bugün
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- çırçıplak yatmak9
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- türklerin ileri olduğu konular20
- eski seni özlüyor musun6
- deri ceketli serseri4
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı4
- bir kadının en güzel bölgesi8
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- caner taslaman7
- seninle şurada olabilirdik5
- dünyanın en güzel tatlısı8
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- ioçke'nin elleri4
- vantilatörü kendine çevirmek6
- abd vizesi4
- özlenen hissiyatlar6
- ruh hastası olan yazarlar6
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- antipanik'in hedef gösterdiği yazar kim3
- kültürün bireyi boğması3
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- basit bir olayı çok uzun anlatan insanlar3
- gocu pandela barışı3
- kültür seviyesi yüksek esprilerin havada kalması4
- bir insanda en sevilen özellik2
- ayak istiyorum ayak bulun bana ayak3
- dinsize inanır mısın17
- kız yazarların daha çok artı oylanması3
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı4
- bülent ersoyun lolita estetiği4
- un çuvalına dönmüş kafasını atan tip2
- kürt milletinin çirkin olma sebepleri3
- kadının en güzel yerinin ayak ve bacak olması4
- gocu meme ucu5
- fransa ingilte üçüncülük maçı2
- salak yazarlar7
- pandela6
- uyuyorum ben bir şey diyor musunuz2
- misafir çocuğunun arkasından edilen küfürler4
- gülümse diye darlayan fotoğrafçı3
- evliliği kurtarmak için çocuk yapmak7
- çerkez ethem3
- geceye bir şarkı bırak22
- seksen sekiz kilo sözlük kızı3
- tüm yazarların ısrarla format dışı entry girmesi4
- yorgun mermi4
küçük amerikalıların büyük simidi.
mc donald s da bulunabilen amerikan yiyecegi.
amerikan filmlerinde polislerle özdeslesmis yiyecek, tatlı herneyse
bir de kahvaltıda yiyorlar onlara burdan "böyle tatlı birsey sabah sabah" saskınlık ifadesiyle selamlarımı gönderirim*
bir de kahvaltıda yiyorlar onlara burdan "böyle tatlı birsey sabah sabah" saskınlık ifadesiyle selamlarımı gönderirim*
(bkz: boston cream)
batının belkide tek, akla mantığa yakın yiyeceği.
tatlı ve tuzlu özelliklerini bünyesinde barındıran, kalorisi, çeşidi, sosu bol pasta.
Homer Simpson'ın en sevdiği yiyecek. gerçi homer her şeyi yiyebilir, yiyebildiği her şeyi de sever. fakat özellikle acil durum kutusunun içine yerleştirdiği donut, donut'a olan sevgisini özetler niteliktedir.*
lezzetli olmasına karşın fazla yenmemesi gereken delikanlıyı bozan yuvarlak karın doyurucu.
amerikada insanların kahvaltıda kahvelerini yudumlarken yedikleri yuvarlak tatlı. doughnut şeklinde de yazıldığı olur. dunkin donuts mağazalarında koca göbekli amcalar bu tatlıdan almak için sıraya girmektedir.
homer simpson'ı akıllara getiren hede. mc donalds'larda satılan sanki daha az yaglı daha bir bize uygun gibidir.
mc donaldslarda satılan çikolatalı donutta 309 kalori vardır ki bu bir cheeseburgerden bile fazladır.
hayatımda ilk kez, alsancakta tevfik fikretin karşısındaki bir yerden bugün yediğim ve tadını oldukça güzel bulduğum amerikan çöreği...
tadını almanların berliner'ine benzettiğim, homer simpson'un biradan sonraki tercihi.
mcdonalds'da veya donut&waffle'da yiyebileceğiniz olağanüstü çörek.
mcdonalds'da sadece çikolatalı ve tarçınlı bulunmaktadır fakat donut&waffle'da seçenek daha çoktur.
mcdonalds'da sadece çikolatalı ve tarçınlı bulunmaktadır fakat donut&waffle'da seçenek daha çoktur.
beylikdüzünde bir saat aramamıza rağmen bulamadığımız çörek.
(bkz: Dunkin Donuts)
ileriki 20 sene içerisinde ingiltere'yi de kanser edecek bir yiyecektir. içinde reçel olanları özellikle de böğürtlenlileri güzel lan, yalan yok.
(bkz: do not)
(bkz: do not)
(bkz: don t)
bildiğiniz ekmek hamurunun kızgın yağda kızartılması ve çeşitli soslara bulanarak servis edilmesi ile oluşan çörek türü.
turk damak tadina uygun hale getirmek icin cayla kahvaltida guzel giden, ama caresizlikten yenilen sekerli hamur. kahvaltida soyle recel, beyaz penir, kizarmis ekmek, sucuklu yumurta olsa yuzune bile bakilmayacaktir.
lastik yakmanın ingilizce karşılığı kelime. araba hareketsiz şekildeyken lastik yakılacaksa el freni kullanılmaz, arabayı spin manyağı yapmak istiyorsanız yine el frenine gerek yok, gazı kökleyin yeter. bu tarz hareketler için arkadan itişli ve yeterince güçlü bir otomobil gereklidir ayrıca.*
yanında waffle da varsa kendinizi cennette zannetmenize sebep olabilecek amerikanya çöreğisi. çikolatalısına bazıları ısınamayabilir. fakat frambuaz, çilek gibi türleri de vardır. yiyiniz, yediriniz.
dexter'in iş arkadaşlarına habire ikram ettiği şey. amerikan polislerinin arabalarında bunu kahveyle beraber götürmesi çok şekildir. hani bu yenmese cinayetler çözülmeşmiş. öyle dedi arkadaşlarım. holivud beni fazlasıyla etkiliyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar