bugün
- kitap önerir misiniz8
- limonlu makarna8
- diamond bosphorus16
- nervio'nun ayaklarının ters olması6
- birader ne demek10
- yazarların nickleri nereden geliyor8
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- traktörü olan yazarlar6
- nervio hamferdi4
- nervio burak demirbilek evliliği7
- tai lung18
- ismet gürbüz9
- gocu meriç7
- yeni parti46
- sozlugun hafizasi6
- damarlı ayak3
- mehdi beklentisi5
- yazma deyince yazılmasını isteyen kezban4
- artık bilgi içerikli entryleri tek tek okuyacağım5
- deccal'in sozluge gelmesi4
- baş meriç7
- bana onu sormayin birader4
- sözlüğe bilgi içerikli entry girmek6
- gammazı ispiyoncu sanmak15
- kız nick altı meriçleri13
- kıymasız lahmacun3
- 2pac3
- salçalı kıymalı makarna3
- arabayı yavaş süren tipler16
- merfulu gitmesin kampanyası15
- aykolik'in hiç yaşlanmaması2
- bir erkek yazara instagramdan ulaşmak4
- gammazların tarafsız olması gerekliliği13
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor13
- perdenin ardındakiler'in en iyi şarkısı2
- apoya küfür edince kuduran kürtçü9
- kafiyesiz şiir saçmalığı3
- gammazlar ve biraderler arasındaki kirli ilişki10
- geçmişe özlem2
- kürtçülerin abd ve israil'i destekleme sebebi2
- nervio moderatör olsun kampanyası10
- beni seven yazarlar10
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay14
- kürt çeteleri2
- ermeni çeteleri2
- öykü serter8
- yakışıklı erkeklerin gay olması10
- sular kesikken gelen kaka3
- bırakın kavgayı maç başlıyor7
- parayla limon almak3
entry'ler (22)
aklımdan geçeni bilsen ayakların kıçına vura vura kaçarsın zaten diye cevaplanabilecek gizemli cümle..
götü kaşınan erkektir.
kapasite sınırının bokunu çıkaran mail hizmet ortamıdır. işimize yaramıyor mu tabiki yarıyor.
en başta gelen ve değiştirilmesi zor olan kural için (bkz: seks)
okullarda kendilerini bir bok sanan hocaların öğrencilere söyledeikleri bir sözdür.şöyle gelişir çocuk arkadaşına bir şey söylemek için arkaya döner gülüşürler o sırada hoca görür ve oğlum bize söylede bizde gülelim der.çocuğu aklı sıra rezil ettiğini sanar.
+hişt sen bize söylede biz de gülelim.
-hocam şey.
+söyle söyle.
-hocam kocanız diyorum kantinde tarih hocasını götürüyo sen burda ders anlatıyosun.
+neee?
+hişt sen bize söylede biz de gülelim.
-hocam şey.
+söyle söyle.
-hocam kocanız diyorum kantinde tarih hocasını götürüyo sen burda ders anlatıyosun.
+neee?
zaman gazetesi okuyanlardam rahatsız olmayan insandır.saçma bir davranıştır isteyen istediği gazeteyi okur.
denizin buz gibi sularından gelmektedir.bi de kadına istiyomusun a.na kodum demektedir.ancak düşündürür denizin buz gibi sularından çıktığında ne haldedir orası şüpheli.ah şahin k ah hiç düşünmüyosun ki bunları.insan biraz ısıtır onu.
tipik bir ilk okul esprisidir.kişinin adidas kelimesinin içindeki "d" leri "b" yaptırmak suretiyle karşısındaki ile taşak geçmesi durumudur.he he abibas dedi lan gelde basayım falan.
izmir'de sevinç pastahanesinin önü gibi hemen hemen herkesin bildiği bir buluşma noktası.
binbir çeşit sebebi olabilir bunun insanın dertli olması,o anda kafasına takılan bazı sorunlar,stres vs gibi sıralayabilceğimiz nedenlerden dolayı insana yazma isteği gelmez.normaldir her bünyede olabilir.
tipik bir deprem diyaloğudur.depremden çok korkmuş olan ve her günü deprem korkusu için de geçen bir bünyenin etrafındakilere söyleyip durduğu bir sözdür.
hukuk fakültelerinin 2 sınıfında genel hükümleri,3 sınıfında özel hükümleri verilen zevkli bir ders.zevkli olmasının yanında bir o kadar da nankör bir derstir hemen uçuverir insanın aklından bilgiler ve özellikle ayrıntılar.
portakal satıcılarının ağzından düşürmedikleri ilçe.
+güzel mi abi portakallar.
-güzel de ne demek abicim finike bunlar finike.
+abi nereli olduğunu sormadım güzel mi değil mi?
-güzel güzel..
+güzel mi abi portakallar.
-güzel de ne demek abicim finike bunlar finike.
+abi nereli olduğunu sormadım güzel mi değil mi?
-güzel güzel..
anlamı sevdiklerine bağlan türkcelle bizde sana bağlanalım olan reklam.ne türlü bir bağlanma olduğuna geldiğimizde ise türkcell bize bağlansa bağlansa kontör veya fatura ile bağlanır.
kafası hafiften yamuk olan insanların saçlarını kestirdikleri zaman meydana çıkan görüntüsü karşısında yurdum insanının takmış oldukları bir lakap.
gitar çalmayı yeni öğrenen kişilerde sergilenir bu davranış.yadırganmaması gerekir yoksa bu insanın kabiliyeti varsa bile dalga geçiliyor diye kırılır ve gitarı bir daha eline bile alamıyabilir. *
bir hükümetin veya yönetim biçiminin devrilip yerine bir yenisinin kurulmasıdır.hukuk dilinde asli kurucu iktidar olarak adlandırılır.