiden
  10. 10.
    Asil adi Eithne Ni Bhraonain olan, loreena mckennitt tarzi dinlendirici muzikler yapan buyuk muzisyendir.
    ... radament