bugün
- mazotun litresi 90 lira8
- yalancı su böreği10
- 5 eylül 2026 türkiye sırbistan voleybol maçı3
- pkklıların kürdü türk'e karşı kışkırtmaları3
- eylülde tatil yapmak3
- türkiye iran savaşı2
- tanımadığınız birinin sorunlarını önemser misiniz14
- kıçın yarısı açıkta bikinilerin berbatlığı2
- geç boşalan erkek4
- kadın ve erkek yazar arasında nesil farkı önmli mi3
- kısa ve vurucu yazmak7
- sobalarında kuru da meşe yanıyor efem2
- papağan pense2
- sevmediğiniz yazarı eksiler misiniz4
- anın görüntüsü18
- aleksey batrakov13
- kedilerin ruh hastası olması5
- ata demirer dinin mizahı olmaz3
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- s'i l v'e r m'i s t22
- pkklıların guneydoğu anadolu'ya kürdistan demesi2
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri28
- pkklıların türk bayrağını indirmeye çalışması2
- bir ateşe attın beni4
- prednol2
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı9
- ekonomi kötüyse neden ekonomimiz büyüyor11
- sarapci koala65
- imf den borç almayı zenginlik sanan malum zihniyet7
- abd de trump portreli 1 dolar2
- kontrol kalemiyle tornavidayı karıştırmak2
- motorine 8 24 tl zam gelmesi13
- götten bacaklı erkek4
- habire1221
- mantı13
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci9
- arabanın camına sıkıştırılmış tornavida2
- asılacak olsanız son sözünüz ne olurdu9
- ellerim bos gonlum hos29
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz24
- apo piçtir piç kalacak8
- başarısız insan2
- avokadonun turkçesinin taşak olması5
- silver ile evlenecek erkek52
- bu saatte uyanan insanın amacı4
- gün tabağı6
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar12
- filenin sultanları yarı finalde8
- sporcu motorcu müzisyen ve uzun boylu olmak5
- sözlükte fosilleşmek6
nihat doğan'ı konuk ederek beni benden almış ekibin hazırladığı program. okan bayülgen'nin televizyon kariyerinin zirvesini yaşadığını da söylemeden edemeyeceğim.
ukala sıfatını yüklediğim okan bayülgen'in sunduğu programın adıdır.
an itibari ile nihat doğandan türk kürt meselesine açıklamalar gelmektedir. süper bir şarkı ile.
nihat doğan'ın çılgın attığı program.
evet en bomba olaya biraz önce şahit olduk. sözde damar bir konuşmadan sonra davul zurna kopmuştur.*
evet en bomba olaya biraz önce şahit olduk. sözde damar bir konuşmadan sonra davul zurna kopmuştur.*
nihat doğan'ın; önce damar bir şiir, sonra bir halay havası, sonra rap ritmiyle süper derecede bir şarkıyla bizleri duygulandırdığı program olmakta an itibariyle. haklısın nihat yürü be, açılım da açılım tabiki!!*
Nihat Doğan'ın süper ötesi şarkısı (türküsü, yok oda olmaz. her ne haltsa işte) milliyetçi duygularımı ön plana çıkarttığı program. *
an itibariyle nihat doğanın yarmayı geçtim artık taradığı program o neydi arkadaşım öyle biz ne dinledik az önce U2,coldplay,radiohead filan bunca yıl bu tarz boş şeyleri dinleyip nihat ı dinlemeyerek hata etmişiz.
not:hala şoktayım o nasıl bişeydi biz ne atlattık az önce ?
not:hala şoktayım o nasıl bişeydi biz ne atlattık az önce ?
2009 türkiye güzeli olan ebru şam'ı konuk etmiş program. ne iyi etmiş de konuk etmiş, aman yarabbi bu ne güzelliktir hacı ya.
kim diyor lan ses çıkmıyor diye. kısın şu burak kutun sesini. ya da söyleyin gülmesin.
nihat doğanla burak kut u biraraya getirip gözümüzün açılmasını sağlamaya çalışan adam. iyi yapıyor yoksa bazıları nihat doğanın insansı görünümlü bir aygıt olduğunu farkedemez zira.
gülhan şenle dalga geçmeyecektin okan !
burak kut'un kendisini ispatlama çabasıyla, içine ettiği program.
an itibariyle nihat doğan'ın "eurovision bana göre kültür showroomdur" cümlesiyle çılgın attığı programdır.
şu gülhan denilen kadınla dalga geçip yılların intikamını almış olan okan bayülgenciğimin sunduğu süper program.
burak kut'un hayvani kahkahalarıyla içine sıçtığı program. garibim burak, nihat doğan denen adamdan çok pis ayar yiyecek, ondan korkuyorum.
burak bunu okuyosan, topsun olm.
burak bunu okuyosan, topsun olm.
nihat doğan'ın bekleneni veremediği program oluyor gibi ama basın toplantısı yapacakmış az sonra belki projesini açıklayınca eğleniriz.
fark ettiğim diğer nokta şu ki; burak küt denen adamnihat doğan'dan bile daha itici bir tipmiş meğersem. ikisini aynı programda görünce netleşti. zaten sevmiyorduk kendisini, şimdi ise film tamamen koptu!
fark ettiğim diğer nokta şu ki; burak küt denen adamnihat doğan'dan bile daha itici bir tipmiş meğersem. ikisini aynı programda görünce netleşti. zaten sevmiyorduk kendisini, şimdi ise film tamamen koptu!
an itibariyle esra ceyda kardeşler programa gözde seriman adıyla telefonla bağlanmıştır.
Ama yayından aldılar, medya arkasında nasıl rezil ediyosa telefonda da etmeliydi.
ya da (bkz: consume obey die)
Ama yayından aldılar, medya arkasında nasıl rezil ediyosa telefonda da etmeliydi.
ya da (bkz: consume obey die)
Nihat Dogan'ın,Burak Kut sarki söylerken studyodaki ekranda aynı karede olduklarını görmesi sonucu kafayı egmek suretiyle kadrajdan çıkmaya çalıştıgını görup yarıldıgım program..
toplumsal mesajlarin havada ucustugu bir program olmaktadir.
nihat dogan sinemasinda bu ozlu sozler devam eder dedi kendisi, saygilar efendim.
nihat dogan sinemasinda bu ozlu sozler devam eder dedi kendisi, saygilar efendim.
nihat doğan'ı konuk ettiği için izleyemediğim programdır. sözlükten bile takip etmek işkence.
okan bayülgenin gününde olmadığı programdı az evvel bitmeden önce.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar