bugün
- habire1231
- velvet19
- sözlük yazarlarının benzetildikleri ünlüler5
- bot beğeni5
- kemalistlerle solcuların ayrılması gerekliliği12
- kartlı işlem yapmayan esnaf8
- özgür özel'in chp de veda konuşması9
- uludağ sözlüğe sürekli kondom reklamı verilmesi4
- galatasaray ne zaman transfer yapacak11
- okumak yerine erken yaşta çalışmanın faydası10
- türkiye islamcı kemalist kavgasıyla vakit kaybetti7
- kabataş olayı görüntüleri27
- 6 oku görünce dayanamadım3
- incelikli erkek4
- istanbul un çok pahalı olması27
- hangi manifest kızısın12
- küfür etkisi yaratan ama küfür olamayan cümleler2
- her şeyin üst üste gelmesi8
- şaka maka true'nun 60 ında da kaldıracak olması5
- trivago reklamındaki adam2
- lahmacun yiyecek kadar düşmek8
- bebeği gibi sevip düşmanı gibi siken erkek2
- nargilenin hint icadı olması3
- en sevilmeyen ev işleri14
- 22 yaş3
- kürtler5
- kürde kürt demenin ırkçılık olduğu ülke3
- ispanya'nın amerika'ya kafa tutması7
- safran7
- meyveli lahmacun7
- gönül almaya çalışan erkek11
- chpye oy vermeyi bırakmak3
- mel mel bakan gibson ve 0 0 710
- selo cu olup pkk lı olmamak3
- başını alıp gitmek isteyen insan5
- molped kızları vs manifest kızları2
- mehdiyete dair hayalleriniz7
- morria'nın ayaklarına aşık olmak2
- vaatlerinin tam tersi olduğu halde iktidarda olmak6
- arkadaşlar ne oldu size böyle7
- gocu23
- 30 kasım 2007 ısparta uçak kazası3
- ocak çakmağıyla sigara yakmak3
- diyetteyken zihin yorucu aktivite yapmak3
- mehdi 29 yaşında mı başa geçmeli 40 mı6
- cumhuriyet halk partisi3
- volkswagen beetle5
- şimdi herkes su içsin5
- kara sevdaya tutulan kalmaması7
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı60
Dev bir hikayeye harika bir giriş yapan muhteşem bir bilim kurgu filmi olmuş.
Verdiği yaşanacak bir feci olay öncesi hissiyatı hans zimmer'in müziklerinden de kaynaklanıyor.
Şimdiden serinin sıradaki filmini bekliyorum.
Verdiği yaşanacak bir feci olay öncesi hissiyatı hans zimmer'in müziklerinden de kaynaklanıyor.
Şimdiden serinin sıradaki filmini bekliyorum.
Ben de cumartesi gecesi izlemeyi düşünüyorum bu filmi. Buraya yazayım da aklımda yer kaplamasın.
Hollywood un “bu hikaye tutar tek filmde bitirmeyelim” diyerek sik ettiği başka bir kült bilim kurgu hikayesi.
Hikaye kopuk, bağlantı yok, aksiyon az, ana karakterler filmden çok bağımsız…
Hikaye kopuk, bağlantı yok, aksiyon az, ana karakterler filmden çok bağımsız…
bu seneki oscar ödüllerinde ana kalemlerde ödül alamamakla birlikte görsel efekt, film müziği, görüntü yönetimi gibi yan dallardan parsayı toplayan film. yanlış saymadıysam 6 oscar ödülü almış oldular.
nerde bir meymenetsiz var getirmişler. hollywood yine halkın görüşlerini değiştirip yıkamaya çabalıyor. artık sexy kızlar yok düz sıradan kişiler var mesajı gönderiyorlar.
ikinci filmi cuma günü vizyona giren seri.
ilk film gibi bu da azıcık durağandı bence ama ben bu durağanlıkları seviyorum. lotr’dan sonra benim için en iyi ikinci uyarlama bile diyebilirim. sadece ikinci filmde arap kabilesi hissiyatını almam pek hoşuma gitmedi o da olsun ne yapalım. bu boktan dünyada her şey dört dörtlük olmuyor zaten kaldı ki dünya boktan işte.
ilk film gibi bu da azıcık durağandı bence ama ben bu durağanlıkları seviyorum. lotr’dan sonra benim için en iyi ikinci uyarlama bile diyebilirim. sadece ikinci filmde arap kabilesi hissiyatını almam pek hoşuma gitmedi o da olsun ne yapalım. bu boktan dünyada her şey dört dörtlük olmuyor zaten kaldı ki dünya boktan işte.
dune 2 de bir sahne hakkında konusmak istedigim.
simdi kral cocugumuz mavi solucan suyunu ictikten sonra gelecegi gormeye baslıyor.
ve onunde 4 alternatif gelecek beliriyor.
sadece tek yol onu, onun kazandıgı tarafa goturuyor ve o yolu izliyor.
simdi benim kafamda deli sorular.
alternatifleri olan bir gelecek mi var?
dogru secimlerle kapalı olan uc gelecek ihtimalini asıp, acık olan dorduncu gelecegi gerceklestirbeilir miyiz mesela?
simdi kral cocugumuz mavi solucan suyunu ictikten sonra gelecegi gormeye baslıyor.
ve onunde 4 alternatif gelecek beliriyor.
sadece tek yol onu, onun kazandıgı tarafa goturuyor ve o yolu izliyor.
simdi benim kafamda deli sorular.
alternatifleri olan bir gelecek mi var?
dogru secimlerle kapalı olan uc gelecek ihtimalini asıp, acık olan dorduncu gelecegi gerceklestirbeilir miyiz mesela?
https://www.youtube.com/watch?v=TThaWcB5B5w
çok güzel düşünülmüş, her adımı tek tek yazılıp, resmedilmiş, harika bir senaryo iken yeterli destek göremediği için filme dönüşememiştir. abd'lı yapımcılar filmi çalmışlar. maalesef batı dünyasında yolsuzluk hala var.
çok güzel düşünülmüş, her adımı tek tek yazılıp, resmedilmiş, harika bir senaryo iken yeterli destek göremediği için filme dönüşememiştir. abd'lı yapımcılar filmi çalmışlar. maalesef batı dünyasında yolsuzluk hala var.
Star wars’ın babası olduğu için saygı duyduğum bir seridir. Filmi baya uyku getirici, uyumak için arada açıp bırakıyorum :D
Fr. Kumul
dune okuyorum, kitapta jessica'nın saçları filmdeki gibi değil. ben de bu durumda yaşanacaklardan sorumlu değilim.
Filmin sonu da kitaptaki gibi değil a dostlar.
Yılmadan okuyun, pişman olmazsınız.
Yılmadan okuyun, pişman olmazsınız.
filmi var. filmi olan şeyin kitabını okumak biraz zaman kaybı gibi ama, yine de siz bilirsiniz.
Filmi arkadaşım zorla izletti çok sıkıcı plakumatlar falan var. Hiç sevemiyorum şöyle şeyleri.
Kitabı da almış gördüm valla ecinniler kadar uzun. Çok lüzumsuz buldum.
Kitabı da almış gördüm valla ecinniler kadar uzun. Çok lüzumsuz buldum.
en sevdiğim kitap. filmleri de birkaç tırtoluk haricinde kitabı güzel yansıtmış.
üçüncünün son olması üzdü. yok mu bir cengaver gelip bize tanrı imparator ikinci leto filmi yapacak?
üçüncünün son olması üzdü. yok mu bir cengaver gelip bize tanrı imparator ikinci leto filmi yapacak?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar