bugün
- sözlük kızı ile kavga etmek9
- altındaki 45 tl zararımı kim ödeyecek sorunsalı8
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı5
- eline krem süren erkek6
- yapay zekadan akıl almak6
- kas yapayım derken göz çıkarmak3
- aç karnına kahve içmek4
- ciddi ilişki yaşayamamak5
- renault 96
- hoşlanılan kızla soğuk hava deposunda buluşmak3
- hiçbir servet zamanı satın alamaz16
- çarşaf peçe türbanın hıristiyan kıyafeti olması5
- dindar nesil4
- yani kısaca deriz ki4
- sebahattin şirin16
- çerçeve yasa23
- cin4
- günaydın şarkısı2
- toprağı bol olsun3
- puro içen kıro2
- suhoy su 352
- irak başbakanı zeydi den silah yasası talimatı2
- arabada sigara içilir mi3
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması2
- o senden daha çok korkuyor2
- whatsapp ta profil fotoğrafı koymayan insan2
- uzmanı olunmayan konuda susmamak2
- ortanca çocuk günü2
- zorunlu eğitim12
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle15
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz6
- beşer esad kardeşi ve kuzeninin ölüm cezası4
- havanın bir milyon derece olması3
- anderson talisca4
- imam malik2
- 6 aylık ev kiralamak2
- balık etli kızların zayıflardan daha çekici olması3
- reenkarnasyon gerçek olsaydı intihar oranları2
- pınar altuğ'un prime döneminin bitmesi2
- şeyh galip2
- apo piçtir piç kalacak12
- bir şeyler söyle3
- çalışmak özgürlük müdür5
- 1 milyon dolar ama sözlükte nude'un dolaşacak7
- bir erkeği yakışıklı gösteren 3 şey6
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek8
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu12
- cıvık çift5
- sözlüğün en tipsiz kız yazarı8
- kalp krizi8
An itibari entel köy filmi çekimlerine geldiği didimde görülmüştür.
sinema filmlerinde cami imamı rolünde oynarken ve stv dizilerinde rol alırken evrim nedense aklına gelmeyen adam.
zamanında deli yürek filminde tasavvufi yönü ağır basan kuşçu rolünü oynamış oyuncu. gerçek hayatta, evrimi körü körüne savunacak kadar aşırı sol görüşlü biridir.
filler ve çimen ve devrimden sonra filmlerinde de rol almış oyuncu. ayrıca ustura kemal dizisinin fragmanında kemal'in arkasında sıralanan ve akabinde ingiliz askerlerine dalan bıçkınlardan biri olarak görülmüş, böylece o dizide de rol aldığı anlaşılmıştır.
deli yürek dizisinde oynadığı "kuşçu" karakteri ile gönüllere taht kurmuştu, daha sonra samanyolu tv'nin sırlı hikayelerinde hatta dini ağırlıklı rollerde izledik onu birde yeşeren düşler isimli dizide meczup bir karakteri oynamıştı.
baba ocağında ise recep olarak izledik onu. ama itiraf etmem gerekirse evrim teorisi'ni savunduğu videoyu izledikten sonra hafif bir şok yaşadım kendimce, sende mi emin abi dedim içimden, yani insanları gerçekten tanımakta güçlük çekiyoruz, ha kimsenin inancına yada kültürüne, değerlerine, siyasi görüş yada ideolojilerine karışamayız ama tuhaf geldi bana nedense.
baba ocağında ise recep olarak izledik onu. ama itiraf etmem gerekirse evrim teorisi'ni savunduğu videoyu izledikten sonra hafif bir şok yaşadım kendimce, sende mi emin abi dedim içimden, yani insanları gerçekten tanımakta güçlük çekiyoruz, ha kimsenin inancına yada kültürüne, değerlerine, siyasi görüş yada ideolojilerine karışamayız ama tuhaf geldi bana nedense.
geçen akşam trt 1'de yayınlanan bir yastıkta isimli dizide izledim kendisini oyunculuğu süper tam anlamıyla inandırıcı ayrıca baba ocağı dizisinde oynadığı recep karakterinde mükemmel bir muğla köylüsünü ancak bu kadar gerçeğinden ayıramazsınız aslında bu adamın oyunculuğuna lafım yok ancak evrimi savunuyorum dediği an harbiden şok oldum yukarıda yazdığım entry'dede söylediğim gibi kimsenin inancına karışmam zaten adam orada ben ateistim falanda demiyor ama evrimi savunmak zaten bu saçma teoriyi kabul etmek anlamına gelir.
özetle az önce bu videoyu izledim, levent üzümcü ve erkan can'ı zaten pek sevmem onlardan beklerim, açıkçası nejat yavaşoğulları isimli müzisyenin de sıcak bir insan olmadığı alenen ortada ama emin gürsoy'dan hiç beklemezdim, tekrar söylemek isterim bunu.
özetle az önce bu videoyu izledim, levent üzümcü ve erkan can'ı zaten pek sevmem onlardan beklerim, açıkçası nejat yavaşoğulları isimli müzisyenin de sıcak bir insan olmadığı alenen ortada ama emin gürsoy'dan hiç beklemezdim, tekrar söylemek isterim bunu.
sadece oyuncu değil aynı zamanda senaristmiş.
https://www.youtube.com/w...?v=LEERsJgIgsc&t=189s
(bkz: kuşçu)
https://www.youtube.com/w...?v=LEERsJgIgsc&t=189s
(bkz: kuşçu)
Sen de mi Brütüs? Dini filmlerde oynayıp paraları cukkalarken tatlı tatlı aklına gelmiyordu kafirliğin. iktidar diye sallıyorsun, iktidarın hegemonyası altında olan TRT'nin dizisinde boy gösteriyorsun. Yazık sana. Öte tarafa gidince görürsün hanyayı konyayı. Bilimsel olarak kanıtlanmış. Ulan bilim neyi kanıtladı ki? Aklım var dersin, aklı görüyor musun? Zaten açıkça görülse imtihanın ne anlamı kalır?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar