bugün
- 1 saatte 10 bira içmek15
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey9
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek12
- velvet vs nervio19
- sözlük kızlarının kombinleri19
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- otomobile ek vergi5
- kadınların efendi erkek yerine katil tercihi4
- hırt4
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması12
- sevilince şımaran kızlar4
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- velvet12
- teröriste o da insan demek4
- nervio11
- üniversite tercih edeceklere tavsiyeler3
- pahalılığın çaresi3
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- yazık oldu yarınlara4
- ivrindi kuzu2
- vurgun yemek4
- slavko vincic15
- kitap alıntıları5
- özgünlüğün faydasız olması5
- otokar2
- türkiyeden siktirolup gitmek2
- arıcılara ek vergi2
- üniversite tercih rehberi2
- üniversite tercih2
- hastane kuyrukları2
- bostancı kadıköy dolmuşu2
- ağlayan bebeğe hey her şey yoluna girecek demek2
- 9 ağustos 2026 bodrumspor bursaspor maçı2
- tatlı krizim geldi2
- pele'nin messi den iyi olması2
- beşiktaş'ın gümbür gümbür geldiği gerçeği3
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- bana yalan söylediler3
- true hanın gazabı9
- chp'ye oy vermiş yazarlar4
- enişte senin dobloyu naptın sattınız mı4
- ben sana vurgunum3
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- 19 temmuz 2026 dünya kupası finali15
- günün iddaa kuponu5
- iranın bir türlü barış anlaşmasına yanaşmaması12
- bu mesajı 10 kişiye göndermeyelerin durumu7
- tememda kenka nalaka10
- cinni uyanış2
otostop çekenleri acıyıp alınmamalıdır, çok pis kokarlar...
(bkz: wannabe)
(bkz: yha bhunlar choqq apthal)*
lostu da etkisi altına almıştır.
http://img257.imageshack....p?image=127762212exc5.jpg
http://img257.imageshack....p?image=127751337eod1.jpg
hurley senin için üzüldüm dude.
http://img257.imageshack....p?image=127762212exc5.jpg
http://img257.imageshack....p?image=127751337eod1.jpg
hurley senin için üzüldüm dude.
tamamen özentilikle alakalı bişeydir.her önüne gelen emo olamaz şaşkın bakışlar hayattan bıktım dercesine duruşlar olmazsa olmaz piercingler malum en az 5 çift conwerse gibi gibi..harbi katlanılmazlar.
konur sokak'da beştaş'ın önünde genelde dayak yiyen tiplerdir. metalciler ciddi anlamda sevmez onları*.
kisiliksiz kisilik takımı.
çorba sipariş ettiği sırada ellerini yıkamak için lavaboya gidip döndüğünde çorbasının soğuduğunu görüp üzülen ve bunalıma giren kişidir.
(bkz: cemo)
bariz bir şekilde özenti olmalarına rağmen, kendilerinden başka bütün emolara özenti diyen kişilerdir. emo olan kişi en yakın arkadaş bile olsa o özentidir ama kendisine emo dersek yandık ki ne yandık. emo nun açılımından başlangıcına kadar herşeyi sıralayarak bu konuda bilgili olduğunu ispatlamaya çalışır. fakat gibi pdf uzantılı dosyayı beynine kaydetmiş gibi olduğu ve söylerken gerçek kesit ten fırlamış gibi olduğu için kaale almamak gerekir. en gıcık olduğum yönleri ise türkçeyi katletmelerine rağmen kendilerini edebiyat bilgini sanmalarıdır.
bu arada acı çekip üzülmek emoluksa türkiyenin ilk emosu küçük emrah tır deyip terk-i diyar eylerim arkadaş.
bu arada acı çekip üzülmek emoluksa türkiyenin ilk emosu küçük emrah tır deyip terk-i diyar eylerim arkadaş.
bayan olmama ve metalci olmama ragmen arkamdan laf atan 2 kız çeşitidir.
misal;
"ayyy tekno kopp rakırıızz hepimiiiiz."
"ne sanıoaa bu kendini yaağğ "
herkesi kendi gibi sanan tiplerdir ayrıca. arkama bakmadan uzaklaştım.
misal;
"ayyy tekno kopp rakırıızz hepimiiiiz."
"ne sanıoaa bu kendini yaağğ "
herkesi kendi gibi sanan tiplerdir ayrıca. arkama bakmadan uzaklaştım.
Öküz türkçesi konuşan insancıklar.*
en mal olanlar'ın kısaltması. imo denmesi iiiiyyymo dan gelir, ünsüz düşmesiyle y düşer, söyleyiş kolaylığı da olsun diye imo diye tiksinerek okunur.
küçük emrah'ın modern versiyonlarıdır kendileri. amaçsız, acınası insanlar. ayrıca kendilerine ait bir de yazım dilleri vardır.
otobüse binenleri kalabalık oturmalarına engel değilse hemen çömelerek yere otururlar. *
eşeğin mal oğulları.
zamanında nu-metal akımına bile hırsla eleştiri ve hakaret yağmuruna tutanları intiharın eşiğine getiren, saçma sapan, manita götürebilmek için ortaya çıkan ergenlik dönemi çiftleşememiş yada cinsel sorunları olan gençlerin genel anlamda sığındığı rock tarzında yapılmış, son zamanlarda ortaöğretim 1. sınıflarda da kendini hissettiren etiket müzik..
http://tr.netlogstatic.co...p/oo/034/897/34897230.jpg
resminde gördüğüz gibi bu yaştada eşeğin şeyine su kaçırabilen stil.
resminde gördüğüz gibi bu yaştada eşeğin şeyine su kaçırabilen stil.
iett otobüslerinde otururlarken kural tanımaz bir vaziyette ayak ayak üstüne atarak oturan, uyarıları dikkate almayan en son şoförden zılgıtı yiyen ayar manyakları. o kadar lafı ben yesem * hareket halindeki otobüsten yola atarak intihar ederdim. ama yüz yok ki ne biçim akımdır. anlamadım gün geçtikçe daha da göze batmaktadırlar. her yerde türediler en ücra dag köyüne gidiyorum orda bile denk geliyor bu denyolar.
önceleri küçük emrah'ın fanları oldugunu düşündüğüm , sonraları ise hiçbirşey olamadıkları kanaatine vardığım taksimde ara sokaklarda kaldırım üzerlerinde sinyal çeken canlılar .
(bkz: abi bi sigara versene bee)
(bkz: abi bi sigara versene bee)
erkek bünyelerinin dna'larının baştan kodlanması, östrojen hormonlarının arttırılıp travesti yapılması gereken fermantasyon yapabilme yeteneğine sahip canlılar.
kapitalizmi benimsedikçe artacak küskünlerin tipik halidir. bu küskünler kapitalizmin vahşileşmesiyle daha sonra ruh hastalarına dönüşürler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar