bugün
- ideal erkek boyunun 1 84 olması11
- ben ahbap derneğine güveniyorum16
- seri gizli artı oy veren melek13
- insan olmaya ceyrek kala12
- depremler başı açık kadınlar yüzünden oluyor3
- yazarların lahmacun yeme rekorları8
- ben burada ne yapıyorum hissi4
- dünya kuzenler günü5
- adnan oktar6
- nervio27
- true abazanlığı4
- 24 temmuz 20262
- arkadaşlar bakar mısınız bi4
- insan ömrü3
- erdoğan ın dünya lideri olması8
- doktor bey vizitte6
- çocukların şımarık olması6
- put6
- true ahlaksızlığı3
- sizin adınız yanınca doktorun yanına giren tip6
- kabak yemeği vs hamburger13
- velvet hanım günaydın6
- ilk buluşmada ne getirilmeli8
- izmirli kızlar8
- türk kızlarının sekste başarısız olması4
- 186 boyundaki erkek19
- orduspor çocukları4
- 24 temmuz 2026 istanbul baraj doluluk oranı3
- hoşlanılan kızın kot kafali olması2
- norveç futbolu5
- diktatörlükle yönetilen ülkeler4
- tango dersi alan urfalı teyze4
- denizci içkisi2
- en büyük korkunuz7
- yeni parti için alternatifli hazırlık5
- fatma soydaş7
- ilişkiyi bitirme cümlesi3
- genç işsizlik3
- anın görüntüsü7
- ahmet sezer bey11
- sözlük yönetimine bir teşekkür4
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak20
- olm herkes nerede lan2
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- velvet48
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- neden iyi kızlarla tanışamıyoruz4
- bursalı erkekler9
- gemici çakmağı3
- sabahın 6 sında uyanmak4
o. bayülgen tam telefonlardan, kontörlerden bahsederken altta beliren vodafone reklamıyla saçma sapan bir reklama sahne olmuş program. vodafone'un yeni kampanyasını tanıtmaya çalıştılar galiba.
eski klipleri yayınlamalarıyla gülümsetmiştir.
ve sonunda teoman, kargo, bulutsuzluk özlemi, ünlü, umay umay'ı da kolajlara eklemiş program.
e şebnem, özlem falan nerede kaldı yahu?
e şebnem, özlem falan nerede kaldı yahu?
izleyicilerin 90'lı yıllara ait gösterilen kliplerden dolayı gayet memnun olduğu programdır an itibariyle.*
Geçen seneki 90'lar programında yayınladığı klipleri sırasını bile değiştirmeden ve birebir aynı yorumlarla ve muhtemelen aynı bandı koyarak tekrar yayınladıkları program olmuştur.*
an itibaryle telefona bağlanan hanımın olası facebook adresi için;
http://www.facebook.com/p...nal/1595443447?ref=search
http://www.facebook.com/p...nal/1595443447?ref=search
eski kliplerin arasında fatih erdemci-ben ölmeden önce'nin klibini görsem çok mutlu olacağım program.
90lı yıllar üzerine hazırladıkları klipte tarkan'ı bir kare bile göstermeyerek resmen saçmalamış sikko program.
ulan adam 90lı yıllarda ülkenin resmen kralıydı, ragga oktay'ı bile gösterdiniz adamı göstermediniz. bayülgen in komplekslerinden dolayı olsa gerek.
edit: littlewitch uyardı, tarkan'da varmış. olsun daha fazla olmalıydı bence. gece gece ben neden bu kadar tarkan'ı dert ettim, onu da bilmiyorum.
ulan adam 90lı yıllarda ülkenin resmen kralıydı, ragga oktay'ı bile gösterdiniz adamı göstermediniz. bayülgen in komplekslerinden dolayı olsa gerek.
edit: littlewitch uyardı, tarkan'da varmış. olsun daha fazla olmalıydı bence. gece gece ben neden bu kadar tarkan'ı dert ettim, onu da bilmiyorum.
iyi güzel ancak önceki 90'lar programıyla arasında pek bir fark bulunmayan programdır. özledik tamam da okan geçen seneden feci şekilde kopya çekmekte. klipler aynı, klipler üzerinden yapılan espriler aynı..
(#133870)
90'lı videolarla geçen bir program oluyor şişmeye başladım.
okancığımızın bizi yine 90 lara görürerek mest ettiği harikulade giden uykusuz bırakan programdır.90 ların patlayan hit şarkıları kısmı ağlattı beni be okan.o zamanlar küçücüktüm tabi hayallerime ulaşamadığımdan olsa gerek şimdi o zamanın şarkılarını dinleyince hüngür hüngür ağlıyom be.
neyse şunu da söylemeden geçemeyeceğim; okancığımız bu gece siyaset dünyasına bilhassa iktidara inceden ayarlar mesajlarda yolladı amanda ne yakışır bizim okanımıza siyaset.pek güzel pek iyi maşallah.aynen devam.
neyse şunu da söylemeden geçemeyeceğim; okancığımız bu gece siyaset dünyasına bilhassa iktidara inceden ayarlar mesajlarda yolladı amanda ne yakışır bizim okanımıza siyaset.pek güzel pek iyi maşallah.aynen devam.
bu gece saatlerin akıp gittiği mest eden proram, okan bayülgen bir kere daha devleşmiştir.
an itibariyle biten program. "hadi yatın zıbarın" artık etkisi yaratmıştır sözlükte...
bu saate kadar izleyicilerini ayakta tutmayı başarabilmiş bir program olmuştur. izlenildiği için pişman olunmamış ve yüzlerde bir tebessüm bırakarak biraz da 90'ları hatırlatarak tadında bitmiştir.
girişte hedaye paketi verileceğini söyleyen güvenliği geçtikten sonra bir adet fiesta rozeti ve br adet fiesta markalı malum üründen armağan eden, akabinde iks rey cihazında kemerimi de çıkarttırıp bütün programı tedirgin izlememe sebebiyet veren program.
ilk kez bir disko kralını hatta ilk kez cumartesi geceleri okan'ın eğlendirmek için yaptığı laga luga programını sabaha dek izlememe neden olmuştur son bölümü. doksanlar bölümü ile bizlere bir kez daha gösterdi ki bütün ülke bir arayışın, bir değişimin peşindeymiş. bu yüzden fantastik dünyalar bile izledik bu günleri hatırlarken. okan bu doksanlar temasını daha önceki programlarda da işlemiş. bu bir eksiklik mi evet. ancak daha önceki doksanlar programını izlemeyen biri olarak gayet iyi bir programdı kendi adıma. sözlükte dönen okan bayülgen hayranı olup olmama geyiğinden uzakta kalarak; son olarak şunu da eklemeliyim ki, okan bütün bu doksanlardaki furyaları anlatırken bir yerde durup, on bir eylülde amerika'nın kendi kulelerini patlatmasından tutup, neocanların oyunlarına ve nasıl bir korku toplumu oluşturulduğuna dair iki kelam etmiştir ya türk televizyonlarında böyle samimi, içten ve lafı gediğine koyan adamlar istiyoruz dedirtmiştir gece gece bana. helal olsun okan. sen bu filmi izledin mi bilmiyorum ama v for vandetta isimli film hepimize gelsin o zaman.
okan bayülgen için konuklarının ne kadar değerli olduğuna(!) canlı olarak şahit olduğum, kamera arkasında yaşananların tv'de izlemekten çok farklı olduğunu gördüğüm program.
şu 80'ler, 90'lar gecesi, anması falan işte okan'dan başkası yapamıyor. kasıntı değil içinden geldiği gibi davranışı var. gece bir ara gözlerim dolmuştur, yaşanan hayatlara, şimdiki zamana, saçmalıklara, doğrulara, iyi insanlara... her birşey için olan karamsarlığım vardı ve yine yansımıştı. okan'da öyle bir şey yapıyor ki insana, hem eğlendiriyor hem de insanın canını yakıyor. gidip başka bir programda eskiyi ansalar okan'da izlediğim, hissettiğim şeylerin zerresini yaşamıyorum. kısaca samimiyetine çok inanıyorum. isteyen gülsün ben bu adama deli gibi inanıyorum abi! diğer programcılar gibi şunu yapacağız çok akıllı olacağız, şöyle yapalım insanlar bizi daha çok sevsin gibi haller de değil. her zaman ki gibi yine türkiye'de talkshowculuğun babası olduğunu kanıtlamıştır. çünkü ben eskileri anma geceleri olan her hangi bir işde, hiç bu kadar dağıldığımı hatırlamam. helal olsun okan'a ve ekibine!
yine mükemmel bir 90lar gecesi yaşatan program olmuştur. çok kişiyi çocukluğuna ve gençliğine döndürmüş ve çok eğlendirmiştir. bazı espriler okan bayülgen'in de dediği gibi ikinci baskı da olsa güldürmeyi başarmıştır.
program girişinde erkek seyircilere fiesta kondom dağıtılan program zincirinin c.tesi gecesi gerçekleştirilenidir. işin daha ilginç tarafı binaya girmeden önce bize uyarılar yapan güvenlik görevlisinin "içeride sigara içilmez, stüdyoya girince çişe çıkamazsınız onun için girmeden yapın" gibi biçok söyleminin yanında "size verilecek olan hediye paketlerini program sonuna kadar cebinize koymanızı rica ediyoruz" demesidir. hey allahım dedim sadece.. bir de girişte kondom dağıtıp, içerde şarkılar söyleyen gençlere sakin olun beyler uyarısı yapan görevliler yok mu, gülmekten alamadım kendimi.. bir tezatlık topluluğu tamamen..
ama güzel yahu seviyorum bu programı..
ama güzel yahu seviyorum bu programı..
okan'in doksanlar bölümünde dizilerden aynali tahir'i unutmus oldugu programdir. aynaliyi unutmasaymis iyi olurmus ama cok güzeldi program.
bizde 90'ların temsilcileri ne çakmadır ya.
oysa belki de dünyanın geçirdiği en güzel senelerdendi.
grunge.. indie.. ne biliyim türkiye'de bile bi huzur vardı sanki ya.
ayrıca 27 mart hasebiyle elbette tiyatrocuları görmek isterdik ekranda.
oysa belki de dünyanın geçirdiği en güzel senelerdendi.
grunge.. indie.. ne biliyim türkiye'de bile bi huzur vardı sanki ya.
ayrıca 27 mart hasebiyle elbette tiyatrocuları görmek isterdik ekranda.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar