bugün

/21
pek bi sirin, konuskan ve yasina gore fazlasiyla olgun yazardir. kardesim oldugunu tekrar tekrar soylememe gerek yoktur. ayrica 1500. entrymi simdiden parsellemistir. *

bi de 100. entrysi olmak istedigim yazardi, oldum galiba.*
böyle bi şair, bi aşık, bi abijik, bi bi'şey yazardır.
hiçbir zaman kardeşim olmayacak olan yazar. * * *

edit: söylenenler doğru değildir.* kendisi yaşına göre çok akıllı, fenerli'de olsa kardeş olacak kadar saygısı vardır. * *
her zaman kardesim olacak olan yazar. *
(bkz: paranoyak kardesim) *
an itibariyle kardesim olan yazar.
bir hükümetin veya yönetim biçiminin devrilip yerine bir yenisinin kurulmasıdır.hukuk dilinde asli kurucu iktidar olarak adlandırılır.
doğum gunun kutlu olsun,nice yıllara dediğim yazar.
edit: bu yazar aynı zamanda en çok kendi kendine entry giren yazar unvenını elinde tutmakatadır. *
en bilineni sosyalzmin ülke rejmini ele geçirmek için yaptığı hareket...
burda gördüğüm bir yazar...
erkek ismi ki bu ismi genelikle ilk maddedeki fikiri taşıyan insalar koyar çocuklarına...
aslında iyi biriymiş. biz yanlış tanımışız. sağlam yazar. *
yazilarini severek okudugum yazar
bi yere gitmesine izin vermeyecegim yazar. **
"devrim vaktiyle bir ihtimaldi ve çok güzeldi"

murat uyurkulak, tol
(bkz: ota boka entry girmek)
"ahahah ne derler, üzme kendini 1000 de o kadar az değil be, takma" demek istediğim, onu da geçtim 1000. entrysini kutladığım yazardır.
severek takip ediyoruz.
sözlükteki fenerbahçe düşmanlarına karşı durabilecek nadir bir fenerbahçeli yazardır.
merakla tanışmayı beklediğim yazar..eger olaki zirve ertelense bile*kendisi ile tanışmak istediğim nazik,sempati sahibi yazar..
(#373929)nolu entrysi ile gözümden bir damla yaş getiren yazar arkadaşım..ne diyeyim yüreğine sağlık...
yaklaşık kırk sene önce yapıldığı halde şimdinin kuşları şahin ve doğan dan çok daha hoş bir görünüme sahip ilk türk malı otomobildir..
bilgisayarına bulaşan "ülker virüsü"* yüzünden yanımızda yer alamayacak yazar...
silahlı hareketle kurulu rejimi yıkıp, yerine yeni bir sistem kurma işlemidir. (bkz: che guevara)
sözlükten ayrılması yalnızca sözlüğü küçük düşüren insanların,görev adamlarının işine yarayacak,görevi için değil değer verdikleri * için burada olan anlık sıkıntılara kapılarak sözlüğün kan kaybetmesine neden olmasını istemediğim yazar arkadaşım.
çok hızlı özel mesaj yazan *,kibar,gülümseme sebebi,mabeliyle mutlu,geleceğe dair umutlu yazar arkadaşım. sözlükte değeri bilinmesi gereken yazarlardan,sanırım kendisi bir eğitim gönüllüsü aynı zamanda. *
Sözlükteki nerdeyse herkesin tanıdığı benim ise hiç tanımadığım kişi, bu yüzden hakkında yorum yapmak zor oluyor, kendisi hakkına hiçbir fikrimin olmaması bana batıyor sanırsam. * *
kendini 19 temmuzda doğmuş göstermek için çeşitli hile hurdalara başvurabileceğini düşündüğüm yazar.
(bkz: fenerbahçe)
© copyright 2005 - 2026