bugün
- tembel ve çalışmayan insan15
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek14
- 1 saatte 10 bira içmek16
- manyak olmaya karar verdim9
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- sözlük kızlarının kombinleri20
- velvet vs nervio19
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti3
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız5
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri5
- şaka maka 2026 dünya kupasının bitmesi3
- türkiyeden siktirolup gitmek5
- hırt5
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması2
- velvet12
- otomobile ek vergi5
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- kıbrıs barış harekatı3
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- nervio11
- akşamları yürüyüşe çıkmak2
- cunda adası3
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- ispanya19
- slavko vincic15
- blok33
- sevilince şımaran kızlar4
- teröriste o da insan demek4
- kadınların efendi erkek yerine katil tercihi4
- otel odasında ölmekten korkmak2
- yazık oldu yarınlara4
- liberal eğitimin imkansızlığı2
- üniversite tercih edeceklere tavsiyeler3
- arkadaşlar ben chatgpt ile konuşmaya gıdıyorum2
- pahalılığın çaresi3
- sözlük kızlarının adam gibi adam olması2
- vurgun yemek4
- özgünlüğün faydasız olması5
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- tayt giyen hatunun götünü dalgalandırmak2
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- istanbul da hissedilen sıcaklık2
- tememda kenka nalaka10
- true hanın gazabı8
- chp'ye oy vermiş yazarlar4
- sözlük kimsenin tekelinde değildir9
- bu mesajı 10 kişiye göndermeyelerin durumu7
bir tür yaşam formu. insan diyemiyorum.
çağımızın ağlayan yarası...
5-10 yıl sonra çektikleri binlerce yamuk, eğik, büğük fotoğraflarına bakıp bakıp kafalarını duvarlara vuracak, kendilerinden nefret edecek çocukların şu an oldukları şey.
tadını çıkarsınlar biraz daha.
tadını çıkarsınlar biraz daha.
ingilizce bir kelime olan "emotional"ın kısa halidir. kanımca kişilik problemi olması daha bi olasıdır.
dışlanmışlıklarını ve yalnız bırakılıp dinlenmeden nefret edilir oluşlarını biz 90'ların metal dinleyicilerine feci benzetip empati kurmaya çalıştığım 13-18 yaş arası çocuklardır. hayat gailesiyle onlar da size benzeyecekler merak etmeyin, o kadar tiksinmeyin yaşasınlar nasıl istiyorlarsa onu giysinler öyle konuşsunlar bize ne lan.
https://www.youtube.com/watch?v=-6Dmg_4ZA2Y izleyin bir çok belgeden daha fazla güldürücü ve bilgilendirici
metal bir camiadır. haliyle metalcide (çok sevmem böyle gruplaştırmaları) o camia bir temsilcisidir. peki emo nedir? hangi camianın veya topluluğunun temsicisidir? cevap veriyorum arkadaşlar! hiç bir şeyin ulan! bu kadar basit. bu emo denen olay bildiim kadarıyla uzak doğudan japonyadan türemiştir. saman alevidir. en fazla 2 3 sene içerisinde hepsi yok olacaktır.
aklıma bi arkadaşımın sözü geldi. der ki; "bu gençlik henüz daha ihtilal görmedi. o yüzden aşırı yobaz, aşırı bilinçsiz." bu bağlamda bi ihtilale bakar hepsi. ne emo kalır ortada ne selo.
aklıma bi arkadaşımın sözü geldi. der ki; "bu gençlik henüz daha ihtilal görmedi. o yüzden aşırı yobaz, aşırı bilinçsiz." bu bağlamda bi ihtilale bakar hepsi. ne emo kalır ortada ne selo.
ortalıklarda "ben emo'yum" diye gezen aslında emocore'dan bile haberleri olmayan geçici gençlik akımı.
bir açılım, bir tanım getirmeye, bir özetlemeye çalışmışlar. ama velakin!.. *
http://televidyon.com/p/748/emolar
http://televidyon.com/p/748/emolar
bu tür varlıkların karakterleri yoktur. Destansı özellikler görülebilir (bkz: emzik kullanma) Hepsi aynı tiptir. (bkz: belediyenin dağıttığı tip)
bunların kendilerine has bir fotoraf çekilme özellikleri vardır. tavana bakarlar tepeden çekerler fotoraflarını. bundaki amaç ya boylarının kısalığı yada popoların kocaman olmaları dır.
şu sıralar sirMC adlı MC'nin fena gazabına uğrayan uzaylılar sürüsü.
telefonu "hadi öpüştük janım baay" diye kapatanı vardır bunların.
üye oldukları sitelerde cinsiyet seçiminde belirsiz diye bir şık da mevcut olan gereksiz insanlar topluluğudur.
son günlerde nereye baksam karşıma çıkan, gözlerinden korktugum insanlar.
yinede belirtmek gerekir ki; tercih meselesidir, karışmayım ben*
yinede belirtmek gerekir ki; tercih meselesidir, karışmayım ben*
itici insanımsı güruhtur. hele de bir konuşma ağızları vardır, evlere şenliktir. iki cinsinin de bafilenmesi normal karşılanabilir çünkü ayırt edilecek gibi değildirler, 31 olsalar çekilmezler.
(bkz: allah a yakın bana uzak)
(bkz: allah a yakın bana uzak)
(bkz: baska isiniz yok mu lan)
(e)zik (m)(o)dernimsilerdir.
(bkz: yaratık)
Gereksiz insanları anlatabilecek bir kelime.
sözün bittiği yerdir. "herşey b*k gibi... hayat çok kötü. kimse beni sevmiyor... duvarlar üzerime geliyor. neyse bak yine ağlamam geldi. gideyim de bir çöp kutusunun kenarına ya da taksim meydanının en ücra köşesine çökeyim. saçımın uzun kısmını önüme getirmek için kasayım ve ağlayayım. yağmur yağıyor yine. yağmuru severim çünkü gözyaşlarım yağmurda belli olmuyor..." işte bu bir emo psikolojisidir. aslında bir emoyla yanlışlıkla da olsa çıkan biri daha da zavallıdır. saç yapımı için ne kadar saat harcadıkları da ayrı bir tartışma konusudur.
insanı dişilikten soğutan tiplemeler. böyle bir kız-kadın duruşu olamaz. oysa hanım hanımcık olsa daha dikkat çeker.
elektrik mühendisleri odası nın kısaltmasıdır...
http://www.emo.org.tr bağlantısından web sitesine ulaşılabilir.
edit: bu başlık altında girilmiş olan benzer içerikli başka entry bulunmamaktadır.
http://www.emo.org.tr bağlantısından web sitesine ulaşılabilir.
edit: bu başlık altında girilmiş olan benzer içerikli başka entry bulunmamaktadır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar